2013 рік за китайським календарем


2013 рік - це рік Фіолетової Змії. .По китайським календарем Змія є управителем 1989, 2001 і кожну наступну дванадцятого року. Домінуючою стихією 2013 року стихія Води, а почнеться рік вранці 10 лютого - о 9 годині 21 хвилину,

Символіка знака. Відомо, що в християнських країнах у змії поганий імідж, в країнах же Азії вона, навпаки, є символом мудрості, прозорливості і волі.


Змія також позначає родючість і цілющу силу. Ранні цивілізації обожнювали це істота, деякі стародавні племена і народи поклонялися йому, шанували як бога.

Змія разом з символом родючості, оновлення та земного цвітіння - деревом - брала участь в обрядах, присвячених древньому божеству родючості - богині Іштар-Астарті.

До нас дійшли зображення того часу з деревом, яке обвиває змія. Згодом в біблійній міфології ця змія стала змієм-спокусником Райського саду

У китайському календарі Змія є шостим тваринам символом Зодіаку, вона вважається дуже хитрою і небезпечною. Її суть висловлюють такі метафори, як «зміїне серце», «зміїний мову», «виливає отрута», «виходить отрутою».

Однак у вигляді змій здавна малювали річки із звивистим руслом. У фольклорі - казках, переказах, билинах і піснях - багатьох народів зображувалися вдячні змії, які захищали скарби і людей від ворогів, дарували гідним перлини і коштовності. Відома також була прикмета, що володіє зміїною шкірою обов'язково буде багатий.

Цікаво в Китаї пояснюються сни зі зміями, тлумачаться вони чомусь, в основному, в сексуальному сенсі.

Яким же буде цей рік Змії, чим порадує і здивує?

Подивіться на символ року, згадайте поведінку і звички цього символу в природі. І ви відразу зрозумієте, що можна очікувати від року, яким керує Змія.

Роки Змії, як правило, не бувають динамічними, напруженими, переповненими подіями.

ЯК і в НІЖ ЗУСТРІТИ 2012 рік ЗМІЇ

Змія - це повільність, але в той же час мудрість, витривалість і терпіння. А значить, протягом року, який знаходиться під її патронажем, пріоритетними стають галузі підвищення кваліфікації, творчість, освіта, філософія, пошуки відповідей на складні питання.

Фіолетовий колір Змії 2013 року означає вищу мудрість, космічну заграничність. А стихія води - це емоційність у чистому вигляді.

Як же все це проектується на наступающі й рік Фіолетової Змії? А розшифровується це так: у 2013 році потрібні мудрі і виважені рішення, які повинні бути засновані не тільки на логіці і розум, а й вистраждані на емоційному рівні.

Будь-яка демонстрація сили і агресія не вітається. А якщо все ж буде проявлена, то пощади не чекайте.


Яким же буде цей рік Змії, чим порадує і здивує?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация