Штурм аеродрому в Краматорську і ситуація зараз. Новини останньої години, 16.04.2014

  1. Спецназ України 15.04.2014 провів штурм аеродрому Краматорська. Сепаратистів, які посіли територію...
  2. Події в Краматорську 15 квітня 2014
  3. Краматорськ. Аеродром. Стрільба. Відео

Спецназ України 15.04.2014 провів штурм аеродрому Краматорська. Сепаратистів, які посіли територію об'єкта Міноборони, витіснили за допомогою зброї. У небі над Краматорському літали винищувачі. Зараз, 16.04.2014, до центру міста просувається військова техніка, але люди встали на її шляху "живою стіною".

Краматорськ. Новини останньої години, 16.04.2014 онлайн

У Краматорську люди заблокували військову техніку і бронетранспортери, які прямували з старого міста в центр. Вони встали живим щитом, повідомляють журналісти в середу, 16 квітня.

Українські військові заявили про готовність стріляти, якщо сепаратисти спробують знову зайняти територію аеродрому в Краматорську.

Події в Краматорську 15 квітня 2014

У вівторок, 15.04.2014, близько 19:00 мск, на стрічках інформагентств поширилася інформація про штурм аеродрому міста Краматорськ. Повідомлялося, що представники української армії під'їхали на бронетранспортерах і почали переговори з прихильниками федералізації України, які захопили аеродром. При собі у військових, як розповів УНН заступник командира загону особливого призначення, який побажав залишитися неназваним, було автоматичну зброю і снайперські гвинтівки. Джерело агентства стверджував, що більшість сепаратистів на території аеродрому були напідпитку.

Українські ЗМІ з посиланням на Міноборони відзначали, що в Краматорську розпочато спецоперація українських силовиків в рамках антитерористичних заходів. На аеродромі була стрілянина. Крім того, як з посиланням на очевидців повідомляло ІТАР-ТАСС, над Краматорському літало чотири винищувачі, імовірно, Су-27, які вели вогонь по місцевому аеродрому. Деякі очевидці повідомляли про вибухи. Четверо ополченців були поранені.

Близько 21:00 виконуючий обов'язки президента України, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов заявив, що український спецназ відбив аеропорт в Краматорську. Він висловив упевненість, що терористи в Донецьку та інших регіонах країни незабаром підуть під суд.

Перший заступник голови Служби безпеки України, керівник Антитерористичного центру Василь Крутов уточнював, що сепаратисти покинули аеродром в Краматорську, коли на нього висадилися 4 вертольоти з українськими спецназівцями.

Краматорськ. Аеродром. Стрільба. Відео

Винищувач в Краматорську. Відео:

RT

Виділіть фрагмент з текстом помилки і натисніть Ctrl + Enter

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация