5 найсильніших молитов від кольок у немовлят

Найсильніші молитви від кольок   Ці змови вважаються однаково ефективними

Найсильніші молитви від кольок

Ці змови вважаються однаково ефективними. Головне правило - вірити, що ви будете почуті. Акуратно гладьте немовляти по животу зі словами:

  • «Бабуся Соломонідушка у Пресвятої Богородиці біль замовляла, заїдала залізними зубами. Так і я заговорюю біль у раба (и) Божого (їй) (ім'я) ».
  • «Коли їжачка, коли вовченя, коли старого мерина в холку, а у раба (и) Божого (їй) ніде не коли, нічого не болю. І так буде з волі Божої. Амінь ».
  • «Хрестом раба Божого немовляти (ім'я) хрещу, в животі біль вгамувати хочу. Болюшка-болюшка, йди в Полюшко, на чисту волошки, а немовляти не чіпай, які не турбуй. Амінь ».
  • Молитва Богородиці про здоров'я дитини
    Дитину перехрещують іконою Божої матері і читають молитву: «приснився Діва Марія, Матір Ісуса Христа, Бога нашого, ти свого Сина народила, в колисці колихала, від болів захищала. Наклади руку свою на живіт раба Божого немовляти (ім'я), щоб біль спливла, назавжди пішла. В ім'я Отця, Сина і Святого Духа. Амінь! »
  • Молитва Матрони Московської
    Вимовляєте її з вірою в допомогу Бога і Його святий: «Блаженна матінка Матрона, душею на небесах перед престолом Божим майбутня, тілом же на землі почиває і даною тобі понад благодаттю різні чудеса випромінюєш! Призри нині милостивим своїм оком на раба Божого (ім'я). Утіш його, зціли недуги його люті! Умоли Господа нашого Ісуса Христа за немовляти, так твоїми молитвами отримаємо благодать, зцілення і велику милість, за що прославим Триєдиного Бога Отця, Сина і Святого Духа. Амінь! »

Багато мам стверджують, що такі змови допомагають малюку легше переносити напади і на час позбавляють його від болю.


Як позбавити дитину від кольок?

Якщо живіт у малюка роздутий, він починає вередувати після годування і особливо сильно - вечорами, червоніє або блідне від натуги, пронизливо кричить і піджимає ніжки - у нього почалися коліки .

Напади можна полегшити традиційними методами:

  • Перед кожним годуванням викладайте дитини на животик
  • Після прийому їжі тримайте немовляти «стовпчиком» близько п'яти хвилин
  • Перед сном купайте дитини в теплій воді
  • Після годування робіть йому масаж животика: легкими рухами проведіть долонею навколо пупка немовляти за годинниковою стрілкою
  • Можна зайнятися з малюком спеціальною гімнастикою: притискайте його ніжки до живота, а потім випрямляйте їх
  • Зробіть дитині компрес з теплої пелюшки, прогрітій праскою до комфортної температури
  • Давайте малюкові натуральні краплі від кольок

Перед кожним годуванням викладайте дитини на животик   Після прийому їжі тримайте немовляти «стовпчиком» близько п'яти хвилин   Перед сном купайте дитини в теплій воді   Після годування робіть йому масаж животика: легкими рухами проведіть долонею навколо пупка немовляти за годинниковою стрілкою   Можна зайнятися з малюком спеціальною гімнастикою: притискайте його ніжки до живота, а потім випрямляйте їх   Зробіть дитині компрес з теплої пелюшки, прогрітій праскою до комфортної температури   Давайте малюкові   натуральні краплі від кольок

  • Якщо немовля перебуває на грудному вигодовуванні, мамі необхідно перейти на спеціальну антіколіковую дієту
  • Якщо малюк знаходиться на штучному харчуванні, порадьтеся з лікарем і переведіть його на іншу суміш

Важливо! Віра має величезну силу, проте потрібно усвідомлювати, що одних змов недостатньо. Не відмовляйтеся від традиційних методів лікування дитячих кольок.


Як позбавити дитину від кольок?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация