Як ми повинні пильнувати, щоб відповідати Божій волі?

Після обіду влітку вкрай відчувається спека. Чи Дця Ін разом з іншими служителями з церкви під японської софорою сиділи і відпочивали. Подивившись на це старе дерево Лі Дця Ін згадала, як вона в дитинстві під цим деревом слухала біблійні історії, які їй розповідав дядько, і як інші служителя їй свідчили про Бога. Кілька років тому дядько вже наставляв Лі Дця Ін спати і чекати пришестя Господа, так як лих стає все більше і більше, кривава місяць також вже з'явилася. З цих знамень ми бачимо, що Господні дні теж вже наступили, Бог в будь-яку хвилину може повернутися і захопити Своїх християн. Але як же ми повинні пильнувати? Як нам чинити відповідно волі Божої? Що ж собою являє «неспання»? Чи Дця Ін ще не повністю розібралася в цьому питанні, тому зараз вона разом з іншими служителями початку спілкування з даної теми.

Служитель Ван каже: «Я вважаю, що неспання собою являє молитви, наполегливі праці та самовоздержанность. Як записано в Біблії: «Отже, діточки, залишайтеся в Нім, щоб, як з'явиться Він, то щоб ми мали відвагу та не були засоромлені Ним під час Його приходу» (1-e Іоанна 2:28). Тільки якщо християни зможуть щодня смиренно стримувати себе, тоді вони зможуть гідно зустріти прихід Господа. Ми зараз проводимо цілодобовий режим молитов, також побудували сторожову вежу, таким чином ми не спимо і точно не будемо відкинуті Богом при Його пришесті ».

Відразу ж служниця Чжан додала: «Я вважаю, що тільки так не спати ще не повністю правильно. Неспання собою головне ще представляє притримування імені Господнього і Його шляхи. Так як в останні дні настануть небезпечні дні: люди возлюбят світ більше, ніж Самого Господа, також виникнуть різні секти і багато єретики. Господь також сказав: «Тоді, якщо хто скаже вам: ось, тут Христос , Або там, -не вірте. Бо постануть христи неправдиві, і неправдиві пророки, і будуть чинити великі ознаки та чуда, щоб спокусити, як можна, і вибраних »(Мт 24: 23-24). Тому я вважаю, що Бог покликав нас не спати, так як перед Його пришестям на білому хмарі прийдуть багато христи неправдиві, таким чином попереджаючи нас, щоб ми їх побоювалися. І якщо хтось засвідчить про Його пришестя, щоб ми не слухали, не вірили, а дотримувалися тільки імені Господа і Його шляхи, інакше нам не потрапити в Царство Небесне ».

Але служитель Чжен відразу ж у відповідь сказав: «В останні дні дійсно прийдуть всякі христи, але коли вони з'являться, як раз і доводиться, що Сам Господь теж уже повернувся. І якщо ми тільки буде закривати очі на свідчення інших віруючих щодо приходу Господа і не вірити їм, то тоді якщо Бог за правду повернувся, не втратимо ми Його пришестя? Мені здається, що Бог головним чином, хотів через ці вірші нас навчити як розпізнавати істинного Христа від лжехристів, щоб ми не були спокушені ними і не спали перед Його пришестям. Господь Ісус говорив: «... Ось молодий, виходьте назустріч йому» (Від Матвія 25: 6). За моїми поглядами, це є: коли хтось буде свідчити про настання Бога, щоб ми були як ті мудрі діви, прислухалися до голосу Господа, - це є справжнє значення «неспання», і тільки так ми зможемо зустріти прихід Бога. А якщо ми тільки будемо дотримуватися таких слів як: «Якщо хтось свідчить про Боже пришестя, значить точно єресь і брехня, що не повернувся на білому хмарі Господь не є істинним Богом!», Таким чином відмовляючись слухати і вірити, такий спосіб на мою думку неприйнятний ».

Служитель Мао задумливо відповів: «Ми, спираючись тільки на деякі вірші з Біблії відразу ж підводимо підсумки, чи не поспішаємо ми один одному? Просто я згадав, що фарисеї теж жадали пришестя Місії, але коли Ісус почав вершити Свою працю на землі, все було не так, як вони собі уявляли, тому їм було важко прийняти той факт, що Місія повернувся. В кінці фарисеї не тільки відкинули Господа, не визнали в Ньому Місію, але ще обмовили і засудили Його. В результаті фарисеї розіп'яли Господа на хресті, ставши великими грішниками в історії, таким чином отримавши від Бога тільки прокляття. Мені здається щодо питання про друге пришестя Бога ми повинні бути вкрай обережні, щоб не йти старими шляхами фарисеїв! Якщо хтось нам засвідчить про пришестя Господа, ми можемо спочатку ретельно поісследовать все, а потім підводити вже свої підсумки. У ці дні ми все не мало читали Писання. Я помітив, що в Писанні про пришестя Бога головному чином записано з двох сторін: Бог прийде на білому хмарі і все Його побачать, а ще Господь повернеться як тать. В Одкровенні в 3-ій главі в 3-му вірші записано: «Я знайду на тебе, як злодій, і ти знати не будеш, якої години на тебе». Ще в Євангелії від Матвія в 25-ій главі в 6-му вірші також є такі слова як: «А опівночі пролунав крик: Ось молодий, виходьте назустріч йому». З цих віршів ми можемо зрозуміти, що Бог прийде, як злодій, ніхто не знає коли і де, напевно це таємно буде. А ще Бог зглянеться на білому хмарі, і всі народи Його побачать, це буде напевно всенародно. Мої погляди: Господь допоможе найперше може прийти таємно, і коли Він звершить Свою роботу, Він з'явиться всенародно. Як і було при Ісусі: Він спочатку таємно втілився у плоть і прийшов на землю проповідувати, а потім після розп'яття Він воскрес, всенародно проявивши себе на землі 40 днів, і потім повернувся на Небеса. І цей факт все знають ».

В Біблії є багато місця, де пророцтва, що Бог прийде, як «Син Людський». Все ясно написано в Євангелії від Луки в 17-му розділі 24-25 віршах: «... Бо як блискавка, блиснувши, світить із одного краю під небом до другого краю під небом, так буде Син Людський. А перше належить багато страждати Йому, і відцурається рід цей ». Як тільки мова заходить про «Сина Людського», ми все знаємо, що це є воплотівшіейся Бог, також Ісус ясно нам сказав: «А перше належить багато страждати Йому, і відцурається рід цей». Якщо Бог тільки прийде всенародно і покаже Себе, то Йому не доведеться страждати, тим більше Його ніхто не стане заперечувати. Тому я вважаю, що Бог прийде в великому шанс у плоті. Як колись до нас приходив Господь Ісус і вершив Свою роботу, ніхто не знав спочатку, що Він і є довгоочікуваний Місія, а прийняли Його за просту людину, відкидали і засуджували Його. Тому я думаю, що «як тать» і «опівночі» не тільки уособлює, що ніхто не знає часу Його пришестя, а більше має значення, що Бог повернеться у плоті, напевно зійде таємно, як Син Людський. Якщо Бог повернеться, як Ісус в Свій час, напевно Він також піддасться гонінню, наклепів з боку релігійного світу. Якщо буде дійсно так, то ми повинні ще більше пильно спати. Якщо хтось нам засвідчить про пришестя Господньому, і особливо якщо Божа робота в останні дні також піддається осудами і гонінням з боку релігійного світу, ми тим більше повинні все роз'яснити і досліджувати.

Служитель Чжен відповів: «Мені також не дуже зрозуміло: якщо Господь прийде таємно, як Син Людський, то як же ми повинні пильнувати перед Його пришестям? Але незважаючи ні на що, ми зобов'язані пильно ставиться до всіх питань, що стосуються пришестя Бога. Особливо якщо хтось свідчить про це, свідчить про нові слова Бога, ми тим більше повинні все ретельно дослідити, більше молитися і шукати істину, прислухатися до цих слів і упевнитися в тому: чи є вони насправді голосом Божим. Як тільки ми можемо бути впевнені, що це і є повернувся Бог, ми повинні все прийняти і коритися. Як було записано в Книзі Одкровення: «Ось Я стою під дверима та стукаю: коли хто почує Мій голос і двері відчинить, Я до нього, і буду вечеряти з ним, а він зо Мною» (Об'явлення 3:20). Це і є справжнє значення «неспання»! Не спати - це не означає, щоб ми просто чекали, коли ж нас захопити Господь, а то, що ми повинні прислухатися до голосу Божого, шукати Його явище і тільки так ми не пропустимо Його прихід! Багато з нас роками вірять в Господа, хіба не для цього ж дня? Якщо ми свавільно будемо називати не повернувся на білому хмарі Бога лжехристів, хіба ми не засуджуємо таким чином Сина Людського у плоті? Якщо це і є так, то нас в майбутньому чекають дуже серйозні наслідки! »

Прослухавши всю дискусію братів і сестер, в серце Лі Дця Ін почалося все з трохи прояснюватися, то що говорили служителя Чжен і Мао було дуже проникливо, і тепер вона зрозуміла як потрібно далі «не спати»!

Автор: Лі Ян

Корисні статті:

Пришестя Христа, Як людям дізнатися?

Друге пришестя Ісуса Христа - Нова зустріч з Господом

Але як же ми повинні пильнувати?
Як нам чинити відповідно волі Божої?
Що ж собою являє «неспання»?
І якщо ми тільки буде закривати очі на свідчення інших віруючих щодо приходу Господа і не вірити їм, то тоді якщо Бог за правду повернувся, не втратимо ми Його пришестя?
Служитель Мао задумливо відповів: «Ми, спираючись тільки на деякі вірші з Біблії відразу ж підводимо підсумки, чи не поспішаємо ми один одному?
Служитель Чжен відповів: «Мені також не дуже зрозуміло: якщо Господь прийде таємно, як Син Людський, то як же ми повинні пильнувати перед Його пришестям?
Багато з нас роками вірять в Господа, хіба не для цього ж дня?
Якщо ми свавільно будемо називати не повернувся на білому хмарі Бога лжехристів, хіба ми не засуджуємо таким чином Сина Людського у плоті?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация