2012 рік Чорного Водяного Дракона

23 січня 2012 року Чорний водяний дракон прийде до нас о 7 годині 40 хвилин за Гринвічем, по - київським часом в 9 - 40. Тільки в високосні роки наступають роки Дракона.

Пристрій і модель з регулювання кожного з об'єднань громадських або сімейних, виробництва, бізнесу або держави і навіть організацій міждержавних, таких як ООН, може помінятися зовсім або частково Пристрій і модель з регулювання кожного з об'єднань громадських або сімейних, виробництва, бізнесу або держави і навіть організацій міждержавних, таких як ООН, може помінятися зовсім або частково. Через побоювання, що сім'я може розпастися у високосний рік, наші предки вважали, що в такі роки створювати сім'ї не треба.

За правилами фен-шуй саме роки Дракона допоможуть в реалізації найрішучіших, самовпевнених програм і власних амбіцій, а згідно з традиціями в Китаї тільки в цей час з найбільшим ефектом можуть здійснитися найнесподіваніші метаморфози. І на відміну від нас китайці впевнені, що ці роки сприятливі для одруження або заміжжя і народження дітей.

І тільки в рік Дракона може народитися дитина, якій в житті буде супроводжувати удача в досягненні найнеймовірніших цілей. У дорослому житті такі діти стають цілеспрямованими і ефективно працюють в різних сферах бізнесу, політики та творчості.

Китайці ототожнюють Дракона з володінням владою, престижем, статусом імператора. Тому вважається, що для кардинальної зміни встановленої Всевишнім системи порівнянної з прийнятою формою держави необхідні люди року Дракона, які досягнуть вищої влади. Сенс всього перерахованого і вклав китайський народ в назву своєї країни - Піднебесна.

Серед багатьох символічних достоїнств Дракона в даосизмі самим пріоритетним вважається сильна захисна функція. За всіма канонами цієї релігії всю нашу планету представляють у вигляді Дракона, а зосередженням земної енергії, так званих «жив дракона» вважають розлогі подовжені території.

Основний знак удачі, який гарантує успіх і достаток це Дракон. Крім того, вся енергія, зосереджена в ньому і рівносильна енергії Ян відповідає чоловічого начала.

2012 рік Чорного Водяного Дракона, а це означає що в створенні інформаційно - енергетичного потоку бере участь вода. Вона в свою чергу є першоелементів, що і дає розвиток всьому далі. У зв'язку з тим, що вода це провідник енергії Ци, тобто життєвої енергії вона ж символічно пов'язується з потоком розуму і траєкторіями шляхів в природних ландшафтах. Символом багатства також вважають воду, а колір їй приписують темно - синій або чорний. Енергія ж Ци викидають з пащі нашого Дракона утворює вогненна куля.

Все, що пов'язано з водою приймає хвилясті форми з плавними лініями і природним чином все такі предмети зв'язуються з різними ємностями для води, наприклад, акваріуми, фонтани або басейни. Ілюстрації території біля моря водоспадів або морських мешканців, дзеркала або скло, акваріуми або басейни теж вважаються уособленням води.

Своїм дотиком вода очищає і освіжає. Якщо застосовувати її правильно сили людини відновляться, і відбудеться оновлення. Але треба знати міру надлишки води спричинять появу нудьги і зневіри, так як вона невіддільна від емоційних відчуттів.

Щоб відчувати очищення і оновлення, а не переповнення використовувати символи, що асоціюються з водою треба дуже обережно і розумно.

Виявляється, що північний напрямок і чорний колір тісно пов'язані між собою і, звичайно, із зимою. А Чорна Черепаха в даосизмі вважається захисником півночі. Черепаха в свою чергу означає довголіття, сприяння і стійкість положення. Талісман 2012 року Чорна Черепаха, а захист року забезпечать з півночі і сходу Зелений Дракон і Чорна Черепаха.

Розум людини управляється водою, а планета Меркурій курирує 2012 рік.

2012 рік Чорного Водяного Дракона означає зміни зі зміцнення та захисту Землі, символ року відображає вплив нечистої сили або злих духів. В цей рік всім необхідно бути активними в справах і не сподіватися на волю випадку.

Саме цим принципом керуються співробітники компанії Auto Assistance, без праці вирішують проблему екстреного відкриття замків автомобіля в разі втрати ключів. Головне - це впевненість в своїх силах і знання своєї справи, і тоді успіх обов'язково прийде.

Ну а головним завданням року залишається захист своєї родини, причому в першу чергу це стосується зміцнення відносин з дітьми та батьками.

Протягом року слід особливу увагу у випадку охорони здоров'я треба приділити видільної системі або ниркам.

Дбайливого ставлення вимагає, і статус людини для чого необхідно впритул зайнятися бізнесом і своєю кар'єрою.

Щоб здійснилися всі рекомендації від Чорного Дракона, а бездоганна кар'єра і професійна діяльність зміцнювалися кожному з нас треба розширити свої знання та ерудицію, поміняти світогляд. Основна сила для зміцнення і творення починань і справ - це знання в рік Дракона.

Людський успіх у всіх сферах діяльності протягом року під знаком Чорного Дракона буде залежати від ступеня активності людини або від спільноти, в якому він асимілювався.

В одному з китайських стародавніх міфів йдеться про Лун Ван, який, прийнявши імператорський образ у водному царстві, обдарував безстрашного воїна за порятунок свого сина цікавим джерелом багатства. Проводячи аналогію з міфом можна сказати що процвітання, багатство і успіх прийде до того, у кого буде міцна активна позиція і хто сам готовий відстоювати свої погляди і досягнення.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация