14.10.2017 Здоровий я і моя сім'я | ДУО "Середня школа №14 м Мозиря"

  1. повернутися літературна година
  2. Тур вихідного дня в м.Тур
  3. Екскурсія на Гірськолижний комплекс
  4. Похід вихідного дня

повернутися

літературна година

"Сонце Вам і квітів, дорогі мами"

14.10.2017 в шкільній бібліотеці для учнів 5-х класів пройшов літературна година "Сонця Вам і квітів, дорогі мами", присвячений Дню Матері. Діти із задоволенням брали участь в конкурсах, підготували вітальні листівки, читали вірші про мам.

Тур вихідного дня в м.Тур

15 жовтня учні 3-их класів побували в місті Турові. Діти відвідали музей природи, познайомилися з визначними пам'ятками одного з найдавніших міст Білорусі, відвідали Туровський молочний комбінат. Багато яскравих вражень привезли з собою хлопці.

Екскурсія на Гірськолижний комплекс

"У природи немає поганої погоди" - з таким девізом учні перших класів відвідали один з головних спортивних об'єктів нашого міста: спортивно-оздоровчий гірськолижний комплекс "Мозир". Не дуже сприятливі погодні умови не завадили відмінного настрою хлопців. Учні познайомилися зі спортивними майданчиками комплексу, інвентарем, атракціоном «Сани Тобогган Альпін-Костер», унікальному для Білорусі, пограли в рухливі ігри, а також помилувалися міськими пейзажами Мозиря і яскравою палітрою фарб осені.

Учні познайомилися зі спортивними майданчиками комплексу, інвентарем, атракціоном «Сани Тобогган Альпін-Костер», унікальному для Білорусі, пограли в рухливі ігри, а також помилувалися міськими пейзажами Мозиря і яскравою палітрою фарб осені

Похід вихідного дня

"Пізнай Батьківщину - виховай себе"

В суботу 14 жовтня учні 8-х класів побували на екологічній стежці Республіканського ландшафтного заказника "Мозирський яри". Пішовши по цій стежці, хлопці відчули величезну Жеаном зберегти і зберегти це місце.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация