2018 - Інтернет-магазин "Київ Меблі"

  1. Що найбільше подобається покупцям в кухні Moдa фабрики МФ "VIP-Master" м Біла Церква
  2. Кращі в інтернет-магазині "Київ Меблі"

У сучасне поняття хороша кухня фахівці меблевої індустрії вкладають поняття гарнітура з пластиковою обробкою. Є звичайно, ряд фабрик, які випускають фасади з цільної деревини, але це дороге задоволення. Набагато практичніше створювати глянсову або матову поверхню різного кольору, текстури і декором. Ті, хто бачив або встигли купити в Києві кухню Moдa, оцінили її унікальну фактуру. У цю серію увійшли вироби з глянцевим і матовим плівковим фасадом, в основі якого МДФ.

Усі пропоновані варіанти відмінно виглядають в різних дизайнерських інтер'єрах. Лофт, хай тек, мінімалізм, модерн, поп арт та інші модні напрямки із задоволенням «приймуть в обійми» шикарний кухонний гарнітур. Крім того функціональність, практичність і фінансова доступність підкорюють багатьох українців.

Що найбільше подобається покупцям в кухні Moдa фабрики МФ "VIP-Master" м Біла Церква

Колір, фактура і обробка важливі для будь-якого гарнітура. При виборі природно будь-який покупець, перш за все дивиться на зовнішній вигляд і тільки потім вивчає характеристики вироби. На фото кухні видно зовнішній антураж, її дизайн, загальна концепція. Немає таких користувачів, які не звертають уваги на картинку.

Але варто побут завжди обережними, розглядаючи варіант під статусом недорога кухня. Наші співвітчизники сильно обпеклися на китайській продукції. Тому при слові Китай і її товари мимоволі у всіх з'являється «кисле обличчя». Так що низька ціна часто не приваблює, а навпаки може відлякувати.

Але фабрика "Віп Майстер" довела на практиці, що бюджетна меблі можуть не тільки добре виглядати, а також довго служити, виконуючи всі покладені на неї функції. Кутова кухня в серії MoDa займає окрему почесну категорію. Такі гарнітури виглядають стильно, незвично і найголовніше виконують важливу функцію - економлять вільний простір.

Пряма кухня цієї ж серії виглядає не менш стильно і презентабельно. У цій категорії можна знайти безліч цікавих моделей, які добре розміщуються в малогабаритному і великому приміщенні. Звичайно, з точки зору економії простору цей формат програє кутовому, але і він не позбавлений своєї привабливості.

Дизайн кухні всієї лінійки має риси мінімалізму і хай-тек. При цьому гарнітур буде гармонійно виглядати в антуражі інтер'єру Лофт. Будь-який сучасний стиль не відмовиться від моделей бренду VIP-Master. Тому купити кухню в Києві прагнуть мешканці таких новобудов:

  • ЖК "Smart Plaza Polytech";
  • ЖК "Андерсен";
  • ЖК "Повітрофлотський квартал";
  • ЖК Клубний будинок "Дмитрівська, 60/19";
  • ЖК "Камертон";
  • ЖК "Einstein Concept House";
  • ЖК "Старокиївський".

Для відвідувачів інтернет-магазину Kiev Mebel перешкод немає. Кожен може, при бажанні, замовити кухню необхідної колірної гами, визначених габаритів. Фактура фасаду, декор та фурнітура будуть зроблені з урахуванням побажань власника. При цьому навіть в цьому випадку можна дійсно недорого купити відмінний гарнітур.

Звичайно, плівковий фасад не дуже стійкий до механічних пошкоджень. Але, якщо не «включати режим вандала», то така конструкція прослужить дуже довго. Ніхто не скасовує того, що будь-яка кухня будь вона з дерева, пластика, шпону вимагає особливого поводження. При дотриманні простих правил експлуатації можна легко уникнути старіння меблів.

Кращі в інтернет-магазині "Київ Меблі"

Ми не зазнається, а говоримо як є - у нас все найкраще, якісне, практичне і надійне. Більш того ми і наші партнери створюємо умови, щоб ви могли купити кухню без посередників, різних доплат і незрозумілих комісій.

Ми цінуємо ваш час і допомагаємо купувати наші моделі безпосередньо зі складу виробника. Такий формат взаємодії економить час, гроші і нерви. А це все дуже цінні ресурси.

З нами купити меблі в Києві також легко як замовити піцу додому. Необхідно просто зателефонувати або написати нам в Вайбер. Ми доступні для вас 26 годин на добу з 24 можливих. Тому що для нас немає кордонів і перешкод.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация