Бійка Жириновського і Миронова на дебатах - дивитися відео: Кадри політичних дебатів за участю Жириновського: політики билися і кидалися пляшкою - 14.09.16

Під час теледебатів, в яких брали участь Володимир Жириновський, Султан Хамзаев, Олег Мітволь і Сергій Миронов, зав'язалася бійка, що супроводжується взаємними образами.

Як повідомляє " російський Діалог ", Організатором скандалу став член Громадської Палати Російської Федерації, керівник Федерального проекту" Твереза ​​Росія "Султан Хамзаев.

Цьому свідчить відеозапис заходу, яка з'явилася в Мережі. Скандал вибухнув, коли ведучий дав слово Хамзаєва (21-я хвилина запису).

Олег Міволь почав перебивати говорить, на що його попросили "заткнутися", коли реакції на прохання не було, Хамзаев кинув в опонента пляшку з водою.

"Я зробив те, що хотіли б зробити багато громадян, які дивляться нас по телевізору", - пояснив він свої дії.

Він назвав Мітволя "лицеміром і політичним дятлом", якому не місце біля керма країни.

Раніше "Російський Діалог" писав, на запис дебатів прийшли лідер "ЛДПР" Володимир Жириновський, глава "Справедливої ​​Росії" Сергій Миронов і представник "Громадянської сили" Бійсултан Хамзаев. У процесі суперечок почалася бійка.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация