Новини України - Вибори президента РФ: В Україні відкриють 4 виборчі дільниці - 112 Україна

Йдеться про виборчі дільниці в Києві, Харкові, Львові та Одесі Йдеться про виборчі дільниці в Києві, Харкові, Львові та Одесі   З відкритих джерел   В Україні відкриють чотири виборчі дільниці для голосування російських громадян на виборах президента РФ 18 березня

З відкритих джерел

В Україні відкриють чотири виборчі дільниці для голосування російських громадян на виборах президента РФ 18 березня. Про це повідомляє прес-служба посольства РФ в Україні.

"Голосування відбуватиметься 18 березня 2018 року зі 08:00 до 20:00 за місцевим часом на виборчих дільницях в посольстві і Генеральних консульствах Росії в Україні", - йдеться в повідомленні.

Йдеться про виборчі дільниці в Києві, Харкові, Львові та Одесі.

"Включення громадян Російської Федерації, що володіють активним виборчим правом, в список виборців буде проводитися при явці в приміщення дільничної виборчої комісії на підставі паспорта або його замінює. Особи, які бажають взяти участь у виборах, включаються дільничною виборчою комісією до списку виборців на підставі усного звернення в день голосування ", - додали в посольстві.

Вибори президента РФ пройдуть в Росії 18 березня 2018 року. ЦВК зареєструвала 8 кандидатів , Серед яких Володимир Путін, Володимир Жириновський, Ксенія Собчак та Григорій Явлінський.

Напередодні виборів чинний президент РФ Володимир Путін здійснив неузгоджений візит до окупованого Крим. У зв'язку з цим МЗС України висловив протест Росії, а Петро Порошенко назвав це провокацією .

Крім того, президент України Петро Порошенко закликав країни "Великої сімки" засудити і не визнавати російські вибори в Криму .

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация