Молитва на любов чоловіка

  1. Молитва на любов чоловіка

У пошуках кохання ми так потребуємо вірному помічнику і радника, яким ні за яких обставин не можуть бути ні подруги, ні сестри, ні матері. В такому делікатному становищі дівчина може повірити лише в допомогу вищих сил - неземних, неупереджених, і піднесених. Якщо ви потребуєте допомоги, якщо ви зневірилися, і у вас більше немає сил шукати розуміння на землі, зверніться до Бога з молитвою на любов, кохання чоловіки, ви, напевно, отримаєте слушну пораду і негайну допомогу.

молитви Матрони

Святі люди, ангели охоронці і Богородиця - це посередники між людиною і Богом. Правильно обраний святий - запорука сильної молитви на любов хлопця, адже, як би блюзнірськи це не звучало, у кожного з них є своя «спеціалізація», яка залежить від того, якими благими справами займалися Святі за життя. Хтось зціляв хворих, хтось допомагав знайти кохання, хтось рятував від важких залежностей. Після своєї смерті вони продовжують свої діяння, а звертаються до них з молитвами.

Про кохання, заміжжя, благополуччя в родині просять Святу Матрону:

«Про блаженна мати Матрона, душею на небі перед Престолом Божим стоячи перед, тілом же на землі почівающі, і данноюті понад благодаттю разлічния чудеса істочающі. Призри нині милостиво твоїм оком на ни, грішних, в скорботах, хворим і гріховних спокус дні своя іждівающія, утеши ни, отчаянния, зціли недуги наші лютої, від Бога нам по гріхом нашим попущаемия, визволи нас від багатьох бід і при важких обставинах, умоли Господа нашого Ісуса Христа простіті нам вся наша гріхи, беззаконня і гріхопадіння, ними ж ми від юності нашея навіть до теперішнього дні і години згрішили, та твоїми молитвами одержавши благодать і велику милість, прославим в Троїце Єдиного Бога, Отця, і Сина, і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь ».

Молитва на любов чоловіка

Можна займатися змовами на любов, можна промовити обраних чоловіків за допомогою чорної магії, але навряд чи, це породить собою щастя. Тільки узи, що з'єднують двох людей за обопільною згодою і бажанням, можуть дійсно називатися любов'ю. Сміливо вимовляєте молитви Господу про любов, але ніколи не робіть це на шкоду іншим людям:

"Перед Тобою, Господь, стою, і перед Тобою лише можу відкрити серце моє, і знаєш Ти все, про що просити буду, бо порожньо серце моє без любові земної, і молити буду і просити дати мені шлях швидкий до того єдиного, хто здатний осяяти світлом новим все життя мою і відкрити серце своє назустріч моєму для чудесного злиття доль наших і набуття загальної душі. Амінь ».

Коли почуття тьмяніють ...

Навіть якщо почуття чоловіка і жінки взаємні, навіть якщо вони не зраджують один одному, а, навпаки, поважають і дорожать своїми відносинами, через деякий час почуття починають згасати, відчуття втрачають свою гостроту, все стає буденним, звичним, однаковим. В першу чергу, такі думки відвідують жінок. У таких ситуаціях потрібно читати сильні молитви на любов і теплі почуття свого чоловіка. Молитву читають перед іконою Святого Апостола Іоанна Богослова:

«О, всехвальних та Великий євангеліст і апостол Іоанн Богослов, Иисусов наперсніче, заступник наш і швидкий помічник. Попроси Бога Всевишнього дарувати мені, Божій рабі (ім'я), і моєму чоловікові ані, Божого раба (ім'я), залишення гріхів наших, бо ми від юності і в усьому житті нашої словом, справою, думкою і почуттями нашими. Моли Бога Всевишнього зберегти наш шлюб і любов нашу вічну. Амінь ».

Молитва про примноження любові

Налагодити стосунки між партнерами, освіжити почуття , Допомогти примиритися і пробачити один одному образи допоможе найсильніша молитва на любов. Це дуже давня і дієва молитва, яку використовують в самих крайніх випадках, коли сподіватися більше нема на кого:

«Союзом любові апостоли Твоя связавий, Христе, і нас, Твоїх вірних рабів до Себе тим міцно зв'язавши, творити заповіді Твої і один одного любити нелицемірно сотвори, молитвами Богородиці, Єдиний Чоловіколюбче».

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация