2018 рік якої тварини зодіаку і як його зустрічати

  1. 2018 рік якої тварини зодіаку
  2. Якою буде 2018 рік за знаком зодіаку і як його зустрічати
  3. Як зустрічати новий рік 2018 рік собаки і яке повинно бути меню
  4. Які страви повинні бути на новорічному столі 2018 року
  5. Як накрити стіл на новий рік 2018
  6. Як прикрасити ялинку в 2018 год собаки
  7. У чому зустрічати
  8. Що можна подарувати на Новий рік 2018

Дуже рада бачити вас на сторінках блогу))   До зустрічі Нового року готуєтеся Дуже рада бачити вас на сторінках блогу))

До зустрічі Нового року готуєтеся?))

Незважаючи, що на вулиці ще осінь у нас на роботі вже зробили опитування за всіма пунктами, що стосуються святкування цього самого улюбленого всіма свята, а так як передсвятковий настрій «заразно» хочу поділитися ним з вами 🙂

Чесно кажучи, ще кілька років тому я не розуміла, ну як можна за два місяці до свята починати до нього готуватися? Мене дратували мішура і святкові гірлянди в магазинах і на вулиці в сльотаву листопаді місяці, дивували розмови знайомих настільки заздалегідь вирішальних, де і з ким святкувати, що одягнути, і що приготувати ...

Але потім і я зрозуміла в чому краса такої завчасної підготовки - ми отримуємо задоволення не тільки, а може і не стільки)) від чарівної новорічної ночі як саме від очікування, очікування свята і чаклунства.

Від покупки іскристих новорічних іграшок, від складання найсмачнішого меню в році з урахуванням смаків всіх домашніх, від вибору подарунків які потім спакуємо красиво і святково ... в загальному, растянем чудові передноворічні святкові клопоти на цілих півтора-два місяці))

Тому давайте почнемо підготовку, почнемо з того, що дізнаємося всі подробиці святкування: 2018 рік якої тварини зодіаку в чому зустрічати і що готувати, які подарунки подарувати своїм рідним і коханим, як прикрасити ялинку і сервірувати стіл, щоб це не тільки було б красиво , а й допомогло притягнути удачу в наше життя.

Найголовніше, про що потрібно знати, хто ж з дванадцяти знаків буде господарем в наступаючому році.

Зміст статті

2018 рік якої тварини зодіаку

Цей рік пройде під знаком Собаки. При цьому символ наступаючого року має свій власний колір:

2018 рік - рік Жовтого (Земляний) Собаки.

2018 рік - рік Жовтого (Земляний) Собаки

Якою буде 2018 рік за знаком зодіаку і як його зустрічати

За словами астрологів 2018 рік буде неоднозначним (хоча, чесно кажучи, я не пригадаю, щоб який-небудь з минулих гороскопів обіцяв «однозначний» рік)) Що ж неоднозначного принесе Собака?

З одного боку, як тварина віддане, вона привнесе благотворний вплив в сімейне життя, з іншого ж, маючи підвищене почуття справедливості - буде відстоювати власні інтереси, ніж може провокувати егоїзм, приводячи до зіткнень і порушення гармонії. Але, все ж, її розсудливість буде перемагати.

Які позитивні моменти нам обіцяють:

  • в новому році можна починати будь-які справи;
  • не повинно бути великих проблем зі здоров'ям;
  • рік прекрасно підходить для знайомств і шлюбу, у пар створили сім'ю в рік Собаки союз буде довгим і дружним;
  • чудовий прогноз для тих, хто чекає поповнення в родині: діти, народжені в 2018 році, будуть мати високий інтелект, прекрасним здоров'ям і веселим характером;
  • Собака, як справжній друг людини, допоможе і підтримає тих, хто особливо потребує допомоги, постаравшись зробити їх життя гармонійною.

І кілька рекомендацій в плані того, що ж повинні робити ми самі для власного благополуччя в наступному році:

  • завзятість, терпіння і працьовитість буде винагороджено грошовими, і не тільки, бонусами;
  • до звичних справ потрібно підходити з творчим підходом скасувавши звичайний графік робота-дім-робота, освоювати нове - рукоділля, незвичайні рецепти, мови ... собака цікава));
  • але і розважлива - більше слухайте і аналізуйте перед прийняттям рішень;
  • в цьому році потрібно не шкодувати грошей на покупки для себе і для будинку, все що буде з любов'ю витрачено повернеться назад з ще більшою віддачею;
  • основна порада - навчіться довіряти людям, контролювати свої емоції, не переживати і не сваритися через дрібниці, ці правила - запорука щасливого життя в наступаючому році.

Підготовку почнемо з основного

Як зустрічати новий рік 2018 рік собаки і яке повинно бути меню

Кращим варіантом для цього року буде зустріч свята в:

  • вузькому сімейному колі;
  • зі своїми близькими і / або друзями;
  • з надійними колегами по роботі.

вузькому сімейному колі;   зі своїми близькими і / або друзями;   з надійними колегами по роботі

Святкування у великій галасливій компанії з людьми, яких ви мало знаєте здатна породжувати конфлікти.

Які страви повинні бути на новорічному столі 2018 року

Здогадатися нескладно)) Собака справжній шанувальник м'яса, в цьому році воно повинно бути основною стравою на святковому столі. Особливо буде вдячна за м'ясо на кісточці.

У мене в запасі рецепта на кісточці поки немає, зате є дуже смачний і легко готується рецепт буженини, я роблю його практично на кожне свято, не тільки новорічний.

Як варіант «спрощеного м'ясної страви» можна розглянути варіанти красивою м'ясної нарізки.

Ну і «заборонені» в минулому році страви з курки в цей раз припадуть як не можна до речі.

Ще один обов'язковий пункт - символ року потрібно нагодувати від щирого серця, страви повинні бути різноманітними і численними оскільки поїсти Собака любить.

Для гарніру найбільше підійде картопля.

Собака буде рада овочам і зелені. Прикрасьте зеленню все підходящі для цієї страви.

Прикрасьте зеленню все підходящі для цієї страви

І обов'язково приготуйте солодке, Собака ще та ласун))

І обов'язково приготуйте солодке, Собака ще та ласун))

Як накрити стіл на новий рік 2018

Як накрити стіл на новий рік 2018

Варіантів квітів для скатертини в цьому році пропонується досить багато: жовтий, золотистий, бежевий, коричневий, червоний, помаранчевий або білий.

Варіантів квітів для скатертини в цьому році пропонується досить багато: жовтий, золотистий, бежевий, коричневий, червоний, помаранчевий або білий

Найкраще якщо комплект для новорічного столу буде з натуральних тканин, особливо з льону.

А ось посуд для сервірування бажано вибрати або чисто білу, або білу із золотистою облямівкою.

Зрозуміло, що не у кожного вийде підібрати або купити скатертини та посуд відповідну рекомендацій астрологів, зате, що може зробити кожен, щоб вшанувати символ майбутнього року, так це поставити в центр столу фігурку собаки.

Як прикрасити ялинку в 2018 год собаки

Знову-таки орієнтуємося на колір символу року - жовтий, і колірну гамму для ялинки відповідно підбираємо в жовтих, золотих або помаранчевих тонах.

В якості прикраси їй сподобаються намиста і широка мішура.

В якості прикраси їй сподобаються намиста і широка мішура

Якщо можливості догодити з кольором новорічних прикрас немає, тоді купуємо новорічну іграшку у вигляді символу наступаючого року і вішаємо на ялинку, така іграшка порадує Собаку не менш ніж жовто-золота колірна гамма))

Якщо ж з ялинкою «не склалося» і її немає взагалі, то загляньте до статті «Як можна зробити ялинку з підручних предметів».

2018 рік якої тварини зодіаку ми дізналися, який колір воліє Собака теж, тепер вибираємо

У чому зустрічати

Пам'ятайте які яскраві кольори і помітні фасони надавав перевагу символ року 2017 Півень? Тепер ці наряди доведеться відкласти, тому що Собаку занадто яскраві тканини дратують.

Для залучення удачі і благополуччя вибираємо чорний або темно-синій.

Для залучення удачі і благополуччя вибираємо чорний або темно-синій

Або жовтий і приглушений золотий або ж коричневий.

Або жовтий і приглушений золотий або ж коричневий

Що стосується силуету, зупиніться на класичних формах без відвертих декольте, високих розрізів і серпанкових тканин, такий ось «строгий» символ року :)

Що стосується силуету, зупиніться на класичних формах без відвертих декольте, високих розрізів і серпанкових тканин, такий ось «строгий» символ року :)

Вибираючи, які прикраси одягнути на Новий рік 2018, головний акцент зробіть на жовтий колір. Як не можна краще підійдуть золото, бурштин і жовтий сапфір.

Що можна подарувати на Новий рік 2018

Мені дуже подобається дарувати і отримувати подарунки на Новий рік, більше навіть ніж, на будь-які інші свята) По-перше, обожнюю атмосферу, що панує в момент коли все шарудять ошатними упаковками розпаковуючи свій подарунок, по-друге, в це свято ми не даруємо щось серйозне і дороге як на день народження (іноді вже заздалегідь відоме імениннику), зазвичай це милі штучки, які завжди легше і цікавіше купувати.

Розповім які подарунки віддасть перевагу Собака, а ви вже орієнтуйтеся на потреби близьких і ваші грошові можливості.

Не забудьте, що і тут вона віддає перевагу спокійним «земляні» тони, тому упаковку для подарунків краще вибрати в жовто-коричневій кольоровій гамі, на мій погляд, особливо вдала для новорічних подарунків буде золота.

  1. У цьому пункті саме про те, про що я говорила вище - Собаці важливий не стільки сам подарунок, як атмосфера і ті почуття, з яким його вручають. Тому прекрасно підійде все, що виготовлено своїми руками, причому не обов'язково «з нуля». Можна купити набір і власноруч виготовити мило, можна намалювати картину за номерами, зробити рамку для фотографій, розписати чашку або вазу, і ви задоволення отримаєте і обдаровуваний 😉
  2. Собака любить корисні подарунки: постільну білизну, рушники, аксесуари - парасольки, гаманці, сумки.
  3. У символу року високий інтелект, тому до душі припадуть квитки в музеї та на виставки, щоденники, красиві блокноти і ручки.
  4. Хорошим подарунком буде амулет з каменем, вибирайте його в колірній гамі улюбленої собакою. Янтар, камінь піднімає життєвий тонус і позбавляє від песимізму. Сердолік підвищує самооцінку, з його допомогою в новому році буде легше домогтися визнання. Яшма, прибере всі тривоги.
  5. І, нарешті, подарунок, який варто підносити тільки попередньо погодивши, але який напевно найбільше сподобається символу майбутнього року - це живий щеня.

І, нарешті, подарунок, який варто підносити тільки попередньо погодивши, але який напевно найбільше сподобається символу майбутнього року - це живий щеня

Якщо ви збиралися подарувати собаку дітям, або ваші знайомі хотіли його придбати, то зараз найкраща можливість подарувати його їм. Такий подарунок обов'язково принесе з собою удачу.

Як варіант - універсальний варіант, який підходить для всіх - статуетка символу наступаючого року))

Нехай підготовка і святкування Нового року доставлять вам масу позитивних емоцій 🙂

У статті використані рекомендації астролога Валерія Матвєєва.

Чи не втомилися?)) Тоді почитайте ще: святковий Будинок

Чи не втомилися?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация