BesTToday. Сюжет "Медведєв привітав Ангелу в твіттері" (23.06.2010-28.06.2010)

В темі

Реклама

Зачекайте.

пов'язані сюжети

Найпопулярніше

Надіслати своє посилання

Медведєв привітав Ангелу в твіттері <код для ЖЖ> Медведєв привітав Ангелу в твіттері <код для ЖЖ>

Президент Дмитро Медведєв здійснює візит до США, в рамках якого він відвідає "Силіконову долину", офіси Apple, Яндекс, Cisco. Також Медведєв провів зустріч з губернатором штату Каліфорнія Арнольдом Шварценеггером. Увечері 23 червня було заявлено про те, що Дмитро Медведєв завів собі Twitter

Створено: 23.06.2010 21:48 оновлено: 28.06.2010 14:22 Переглядів: 7903 Теги: Сколково , apple , інтернет , Медведєв , модернізація Верхня Вольта Створено: 23

Соррі, зовсім забув заради чого взагалі хотів написати минулий пост. Потрібно відзначити, що єдиним людським вчинком за весь візит Медведєва в США стала відмова від зустрічі з зіц-головою гугла Сергієм Бріном, який і сказав єдину людську фразу:

розгорнути >>

У твіттері з'явився блог Перізідента Роіссі

Жартівники вже почали жартувати ;-))), ось же негідники. Ги - http://twitter.com/KermlinRussia

розгорнути >>

ФСБ вже, напевно, виїхало у справі про Медведівський twitter-е

Значіццца так. Блог b_insider-а - улюблене розважальне читання Медведєва!

розгорнути >>

Про підсумки візиту в США

1. Скасували поправку Джексона Веніка? 2. Зняли обмеження на експорт високих технлогій в РФ? 3. Домовилися про усунення Петріот і іншої хрін з Європи? 4. Чи узгодили програми боротьби з накротраффіком з "демократичного Афнганістана"?

розгорнути >>

Ходорковський на чолі Сколкова?

Голова йде обертом від новин. Греф виступає проти обвинувачів Ходорковського. Христенко пояснює суду, чому не можна звинувачувати ЮКОС.

розгорнути >>

Медведєв і Твіттер

Зрушення в політичній культурі і повсюдне поширення соціальних медіа вражають. Уявіть собі, ще якихось три роки тому, фантаст в гостро-соціальної антиутопії, пише щось на зразок "це викликало шквал каментов в блозі Президента РФ". Ну, бред какой-то ...

розгорнути >>

Медведєв, подарунки і Сколково

Дивитися з боку за тим як поводиться в просунутому суспільстві Кремнієвої долини в Каліфорнії президент Медведєв досить цікаво. Хоч і образиться Путін, але Медведєв в частині інтелектуального мислення виглядає крутіше.

розгорнути >>

Головна новина чудесно

Д.МЕДВЕДЄВ: ... Я побував у кількох місцях, почав з «Twitter», це справедливо, потім «Cisco», потім «Apple», зараз зайшов до колег в «Yandex», скрізь різна атмосфера, десь зовсім камерна, де -то навпаки неформальна, але сильно відрізняється від того, що, на жаль, в подібних випадках існує в Росії. Це головне, що потрібно виправляти.

розгорнути >>

Медведєв в твіттері

Продовжуємо сьогоднішню тему. Ніколи не розумів, чому вертикаль россеійской влади звинувачує в продажності Заходу всіх і вся. Вашингтонський обком і т.д. Заглядаємо в твіттер блог Медведєва, кого ж він там читає? Ось вам і Вашингтонський обком. Міг би для пристойності Отумбаєвою допустимо зафрендити або Тіну Канделакі.

розгорнути >>

Розмова в кафе

Найбільш, мабуть, найцікавішою подією вчорашнього дня було не відвідування офісу Твіттера, не розкішна відеопрезентація в Cisco і навіть не зустріч з Воложем в американському відділенні Яндекса. Найцікавішим виявився розмова Медведєва з російськомовними фахівцями і бізнесменами, які працюють у Кремнієвій (або Силіконової, як її називають місцеві російські) долині. Зустріч цю влаштували в невеликому кафе Printers, розташованому навскоси від офісу Яндекса в Паль-Альто. Президент дійшов до нього пішки, по дорозі поздровавшісь з місцевими жителями, терпляче чекати його на сонці.

розгорнути >>

Їхати до Каліфорнії для модернізації і не зустрічатися з Бріном - як піти в мавзолей і не зустрітися з Леніним

мені здається, що їхати до Каліфорнії для модернізації і не зустрічатися з Бріном - як піти в мавзолей і не зустрітися з Леніним. вже неясно чи Медведєв образився на який зрадив у віці 6 років дим вітчизни єврея, який назвав вскормішую його батьківщину-мкть "Нігерією в снігу", керованої "ковбоями"

розгорнути >>

Заліз Медведєв в Twitter

І чому багато на це негативно дивляться? Як на мене дик куди НЕ глянь від цього суцільні плюси:

розгорнути >>

Містер Медведєв швидкий "тисячник"

Яка цікава інфушка. Президент Росії Д.Медведєв менш ніж за годину став так званим "тисячником" в Твіттері. А крім усього іншого, як вдалося дізнатися помічникам Д.Медведєва, президенту Росії удалсь знайти мільярдик баксів американських для російської Кремнієвої долини в підмосковному Сколково.

розгорнути >>

Мавпа і окуляри

Отже, Медведєв завів Твіттер http://twitter.com/KremlinRussia

розгорнути >>

Ще трохи про Твіттер

Вибачте, що ще раз повертаюся до теми, але з'ясувалося що мій вчорашній мій пост збігся зі знаменною подією - Перше Особа завело собі твіттер. І кількість, персонажів, які поспішають викласти в ЖЖ свої твіттер-пости потроїлася відразу.

розгорнути >>

Швидкоплинне, айфон і не тільки

Блукання Медведа по Силікону говорить тільки про одне - уряд не має розуміння стратегії інформатизації країни і очікуваних результатів. Тому такі напряги з софтом для шкіл, і поїздка до Каліфорнії - майже як Велике посольство Петра I і його навчання в Голландії (аналог подарунка IPhona Джобсом). А Медведівський блогінг - слабка калька з потішних полків ...

розгорнути >>

Історія іграшок

Нижче - кілька розширений мій коментар для великої інформаційної програми рідної радіостанції. Мікроблог - зовсім інше середовище, ніж Живий Журнал, де президент веде відеоблог, це короткі повідомлення, від яких безглуздо чекати глибокодумності, але які безцінні своєї моментально і оперативністю. Медведєв позиціонує себе як політика нового покоління, просунутого і не тільки не побоюється нових технологічних тенденцій, але і всіляко їх підтримує. Твіттер, як не крути, ще й сама модна штучка останніх років і вже багато відомих політиків, включаючи глав держав від Барака Обами до Уго Чавеса, цілком там обжилися і знайшли власний стиль. Перші твіти президента Медведєва в неформальній і кілька зворушливою манері були вкрай невластиві для радянських керівників, для яких набагато більше характерний казенна мова прес-служб. Цікаво, що до вечора середи за часом західного узбережжя саме на такий - сухий і офіційна мова - і перейшов Дмитро Медведєв. Втім, його популярності в твіттері це мало загрожує - ілюзію близькості до влади і можливості поспілкуватися з нею у нас люблять беззастережно.

розгорнути >>

Twitter президента Росії

Чули вже, напевно, новина? Президент Росії тепер не тільки в ЖЖ, але і в Твіттері. Його додали у френди уже п'ятнадцять тисяч російськомовних користувачів Інтернету. Але Дмитро Анатолійович нікому взаємністю не відповідає. В френда у нього тільки Барак Обама і Білий дім.

розгорнути >>

Мрії Медведєва про інноваціях і сувора реальність

Ось інноватор / модернізатор Микита Сергійович Хрущов опустив сталіністів, запустив перший штучний супутник землі, а також людини в космос. Крім цього він переселив людей з землянок і бараків в упорядковані квартири, в яких до цих пір країна живе. За що йому величезний респект від вдячних нащадків. А чим нам запам'ятається Дмитро Анатолійович? Тим що весь час говорив, про те як йому буде добре і весело, коли побудують Сколково. Або може тим, як він хвацько ветеранів війни переселив в нове житло [;-)))))))))))].

розгорнути >>

7мільние кроки в інтернеті: твіттер, Apple, Стенфорд ... що далі?

Минулої доби виявилися вельми насичені політактівностью в інтернеті - і на мій погляд, показовим є те, що президентські кроки поступово виявляються більш помітні в інтернеті, ніж на ТБ. Це і зустріч в Еппле з Джоббсом (а отриманий в подарунок новий Айфон став предметом заздрості для вітчизняних айфономанов), і виступ в Стенфорді - "Стенфордського тези ..."

розгорнути >>

Твіттер як гонорея, тільки не лікується

Який огидний дієслово "зафоловив". Зовсім охерел зі своїми недолугими англіцизмами. Уже "зафрендити" кажнется споконвічно-плоскінь-лапотно-квасним. Тьху! І на твіттер ваш теж тьху!

розгорнути >>

Я бачив Джобса

Мені, все-таки, вдалося прорватися всередину будівлі на Infinity Loop, де розташовані приміщення для прийому гостей, і зробити знімок Медведєва з Джобсом. Я просто пізно добіг до входу, наш автобус в кортежі їхав одним з останніх і, коли я вбіг всередину, Джобс вже зустрів президента і почав підніматися по сходах.

розгорнути >>

!!!

Першим Медведєв зафоловіл Обаму. Уявляю, як тепер йому будуть дзвонити і запитувати: - Привіт, я Путін, зафоловь мене.

розгорнути >>

фото

Відео

Сказано по темі

цитати

Дивись також

1. Скасували поправку Джексона Веніка?
2. Зняли обмеження на експорт високих технлогій в РФ?
3. Домовилися про усунення Петріот і іншої хрін з Європи?
4. Чи узгодили програми боротьби з накротраффіком з "демократичного Афнганістана"?
Заглядаємо в твіттер блог Медведєва, кого ж він там читає?
А чим нам запам'ятається Дмитро Анатолійович?
О далі?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация