2017 Volvo V90: Нова модель в кузові універсал

Нарешті розкрита зовнішність нової моделі Volvo V90, яка вийде в цьому році, як модель 2017 року

Нарешті розкрита зовнішність нової моделі Volvo V90, яка вийде в цьому році, як модель 2017 року. Після того як Шведська компанія представила фотографії Volvo S90 , І яка буде офіційно дебютувати на автосалоні в Детройті, в мережі з'явилися фотографії нового покоління універсала.

Новинка також виглядає гідно, як і нова модель S90. Варто відзначити, що універсал більше цінний для ринку Швеції, де люди, швидше за все, віддадуть перевагу V90, ніж нову S90 або навіть приголомшливий кросовер XC90 . Адже погодьтеся V90 практичніше S90 і більш економічний, ніж XC-90.

Новинка прийде на ринок, щоб змінити поточну версію універсала V70.

Звичайно, коли ми вперше побачили знімки нової моделі, ми відразу звернули увагу на задню частину автомобіля, оскільки на прикладі S90 треба визнати у дизайнерів вийшло не те, що хотіли мільйони шанувальників. Що стосовно задньої частини V90, то в цьому виконанні дизайн вийшов набагато стильний і достойніший, на відміну від седана.

Так, задній дизайн V90 виконаний в стилі S90, але наприклад задні ліхтарі у універсала виглядають більш стрункою і пропорційно кузову. Також передня зовнішність поєднується із задньою частиною машини, на відміну від седана, де передня і задня частина не поєднується і створює враження, що вони від різних автомобілів.

До речі якщо ви уважно придивитеся до задньої частини Volvo V90, то вам стиль може нагадати кросовер XC60 і модель V60.

На що варто ще звернути свою увагу на фотографіях нової моделі Вольво ? Звичайно на задні двері. Без збройного погляду видно, що вони в порівнянні з нинішнім поколінням універсала стали значно ширше. Імовірно, що ця стало можливо за рахунок збільшення довжини кузова. На нашу думку автомобіль став довшим як мінімум на 15 сантиметрів. Крім того в результаті збільшення довжини кузова звичайно збільшився обсяг багажника, який повинен бути як мінімум більше 575 літрів.

Але не більше став не тільки кузов. Вже точно відомо, що V90 має довшу колісну базу, ніж в V70. За даними джерел колісна база збільшилася на 13 сантиметрів.

Volvo V90 буде представлена ​​в березні 2016 року у автосалоні в Женеві. Швидше за все, машина отримає точно такі ж двигуни, як і седан S90: дизельні мотори D4 і D5 потужністю 190 к.с. і 235 к.с. відповідно, а також силові агрегати T6 і T8 Twin потужністю 320 к.с. і 407 к.с. відповідно. Крім того автомобіль швидше за все отримає і нову гібридну установку (бензиновий мотор + електродвигун).

На фото нова модель седана Volvo S90, на основі якої створено універсал V90 На фото нова модель седана Volvo S90, на основі якої створено універсал V90.

Також ближче до кінця року Вольво повинна представити нові модернізовані двигуни. Наприклад, очікується прем'єра нового дизельного мотора з новою технологією, яка дозволяє уникнути турбо ями (турбо лаг). У тому числі готуються до випуску трьохциліндровий мотори і нова потужна гібридна установка, яка буде встановлюватися на автомобілі серії Polestar.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация