'' Глава '' Криму подякував меру російського Пскова за десантників і 2014-й

12370 переглядів

Ставленик Кремля в включеному Криму, "глава Радміну Криму" Сергій Аксьонов провів зустріч з мером російського міста Псков Іваном Цецерський і "подякував псковських десантників і спецназівців за дії навесні 2014 року".

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив сам Цецерський, розмістивши спільне фото з Аксьоновим.

Публікації у відкритому доступі на сторінці Цецерський немає, проте російське видання "Москвоскій комсомолець в Пскові" розмістило фотографію і його пост у своїй стрічці на Facebook.

Публікації у відкритому доступі на сторінці Цецерський немає, проте російське видання Москвоскій комсомолець в Пскові розмістило фотографію і його пост у своїй стрічці на Facebook

"Глава Пскова Іван Цецерський ось так просто і несподівано поділився деталями спецоперації в Криму", - підписали в МК публікацію Цецерський.

Пізніше "МК" повідомило, що після публікації його поста Цецерський відкоригував свою повідомлення, видаливши з нього згадку про спецоперацію в Криму.

"І навіть зайшов у соцмережі, щоб прокоментувати наше повідомлення:" Що за дурниця ?! "- написав глава Пскова", - пише МК, розмістивши оновлений пост Цецерський.

- написав глава Пскова, -   пише   МК, розмістивши оновлений пост Цецерський

За даними ЗМІ 8 грудня Аксьонов перебував в Москві, де брав участь в з'їзді партії "Єдина Росія".

Читайте також:

Як ми втрачали Крим. Свідоцтва перших осіб України

"Примус до союзу": як Крим став "споконвічно російським"

18 березня 2014 президент РФ Володимир Путін підписав "договір" з самопроголошеними представниками "влади" Криму про включення Криму і Севастополя до складу РФ.

Базою для "договору" назвали результати незаконного "загальнокримського референдуму", який відбувся 16 березня.

Президент РФ Володимир Путін запевняв, що рішення про "возз'єднання з РФ" жителі Криму брали самостійно, категорично заперечуючи при цьому військову присутність РФ на території півострова. Однак пізніше Путін публічно визнав , Що "зелені чоловічки" в Криму - російські військові.

Президент України Петро Порошенко в ході допиту у справі про держзраді екс-президента Віктора Януковича заявив, що під час візиту до Криму 27 лютого 2014 року особисто бачив регулярні російські війська в Криму.

І навіть зайшов у соцмережі, щоб прокоментувати наше повідомлення:" Що за дурниця ?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация