Новини Одеси - В Одеській області встановили рекорд України, приготувавши 4 тонни рибної юшки в казані

цею материал Доступний по-русски

В ході гастрономічного фестивалю «Дунайські гості» в місті Вилкове кухарі приготували для гостей 4 тонни юшки.

В ході гастрономічного фестивалю «Дунайські гості» в місті Вилкове кухарі приготували для гостей 4 тонни юшки

Всі бажаючі змогли безкоштовно спробувати юшку / фото dumskaya.net

Як передає кореспондент УНІАН, в ході гастрономічного фестивалю «Дунайські гості» в місті Вилкове, на півдні області, кухарі приготували для гостей 4 тонни 56 літрів юшки.

Читайте також Під Харковом 57 парашутисток з 19 країн встановили унікальний світовий рекорд (відео)

Кулінарне досягнення «Дунайських гостей» внесли в національний реєстр рекордів України з врученням відповідного сертифікату. Всі бажаючі змогли безкоштовно спробувати юшку, приготовану за традиційними липованським (старообрядческим) рецептами.

На одному з наймасштабніших гастрономічних заходів побували міністр культури України Євген Нищук і голова Одеської обласної держадміністрації Максим Степанов разом з сім'єю.

«Це фантастичне місце. Про Вилкове і прекрасної Одесі вже ходять легенди. Мені приємно опинитися сьогодні на такому яскравому фестивалі », - зазначив міністр.

В кінці фестивального дня всіх чекало виступ Національного одеського філармонічного оркестру з європейською програмою «Hits Of The World».

Раніше УНІАН повідомляв, що в місті Коростені Житомирської області встановили національний рекорд з приготування деруна вагою 180 кг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация