Новини Росії: Уб'ють кожного, хто прийде на їх землю: в США розкрили причини непереможності Росії

Американське ЗМІ We are the Mighty, що спеціалізується на обговоренні збройних сил різних країн та історії конфліктів, озвучило кілька причин, за якими загарбники ніколи не зможуть завоювати Росію.

У списку непереможних країн виявилися Росія, США, Китаю, Індія і Афганістан, передає "Російський Діалог".

Однією з причин, по якій будь-який напад на Росію приречене, - суворий клімат і територія. Крім цього, армія РФ вважається однією з найсильніших у світі, а підтримка колишніх країн СРСР робить будь-які наміри ворога приреченими на провал.

експерти нагадали досвід попередніх воєн, вказавши на особливості росіян.

у статті нагадують , Що бажаючим спробувати захопити Росію доведеться битися з "кожним російським в 11 часових поясах". Самі росіяни названі дуже витривалими людьми і прекрасними мисливцями, які вб'ють кожного, хто зазіхне на їх територію.

Неможливість захоплення Китаю портал пояснює величезною кількістю населення, великою територією, суворим кліматом і технологічними досягненнями.

Індія і Афганістан залишаються неприступними через складний рельєф і клімату.

А ось США вважаються серйозним противником через дозвіл носіння зброї і вміння населення звертатися з ним. Крім цього, труднощі для загарбника складе міської рельєф Нью-Йорка і злочинні угруповання великих населених пунктів.

Раніше в США похвалилися "Найбільш могутніми на планеті" підводними човнами, а Росія в шостий раз поспіль здолала всіх суперників в "Танковому біатлоні".

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация