2018 Halifax Explosion Memorial Service і події

  1. Морський музей Атлантики
  2. Меморіальний парк Форт-Нідхем
  3. Національний історичний комплекс Цитаделі Галіфакса
  4. Ось ще кілька статей, які, на нашу думку, вам сподобаються!

Фотографія: Halifax.ca

У цьому році відзначається 101st річниця вибуху Halifax. На честь цього дня в четвер, грудні 6th, 2018, будуть представлені меморіальні служби та заходи по всьому персоналу HRM.

Морський музей Атлантики

Галіфаксскій вибух і закон з Джоелем земель

Щоб відзначити 101st річницю події, яка назавжди змінила Галіфакс, музей радий вітати історика Джоеля Земеля, коли він обговорює цивільне і кримінальне судочинство, що послідувало за вибухом 1917 року в Галіфаксі. Приєднуйтесь до нього в грудні 4th на 7: 00 вечора.

Меморіальний парк Форт-Нідхем

Муніципалітет 101st річниця вибуху Галіфакса, офіційна церемонія поминання відбудеться в меморіальному парку Форт-Нідхем, який виходить на площу, яка була зруйнована вибухом в це фатальний ранок. Служба починається з 9: 00 am, з короткою тишею безпосередньо перед 9: 04 am. Всі вітаються на службі.

Після церемонії жителі запрошуються на прийом на пожежній станції 4, 5830 Lady Hammond Road, Галіфакс.

Національний історичний комплекс Цитаделі Галіфакса

Галіфакс Вибух 101st Ювілей - 101 років тому, під час Першої світової війни, вибух в Галіфаксі спустошив північний кінець Галіфакса, убивши людей 2,000 і ще більше поранивши 9,000, зруйнувавши при цьому промисловий центр міста. На честь цієї річниці Музей армії Галіфаксской цитаделі буде відкритий для публіки Четвер, грудень 6th З 10 до вечора 2. Відвідувачам пропонується оглянути спеціальну експозицію в Військовому музеї, яка включає годинник сторожа, що показують час вибуху. Крім того, в четвер, грудень 6thЦітадель Галіфакса відзначить момент вибуху, випустивши гармату з фортечних валів точно в 9: 04: 35 am.

Ось ще кілька статей, які, на нашу думку, вам сподобаються!

про автора

Сімейний відпочинок Галіфакс

Family Fun Halifax - ваш ресурс для всіх розваг і місцевих розваг. Від найбільших фестивалів до прихованих дорогоцінних каменів, ми знаходимося в русі і в пошуках кращих #YHZ може запропонувати! Ви можете залишатися в курсі подій, люблячи нас на Facebook і підписуватися на наш щомісячний інформаційний бюлетень.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация