Новини Одеси - У курортній зоні Одеси знайшли шість авіабомб часів Другої світової війни

цею материал Доступний по-русски

Під час огляду території будівельного майданчика піротехніки виявили шість авіаційних бомб ФАБ-50 часів Другої світової війни.

Під час огляду території будівельного майданчика піротехніки виявили шість авіаційних бомб ФАБ-50 часів Другої світової війни

В Одесі знайшли шість авіабомб часів Другої світової війни / фото odesa.dsns.gov.ua

Як повідомили УНІАН в Головному управлінні ГСЧС в Одеській області, 22 травня до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на будівельному майданчику на вул. Маршала Говорова під час проведення земляних робіт будівельники виявили вибухонебезпечні предмети.

Читайте також В Одеській області паводки підняли з дна річки кілька плавучих мін часів Другої світової війни (відео)

На місце виклику прибула група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Під час огляду території піротехніки виявили та ідентифікували 6 авіаційних бомб ФАБ-50 часів Другої світової війни.

Відзначається, що небезпечні знахідки перевезені спеціальними транспортними засобами в безпечне місце і 23 травня були знищені шляхом підриву на території заздалегідь визначеного полігону.

Як повідомляв УНІАН, в порту «Південний» Одеської області 18 травня виявили артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация