Курбан Омаров - татуювання: Шанувальники жорстко розкритикували нове татуювання Курбана Омарова у вигляді двох пістолетів - 26.12.2016

Чоловік Ксенії Бородіної шокував багатьох шанувальників своєї нової татуюванням. На руці Курбана Омарова з'явилися два пістолети.

Ксенія Бородіна любить татуювання. Зірка зробила кілька тату з іменами своїх двох дочок: Марусі і Теони. Нещодавно чоловік знаменитості Курбан Омаров також зважився на експеримент і зробив величезну тату на руці. Правда, це татуювання не з іменами дітей, а у вигляді двох пістолетів.

На відео, яке з'явилося в Instagram бізнесмена, відображена рука з новим татуюванням. Курбан вирішив набити на руці два пістолети, які охоплені полум'ям. "Тепер це витвір мистецтва живе на моїй руці", - зізнався задоволений чоловік. Також він подякував майстра тату-салону за прекрасну роботу.

Думка фоловерів щодо нової татуювання сильно розділилися. Деякі були захоплені малюнком, який назвали "зухвалим". "Вау, класно! Я теж хочу мегакруто тату зі змістом", "Дуже дуже круто", - висловлювалися користувачі.

Однак було дуже багато негативних відгуків від обурених фоловерів. Багато хто був упевнений, що Курбану не можна наносити татуювання на тіло, так як це вважається гріхом. "Курбан, ви ж мусульманин. Так вам не можна ж тату", - висловлювалися обурені прихильники.

Також багато зізналися, що набиті на руці пістолети виглядають лякаюче. "Візьмете дитину на ручки, а на нього дуло пістолета направлено", "Якщо чесно, що не дуже виглядає, без образ", - такі коментарі залишали користувачі. Втім, Курбан поки що не відповів на критику користувачів.

Нагадаємо, Курбан Омаров зворушив передплатників своїм зворушливим поздоровленням молодшої дочки Теони з днем ​​народження.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация