Анастасія Волочкова гола - фото: Анастасію Волочкову в пух і прах розкритикували користувачі Мережі: "Знову гола!" - 10.12.2017

Скандально відома балерина Анастасія Волочкова оприлюднила фотографію, на якій зображена повністю голою.

Даний знімок знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

На фото Анастасія Волочкова зображена повністю голою. Вона прикривається лише двома букетами квітів, які тримає в руках.

"Ранок у мене настає тоді, коли мені цього хочеться! І я вам всім цього бажаю! І кожен день нашого життя повинен з радості починатися!" - підписала фотографію балерина. Вона міркує, які квіти виявляться для неї більш романтичними - білі троянди або ромашки.

Передплатники негайно ж почали коментувати пікантний знімок. Більшість користувачів Мережі засудили вчинок Анастасії.

"Знову ГОЛА ну що це таке?", "Сумасхожденіе вже ... Так не треба, Настя ... Ви ж мати і доросла жінка", "Перебір", - написали в коментарях обурені фоловерів.

Однак знайшлися і ті, хто заступився за улюблену балерину.

"Вона з дитинства орала в балетному залі. Вона може показувати себе, є, що показати. А на знімку, крім рук і обличчя, нічого не видно! Вам аби потявкать на людину!", "Шикарна дівчина!", "Красуня моя ! Дякую за такі гарні фотки. Я як дивлюся, на них з'являється таке наснагу! ви надихаєте, Настя! ви секс, ви вогонь !!! ", - захопилися віддані шанувальники знаменитості.

Як раніше повідомляв "Російський Діалог", балерина Анастасія Волочкова оприлюднила фотографію, яка викликала масу обурених коментарів у Мережі.

Нагадаємо, на підтримку Керімова висловилося безліч людей, починаючи від прес-секретаря Володимира Путіна Дмитра Пєскова і закінчуючи представниками МЗС Росії. Не змогла пройти повз який потрапив в біду мільярдера і його колишня кохана - знаменита балерина Анастасія Волочкова .

Quot;Знову ГОЛА ну що це таке?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация