Новини Руспрес - Геннадій Кернес - мер, у якого суддям ріжуть голови

«Аргумент»]

А ось «свіжак»: «розкрито» вбивство, вчинене під час нападу двох осіб на штаб ППО, в результаті чого загинув вартовий і був убитий один нападник. «Розкриттям» резонансного злочину займався аж райвідділ міліції під наглядом прокуратури. Виявилося, боєць російського спецназу (в минулому) і його брат пішли на вбивство, щоб заволодіти кількома «стволами» з метою їх перепродажу і отримання прибутку.
Про цю відверто дебільний версії і сфабрикувати (сфальсифікований) слідстві ми докладно писали: читайте публікацію «Прокурор за грабіжників видає диверсантів?» Симптоматично, що Фрунзенський районний суд Харкова, який розглядав цю резонансну справу, з думкою слідства погодився. У суді питання про ймовірні подільників напали на військову частину професійних військових навіть не піднімалося.
Куди дивилася армійська контррозвідки і СБУ, коли міліція з прокуратурою області грали цей спектакль - незрозуміло.
Ось те, що суд «закрив очі» на явно сфабриковану справу і «освятив» його своїм рішенням - тут все якраз зрозуміло.
Харківська область - це регіон, де убили одного з лідерів Партії регіонів Євгена Кушнарьова . Який був якщо не першим, то і не другою людиною в цій політичній надбудові «донецького клану».
А ось «свіжак»: «розкрито» вбивство, вчинене під час нападу двох осіб на штаб ППО, в результаті чого загинув вартовий і був убитий один нападник

Похорон Кушнарьова. На фото праворуч: мер Харкова Михайло Добкін, Олександр Мороз, Віктор Янукович

Нагадаємо, що Євгена Кушнарьова «випадково» застрелили на полюванні його ж соратники, розслідування цієї НП старанно тяганини прокуратурою області, винний у вбивстві покарання поніс символічне, а все майно і КАПІТАЛУ Кушнарьова розікрали «соратники» (детальніше читайте в статті «Дуже повчальна смерть. вбивства Євгена Кушнарьова - 5 років »). Характерно, що в цьому році Кернес і Добкін проігнорували панахиду по Кушнарьову, Янукович відбувся листом рідним.
Харків - це «ментовский місто», адже розташований тут міліцейський ВНЗ «кує» чи не половину керівних міліцейських кадрів в Україні. Тих самих кадрів, які і «роблять погоду» в тій самій міліції, яку ви все повсякденно бачите і іноді, на жаль, стикаєтеся.
Висновок про рівень цієї вищої міліцейської «школі» та її вихованців робіть самі. Цікаво, що міліція міста Харкова традиційно розбита на кілька ворогуючих між собою кланів. Які буквально рвуть один одного через сфер впливу, точніше - джерел прибутків. Гнильні, ніж в Харкові, ситуація тільки в міліції Одеси.
Типовий зразок міліціонера «харківської школи» - генерал-корупціонер Василь Грицак. Той самий В. Грицак, екс-депутат ВР від Партії регіонів, лобіст приватного концерну ЄДАПС , Якому ви все тепер будете платити за нові документи особистості з вбудованим чіпом ( «біометричний паспорт» і т.д.). Хочете дізнатися про Грицака більше - послухайте «Гепу»: « Василь Грицак: одкровення потішного генерала. «Гепа» -харьковскій про це генерал-лейтенанта »(АУДІО) .
У «ментовським місті» Харкові суди останні роки грають роль суто декоративну. Інакше б розквіту «ментовського свавілля» просто б не було.
Харківська область - це регіон, де сидить в колонії Юлія Тимошенко . Дама, звичайно, не без брудного минулого, але позбавлена ​​волі за сфальсифікованими прокуратурою звинуваченнями і такого ж судовим вироком. Що є загальновідомим фактом, який не піддається сумніву як в Україні, так і за її межами. За цю особисту помсту Віктора Януковича, в минулому двічі судимого громадянина, а тепер - Президента України, сьогодні розплачується вся країна.
Побажання Януковича «виконала» Генпрокуратура і суддя Родіон Кірєєв, «який оформив» Ю. Тимошенко вирок.
Суддя Кірєєв - символ продажності, безхребетність українського суддівського корпусу. Прізвище «Кірєєв» в Україні стала ім'ям прозивним.
Харківська область - це регіон, де піддався гонінням, відбирання бізнесу екс-губернатор області Арсен Аваков. Політичний опонент Партії регіонів і особистий ворог «Гепи» зокрема, А. Аваков був змушений тікати з України, отримав в Італії політичний притулок, потім був обраний народним депутатом до Верховної Ради, і тільки в цьому статусі зміг повернутися на батьківщину.
У справі вигнання Арсена Авакова величезна роль суддів м.Харкова. Слухняно виконували «замовлення» «Гепи» і місцевої «регіональної» еліти.
Харків - це місто, де в прокурора області кинули гранату. Нагадаємо, це сталося 12 березня нинішнього року біля під'їзду багатоповерхівки, де проживав екс-прокурор Харківської області Василь Синчук. Вибух гранати, кинутої під ноги прокурору, коштував того трьох осколкових поранень. Злочин, ясна річ для Харкова, не розкрито.
Харківський регіон контролює «донецький» прокурор Геннадій Тюрін. Йому 48 років. Він народився в Донецькій області, освіту здобув у Харківському юридичному інституті. Обіймав посади заступника прокурора в двох областях: Харківській і Донецькій. У 2007 році працював начальником ГУ Генпрокуратури України з нагляду за додержанням законів на транспорті та підприємствах оборонної промисловості. З лютого 2008-го - прокурор Кіровоградської області. З липня 2010 року - прокурор Харківської області.
Нагадаємо, що Євгена Кушнарьова «випадково» застрелили на полюванні його ж соратники, розслідування цієї НП старанно тяганини прокуратурою області, винний у вбивстві покарання поніс символічне, а все майно і КАПІТАЛУ Кушнарьова розікрали «соратники» (детальніше читайте в статті «Дуже повчальна смерть

Геннадій Тюрін


Прокурор області Тюрін, «дивляться» з Донецька і мер «Гепа» повністю контролюють кримінальний світ регіону. Але, схоже, не кримінальні процеси.
І ось в місті стабільного «правоохоронного» свавілля дійшло до вбивства судді.
Тепер Харків - це ще і місто, де судді і його сім'ї відрізали голови в День працівників суду.
Коротко: У першій половині дня 15 грудня в Харкові були виявлені тіла членів сім'ї судді одного з районних судів: сам суддя, його дружина, син і його дівчина були обезголовлені. Убитий суддя - Володимир Трофимов, який працював багато років у Фрунзенському районному суді Харкова.
вчора Генпрокурор Віктор Пшонка повідомив ЗМІ про три версії, що розробляються наслідком: професійна діяльність покійного, бажання заволодіти його майном або замовне вбивство.
Порушено кримінальну справу п.1.ч.2 ст.115 (умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України.
Подробиці цієї справи скупі: голови всіх чотирьох жертв злочинці забрали з собою, до злочину вони готувалися заздалегідь, ймовірно, їх було двоє; убитий суддя був відомим колекціонером (гроші, нагороди, порцелянові статуетки). Жив скромно, разом з дружиною, сином і його цивільною дружиною в старій 4-кімнатній квартирі з аскетичної обстановкою. 58 років, 25 років стажу, 3000 розглянутих справ за останні 5 років.
Ну і обов'язкові «мантри»: справа на особистому контролі у Президента, справа честі - розкрити в найкоротший термін, і т.д.
Ми не будемо будувати версії події; це може і має право робити лише той, хто володіє повнотою відповідною інформацією.
Але відзначимо: той, хто це зробив, і той, хто це замовив, впевнений, що стоїть над правоохоронною системою держави Україна. І для нех «Гепа», «дивляться» і прокурор Тюрін - не указ. Чи не указ і МВС, ГПУ і СБУ.
Адже зрозуміло, що на розкриття цієї кримінальної справи будуть кинуті всі мислимі сили. Що обмежити слідчі заходи «відомством Тюріна» навряд чи вдасться, підключиться Київ, що забезпечить справі резонанс і шанси на реальне розкриття.
І найгірше, якщо «сценарист» цього вбивства навіть розраховував на весь цей «спектакль». Тоді продовження його ми скоро побачимо.
А суддівський корпус України зможе оцінити здатність нинішньої української влади захистити людей в мантіях від криміналу. Суддям «туфту» втюхати буде важко.
А поки суддям варто почитати форуми популярних українських видань, де обговорюється це страшне вбивство. До суддів - ніяких сентиментів і співчуттів. Їх в Україні просто ненавидять.
Тому що судді в Україні асоціюються з корупцією, «заказухою», несправедливими, незаконними вироками, блатом, підлабузництвом, «прогином» під владу, непрофесіоналізмом.
Але тільки не з правосуддям.
Сергій Федоров

Про цю відверто дебільний версії і сфабрикувати (сфальсифікований) слідстві ми докладно писали: читайте публікацію «Прокурор за грабіжників видає диверсантів?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация