2016 рік. СРІБНА ВЕСІЛЛЯ ПРОТОІЄРЕЯ ВОЛОДИМИРА ГОЛОВІНА АБО Селф З ... - сучасні єресі, лжевчення і порушення церковних канонів

на фото: забутий (невідомий) в Церкві чин благословення вінчаних раніше подружжя

Широко відомий в православному інтернет-співтоваристві своїми проповідями священик з м Болгар протоієрей Володимир Головін незвичайним чином відзначав своє срібне весілля, вирішивши так би мовити «згадати молодість» і скинувши майже 25-річний вантаж священичого служіння разом з остогидлої рясою і Хрестом, батюшка убрався в чепурних фрак і постав в такому вигляді перед вівтарем Господнім.

вінчання - 1984 рік

матінка (як центральна фігура) чимось нагадують кустодієвської купчиху

Але нашу увагу отець Володимир залучав і раніше , Коли ревно встав на сторону Святішого Патріарха Кирила після Гаванської зустрічі, зокрема заявивши:

«А наш патріарх глибоко по-євангельському НАВІТЬ поцілувався з татом, тобто пішов далі нас всіх у своїй Любові! «Приніс себе в жертву!»

Сьогодні ж пропонуємо увазі читача нове «одкровення» батька Володимира, зроблену ним в авторській програмі (точніше сказати в маргінальному гумористичному шоу) якогось Михайла Баландіна під назвою «Селфі з ...», і присвячене все тієї ж теми зустрічі двох Святості, а також оцінити 1 -й випуск цієї фантастичної передачі, що виходить з січня 2016 року:

Також особливо хочеться відзначити внутрішньоцерковну діяльність «Б про лгарского» пастиря. На своєму особистому сайті http://vladimir-golovin.ru/duhovnoe-lechenie.html отець Володимир пропонує пройти так званий курс «духовного лікування», який свідчить про неабиякі духовні дарування і творчої фантазії його автора. Читаємо на сайті:

Духовне лікування - це метод лікування тілесних хвороб і душевних недуг шляхом проходження курсу, до якого входить:

1) Участь в церковних Таїнствах Сповіді, Причастя і Соборування;

2) Молитва за згодою шляхом читання акафісту Великомученику і Цілителя Пантелеймона по суботах о 20:00.

3) Участь у молебні про болящих з індивідуальним помазанням і молитвою батюшки Володимира над кожним.

Взяти участь в церковних Таїнствах (перший пункт духовного лікування) можна в будь-якому храмі Руської Православної Церкви.

Молитву за згодою Пантелеймона Цілителя (другий пункт духовного лікування) віруючі здійснюють будинку.

І тільки для участі в молебні про болящих з помазанням і молитвою батюшки Володимира (третій пункт духовного лікування) потрібно приїхати в Болгар (тому що цей пункт передбачає молитву батюшки Володимира Головіна).

І тільки для участі в молебні про болящих з помазанням і молитвою батюшки Володимира (третій пункт духовного лікування) потрібно приїхати в Болгар (тому що цей пункт передбачає молитву батюшки Володимира Головіна)

на фото: сорочки зі спеціальними прорізами

По неділях в Свято-Аврааміевском храмі звершується Божественна Літургія, відразу після якої починається молебень про болящих. Батюшка Володимир виходить в центр храму і читає канон з молебнем про болящих, поминаючи імена тих, хто молиться. Далі батюшка Володимир кропить усіх свяченою водою і каже проповідь на тему зцілення від тілесних недуг. Після проповіді починається індивідуальне помазання. Паломники, зайшовши в спеціальний прибудовах (спочатку чоловіки, потім - жінки), надягають спеціальні сорочки з прорізами для помазання всього тіла (сорочки з прорізами паломники набувають в церковній лавці Свято-Аврааміевского храму), священики через прорізи в сорочках помазують ділянки тіла, де знаходяться життєво важливі органи.

Далі паломники підходять до батюшки Володимиру, який за давньою біблійної практиці покладає руки на голову кожного паломника і здійснює молитву Господу Богу з прикликанням Святого Духа.

Добре ще, що парафіяльний священик не висвячує нікого покладанням рук, але прагнення до «даруванням великим» в повній мірі!

Сподобалася стаття?Підтримай редакцію:MasterCard 5106 2110 4346 4549Яндекс-гаманець: 410011201452657WEBMONEY: - R338898210668Z104647489717

Сподобалася стаття?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация