Ані Лорак і чоловік зради: На Ані Лорак "боляче" дивитися шанувальникам після витівки невірного чоловіка - 20.08.2018

Користувачі Інтернету відчитали Мурата за "брудну" витівку.

Знаменита артистка Ані Лорак вперше з'явилася на громадському заході після гучного скандалу зі зрадою свого чоловіка, повідомляє "Російський Діалог".

На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі "Інстаграм" Лорак виставила нове зображення. На ньому вона зображена з дочкою Софією під час прем'єри мультфільму "Принцеса і дракон". Відзначимо, що співачка стала голосом однієї з героїнь, а також виконала головну композицію.

Варто додати, що чоловік артистки Мурат Налчаджиоглу не присутній на фотографії, однак він відзначився в коментарях, залишивши для смайлика сердечка.

Користувачі Інтернету, помітивши цей жест, моментально накинулися на "зрадника". На їхню думку, після недавнього скандалу Лорак неабияк змінилася - вона схудла і знайшла сумний погляд.

"Спершу накоїте брудних справ на всю країну, а потім сердечка свої брудні пишіть", - звернувся один з шанувальників безпосередньо до чоловіка Ані.

Відзначимо, що через деякий час Мурат видалив свій коментар.

Нагадуємо, раніше "Російський Діалог" повідомляв про те, що коханка чоловіка Ані Лорак " провалилася "На конкурсі краси на Україні.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация