2018 | Записи з міткою 2018 | Щоденник Хвіртка: LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

24.04.2018

Росія - терористична загроза Криму

1. Окупанти визнали винною мати кримськотатарського активіста Гірая Куламетова Зарему Куламетову в "образі представника влади". "Суд" призначив їй 250 годин примусових робіт і виплату компенсації "постраждалому" менту в розмірі 20 тисяч рублей.На кримську татарку зробили донос, що вона нібито "образила заступник начальника МВС Кіровського району" Андрія Рогожина в день затримання її сина, якому згодом призначили 10 днів арешту за публікацію відеоролика в соціальній мережі в 2012 році !!! https://ru.krymr.com/a/29187648.html .Оштрафован на 20 тисяч рублів і кримськотатарський активіст Шевкет Раззаков, якого теж звинуватили в "публічній образі представника влади" .Раззаков разом з іншими кримськими татарами 13 квітня 2017 року надійшла підтримати Сейдамета Мустафаєва, у якого окупанти проводили обшук https://ru.krymr.com/a/news/29188860.html

2. Вчора на пункті пропуску "Чонгар" затримали громадянку України, яка була довіреною особою Путіна на "виборах" путина в Криму.Речь йде про керівника кримського відділення окупаційного громадського руху "Волонтери Перемоги" Олені Одновол.За біометричним паспортом рвонула? Сьогодні Прокуратура АРК вручила підсобниць окупантів підозра в скоєнні державної ізмени.Ей загрожує до 15 лет.Комментаріі з Криму: "Номінант премії Дарвіна.Поехала в Україну, щоб особисто переконатися в її несуществованіі.Заодно і пожерти", Чому дивуватися? Якщо у нас євпаторійський депутат додумався поїхати в Україну до родне.Кстаті, щось інфополе мовчить про його нинішню долю "," Було відео з суда.Так, виявляється, він залишився в Криму і пішов у владу, щоб захистити права украінцев.Во як " https://twitter.com/CrimeaUA1/status/988734940685758466 (фото-скрін і посилання).

3. Харків'янин Олександр Стешенко, який 11 квітня пропав на адмінграніце з Кримом, нашёлся.Он знаходиться в спецприймальнику для адміністративно затриманих. Затримано окупантами був за те, що нібито "курив на вокзалі" .Раніше окупанти заперечували, що він у ніх.Кто ще в Крим хоче? https://ru.krymr.com/a/news/29189132.html

4. У цьому році освітні центри "Донбас-Україна" і "Крим-Україна" працюватимуть з 4 червня по 28 вересня - через них абітурієнти можуть вступити до вузів за спрощеною процедурою http://qha.com.ua/ru/obrazovanie/v-mon-nazvali-sro...entov-iz-krima-i-ordlo/191121/

5. Крим занурюється в Абхазію.Сразу в двох місцях через прогнилих шпал і расползшейся в різні боки колії зійшли з рейок колісні пари трьох локомотивів https://twitter.com/CrimeaUA1/status/988746224491745280 (скрін).

6. Бахаті нафтова россіюшка "врятувала" крим. обіцяні зрадникам великі зарплати вимагають тільки екстремісти і терористи, щоб зганьбити світле ім'я встала з колін мразь: "Коли в Ялті будуть нормальні зарплати ???" Відповіді: "Завтра", "Ахах Ахахахаха Ахахахахахаха "," в Києві середня зп 10 000 грн.Ето приблизно 20 000 руб.в Ялті середня - 10-15 тис. руб.Так що все не так вже плохо.С іншого боку, ціни вище, ніж в Москві (порівнював) , а це пісос.Вивод один - не приїжджайте в Ялту жити. Без вас тісно "," Думаю, на жаль, ніколи "," Ялта не для роботи, тут тільки відпочивати "," Коли бабусину квартиру здавати почнеш "," Ніколи "," Люди, які не бачать люди на цей провокаційний пост "," (З Москви пише) коли головного економіста рф приберуть, а це ДАМ (Медведєв) і пані Енабіуліну. Може, тоді, щось зміниться, і не тільки в з / п в Криму, і по россии в цілому "," тоді, коли вони взагалі з'являться "," Як Сирії допоможемо "," Шановні ялтинці, поцікавтеся зарплатами просто по россии "," Ти щось простіше запитай! Зарплати йому нормальні ... Бач, захотів ч его.Аль забув, що в росії живеш? Тут хотіти можна, тут треба радіти тому, що дали " https://twitter.com/CrimeaUA1/status/988159869705441280 (скрін).

7. Крим до окупації навіть росіянам більше подобався: "Мої родичі москвичі приїжджали минулим летом.Сказалі, ціни приблизно такі, як у нас, але на деякі речі навіть подороже.Особенно обурили ціни на фрукти.В 14 році приїжджали - захоплювалися, як у нас тут все дешево.Прі Україні приїжджали - то взагалі відмінно себе тут почували - відпочинок дешевий і бари / ресторани, і продукти дешеві, вино якісне, наше, кримское.А джинса яка якісна (Туреччина) і дешевая.А зараз сравнялісь.Тока з / п у нас різні - у брата 150 тис. руб, у мене 25 тис. руб " https://twitter.com/Kosstik8/status/988681275434307584 (скрін).

8. Скоро на кримських паблік зовсім не залишиться кримчан: "Я з Уралу, ечтаю жити в Феодосіі.Ходят чутки, що роботи в Криму немає, це і не пускает.Так це? Яка середня зп по республіці? Сама з в / о , працюю бухгалтером.Реально чи знайти роботу в цій сфері? ". Відповіді: "Я з Пермі переїхала, і не раджу сюди ехать.Зарплати не відповідають абсолютно нічому - ні оренді житла, ні продуктам.Медіціна повний 0.Із плюсів тільки море і то не скрізь купатися можна", "Я з Уралу, живу тут .від куди точно не варто їхати - це в ФЕО нА ПМЖ.Я Бухом попрацювала тут, більше не хочеться "," Я теж з Уралу, мріяв, переїхав, ні про що не шкодую, а повернутися ніколи не пізно " https://twitter.com/CrimeaUA1/status/988503408272429056 (скрін).

9. Корінь зла Криму найден.Он живий і легітимний: "Пішов би (Янукович) вчасно, як сьогодні вірменин, і всі були б живі і здорови.В порт заходили б великі красиві лайнери, з Сімферопольського аеропорту літали б літаки в Братиславу та Будапешт за 9 евро.Італьянци з французами пили б каву на Ігнатенко, не було б зборів в Утьосі, і був би безкоштовний вхід в міжсезоння в санаторій Крим " https://twitter.com/KrimRt/status/988720751938326528 (фото-скрін).

10. Жителі Ялти нарешті вирішили висловити радість: "А ви знали? Кримська Ялта і сирійська Латакія вчора офіційно стали містами-побратимами" .Відповідь: "Мабуть, в однаковій жопе", "Пі ...", "Нахрена ???" , "радість то яка", "Шкода Ялту", "А мені Бенін", "І що далі? Де салют на честь цієї події? Інформація ні про що, вже краще б зп підняли!", "Прийшла радість, звідки не чекали .Тепер давайте гроші після курортного сезону їм відправимо "," і там, і тут все розвалено "," Ніццу поміняли на Латакию "," Бред "," Цікаво, як це вплине на стан дірок вих доріг в Ялті? "," Хреново.Только людей ні там, ні там не запитали " https://twitter.com/CrimeaUA1/status/988506746972004352 (скрін).

11. Спочатку кричиш, що "Україна - країна-404", а потім виявляється, що 404 - це Крим.Ватнікі продовжують ділитися один з одним способами замовлень товарів на Алі Експрес, щоб замаскувати при цьому Крим, впіхнув його в "Краснодарський край" https://twitter.com/CrimeaUA1/status/988370500102565894 (скрін).

12. Мене паркани вже не удівляют.Меня дивує, що окупанти досі наглядової вежі не почали устанавлівать.Но це ще попереду: "Хто скаже, з якою метою встановили паркан і закрили прохід на території 10 школи (в Ялті)? Там був скорочений шлях для місцевих жителів, тепер доводиться лазити через паркан, а літнім людям ходити в обхід, роблячи круг.Кому прийшла в голову ця ідея всюди встановлювати паркани і грати, в тому числі, на автовокзалі? Будь ласка, анонімно ".Відповідь:" Так ,дуже незручно! Бігла, спізнювалася, вирішила скоротити через школу, натрапила на решітки. Довелося повертатися і робити коло "," (Через поребрика раб пише) Встановили на автовокзалах з метою безпеки, в зв'язку нагрянула терористичною загрозою "," »У зв'язку з нагрянула терористичною загрозою» - так чесно росію Ольгинське тролі ще не називали ", "Антітеррор.Везде антитерор", "Бабло отмивают.Поставілі 100 метрів дешевої залізяки, а в документах написали, що поставили 150 метрів паркану із золота з елементами платини", "Залишилися останні денькі.Будет і рамка, і охоронець, і сумки перевірятимуть .Дурдом "," Як уже ця хр нь надоела.Скоро обгородять набережну - там теж натовпу людей - більше, ніж на вокзалах " https://twitter.com/CrimeaUA1/status/988743936435998720 (скрін).

13. Залізна завіса продовжує опускатися: "У всіх проблеми з Гуглом? Хто знає, в чому справа?" Відповіді: "В нашій у * Банській країні справа", "У мене і моїх друзів, я з Ялти", "У мене весь день не працював, тільки ввечері заработал.А YouTube взагалі не працює "," Роскомнадзор закрив "," З перебоями працює якось "," Гугл працює абияк, зате Вайбер висить, який потрібен, як воздух.Задрал цей Роскомнадзор зі своїми розбірками з Телеграмом.Залез слон в посудну лавку.Сталін вернулся.Аж чет страшно "," у мене на п'ятому айФоні не працює "," Це батьківщина турботи ться про тебе "," VPN в помощь.Ну, якщо його теж не заблокували "," Пошуковик Гугл не працює "," Постає з колін! Це ж очевидно "," телеграм - лише ширма " https://twitter.com/CrimeaUA1/status/988727758170845184 (скрін).

14. Севастополь.Прожів чотири роки в окупації, можу з сумом констатувати, що проблема росії і Криму - це не путин, а точніше, не тільки путін.Проблема - це люди. УСІ ЦІ ЛЮДИ.

PS Ватник через поребрика написав, що паркани нам на благо, т.к. встановлюють їх "в зв'язку з нагрянула терористичною загрозою" .І з цим дійсно не посперечаєшся. Росія - головна терористична загроза не тільки Криму, але і всього цивілізованого світу.

За біометричним паспортом рвонула?
Кто ще в Крим хоче?
Обіцяні зрадникам великі зарплати вимагають тільки екстремісти і терористи, щоб зганьбити світле ім'я встала з колін мразь: "Коли в Ялті будуть нормальні зарплати ?
Аль забув, що в росії живеш?
Так це?
Яка середня зп по республіці?
Реально чи знайти роботу в цій сфері?
10. Жителі Ялти нарешті вирішили висловити радість: "А ви знали?
Quot;, "Нахрена ?
Quot; , "радість то яка", "Шкода Ялту", "А мені Бенін", "І що далі?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация