Новини Одеси - Літак британських ВПС доставив до Одеси королівських морських спецназівців - ЗМІ (фото)

цею материал Доступний по-русски

Прибулі до Одеси британські військовослужбовці можуть бути бійцями Special Boat Service - підрозділи спеціального призначення Королівського ВМФ Великобританії.

Прибулі до Одеси британські військовослужбовці можуть бути бійцями Special Boat Service - підрозділи спеціального призначення Королівського ВМФ Великобританії

В Одесу прибув літак RAF / Думська

Військово-транспортний літак Airbus A400M Королівських ВПС Великобританії доставив до Одеси підрозділ британського морського спецназу, який повинен буде взяти участь в навчаннях Sea Breeze 2018.

Читайте також В Одесу прибув американський есмінець USS Porter DDG78 для участі в навчаннях Sea Breeze-2018 (фото)

Як повідомляє « Думська », Літак злетів з бази RAF в Брайз Нортон о 14:40 8 липня, і вже о 18:40 приземлився в Україні.

Відзначається, що прибули британські військовослужбовці по всій видимості є бійцями «Особливою човнової служби» (Special Boat Service) - підрозділу спеціального призначення Королівського ВМФ Великобританії.

Нагадаємо, в Одесі сьогодні стартують навчання Sea Breeze 2018 , Які будуть проводитися до 21 липня в Одеській і Миколаївській областях, а також в північно-західній частині Чорного моря. У навчаннях візьмуть участь ВМС США.

Крім американців, в навчаннях візьмуть участь кораблі ВМС Румунії, Туреччини, молдавські та грузинські морські піхотинці, загони спеціального призначення і водолази з Великобританії і Канади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация