Блог - Улюблені аромати зірок Голлівуду

Мрія побувати на місці елегантною, впевненою в собі зірки, стати такою ж чарівною і популярною як вона цілком здійсненна. Найшвидший і простий спосіб відчути себе частиною життя улюбленої знаменитості - приміряти на себе один або кілька її образів. Підберіть одяг, стрижку, макіяж в стилі відомої персони і обов'язково доповніть її портрет парфумом, як неодмінно зробила б сама зірка.

Пам'ятайте, що справжня зірка перед виходом до публіки ретельно продумує створюваний образ до дрібниць Пам'ятайте, що справжня зірка перед виходом до публіки ретельно продумує створюваний образ до дрібниць. А аромат парфумів - не дрібниця, це відображення характеру, настрою, емоцій. Як говорила велика Шанель, «... шлейф правильно підібраних парфумів, який тягнеться за прекрасною дамою, завжди супроводжує образу, створюваному нею, граючи в створенні цього образу зовсім не останню, а іноді навіть першу роль».

Найсексуальніша і приваблива зірка нашого часу Анжеліна Джолі створює з новим ароматом Mon Guerlain Florale від Guerlain образ сучасної жінки, сильної і жіночною одночасно, мрійливої ​​і емоційної, яка не боїться прислухатися до своїх почуттів і впевнено йде вперед до поставленої мети. Ця нова версія духів Mon Guerlain обіцяє стати одним з головних хітів нинішньої Найсексуальніша і приваблива зірка нашого часу Анжеліна Джолі створює з новим ароматом Mon Guerlain Florale від   Guerlain   образ сучасної жінки, сильної і жіночною одночасно, мрійливої ​​і емоційної, яка не боїться прислухатися до своїх почуттів і впевнено йде вперед до поставленої мети весни.

Для найбільш високооплачуваною актриси в світі, голлівудської зірки Джулії Робертс аромат парфумів La Vie Est Belle L'Eau De Parfum Légère символізує прагнення до щастя. Не дивно, адже в цих духів від Lancôme є аромат пачулі - улюблена парфумерна нота Джулії.

Красуня і зірка-інтелектуалка з Гарвардським дипломом Наталі Портман і її нові парфуми Miss Dior розповідають про чуттєвої, бунтує жінці, яка шалено закохана, переповнена емоціями і прекрасна. Новий аромат від Dior , Красуня і зірка-інтелектуалка з Гарвардським дипломом Наталі Портман і її нові парфуми Miss Dior розповідають про чуттєвої, бунтує жінці, яка шалено закохана, переповнена емоціями і прекрасна привабливий, спокусливий і делікатний, втілює суть кохання з першого погляду.

Зірка вампірської саги Крістен Стюарт в новому ароматі Gabrielle від Chanel - ідеальне втілення засновниці французького модного Зірка вампірської саги Крістен Стюарт в новому ароматі Gabrielle від   Chanel   - ідеальне втілення засновниці французького модного   будинки в молоді роки будинки в молоді роки. Крістен в образі юної Габріель уособлює екстраординарність, якої відрізнялася Коко і проголошує незалежність і свободу в союзі з красою елегантної простоти.

Цікавий нюанс: духи від Шанель з квітковими нотами ароматичний гороскоп рекомендує носити Овнам, а Крістен Стюарт народилася саме під цим під знаком зодіаку. Можливо, Крістен вже відомо, що астрологічні поради мають під собою наукову основу, а ви можете дізнатися про це в тут.

Якщо ви не знайшли на нашому роздрібному сайті духи, про які ми вам розповіли, це зовсім не означає, що їх у нас немає. Просто інформація на сайті іноді оновлюється недостатньо швидко. Напишіть або зателефонуйте і ми постараємося знайти той аромат, який ви бажаєте купити.

А якщо вам хочеться ще більше шикарного парфюма, приміряйте справжні весільні королівські духи - ті самі, які надягають вінценосні особи Великобританії. Наприклад, на весілля принца Гаррі і Меган Маркл або навіть на весілля самої Єлизавети Другої, королеви Англії!

Не забудьте вибрати елегантний чоловічий аромат для своєї сильної половини. Зачерпніть ідею в нашій статті " Улюблені аромати духів знаментого чоловіків Голлівуду ".

Ви маєте чудову можливість придбати будь-які парфуми з оптового складу на пряму, минаючи посредніклв.У нас величезний вибір, болеее 20.000 позицій в прайс-листі! Працюємо з фіз. особами, юридичними, ип і приватними ліцамі.Только оригінали. www.parfumoptom-club.ru

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация