НОВИНИ | Домашні камери від DAHUA | Seventek - відеоспостереження, відеореєстратори, охоронно - пожежні системи

Dahua Technology недавно випустила відмінні для домашнього використання HD Серію мережевих камер - DH-IPC-K100 , DH-IPC-100A , DH-IPC-100W з 1,3 мегапікселів.

DH-IPC-100W

Ця камера дуже приваблива зовні, але потужна всередині. Сама камера менше, ніж долоню і дуже легка (350 грам). Камера має майже всі функції, які реалізовані в професійних камерах відеоспостереження. Вона має 1/3-дюймову CMOS 1.3MP матрицю, і кодеки H.264 і MJPEG подвійного потоку кодування, запис в реальному часі з роздільною здатністю 720p і @ макс. [email protected] Мп, PoE харчування (НЕ Wi-Fi версія).

Коли серія камер DH-IPC-K100 , DH-IPC-100A , DH-IPC-100W була в стадії розробки, на питання "Що для домашніх користувачів потрібно" було запропоновано тисячі різних варіантів. Але дизайнери Dahua, знайшли очевидну відповідь, що для домашніх користувачів, головне не тільки практичність, але прівлікательний зовнішній вигляд камери з простотою і гнучкістю налаштувань і установок.

модель камери IPC-K100W , Підтримує WPS (Wi-Fi Protection Setup), дана камера спрощує Wi-Fi установки при одночасному підвищенні безпеки мережі. Крім того, камера також підтримує PIR датчик (інфрачервоний) з 6-метрового діапазону. При появі в зоні датчика він спрацьовує і дає тривогу і камера відправляє миттєві повідомлення по (e-mail або SMS). Власник будинку, може відразу вжити негайних заходів. Крім того, камера оснащена доданими освітленням, яке може одночасно блимати разом із сигналізацією. Камера підтримує зовнішні пристрої, наприклад, динамічних для оповіщення, а ліхтарик служить в якості джерела світла для кращого захоплення зображення і запису відео.

Камера може служити для попередження про грабіж або несанкціонованого доступу до приміщення де встановлена, IPC-K100A . З підключенням до DMSS (Mobile Digital Dahua Mobile Surveillance Software). Ви можете постійно, де б не були в реальному часі тримати стан системи під контролем. Ви можете "стежити за" вашою родиною або тваринами, і через вбудований високоякісний аудіо мікрофон прослуховувати що відбувається в приміщенні.

Місце установки камери легко вибрати. Ви можете розмістити її на столі або встановити на стіну, в залежності від Ваших власних потреб. Її красивий, безумовно привабливий вигляд зможе легко інтегруватися в інтер'єр.

Якщо хочете купити дані камери чекаємо Вас http://www.seventek.com.ua

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация