блог добрих психіатрів

Знову ж таки, виникає питання технічного плану: а хто цей блог буде вести? Мені колись, Оксана взяла самовідвід, а Аліска, звичайно, може в порядку винятку потоптатися по клавіатурі, але що в підсумку буде за контент - боюся припустити. Тому з окремим блогом ми вирішили почекати, а заслуги Аліси компенсувати їй іншим чином. Найбільш їй зрозумілим і приємним.

Така можливість з'явилася, коли компанія Hill's запропонувала спробувати годувати Алісу новим котячим кормом Ideal Balance. Баланс - це правильно, сказала Оксана. Нашу смугасту принцесу і до того не аби чим годували, так що давайте нам най-най. І побільше, ми як раз цю пухнасту нерпу балувати зібралися.


Оскільки інструкція на упаковці досить виразно демонструє, що на різний котовес треба різну кількість грамів котокорма, ми вирішили нашу царицю зважити: мегатонни чарівності самі собою, але скока все ж буде в кілограмах? Не питайте мене, скільки часу пішло на вмовляння. Головне - я впорався. П'ять кіло і тридцять грамів чистого чарівності.
Оскільки інструкція на упаковці досить виразно демонструє, що на різний котовес треба різну кількість грамів котокорма, ми вирішили нашу царицю зважити: мегатонни чарівності самі собою, але скока все ж буде в кілограмах
А скільки на таку котомассу належить корми? Від 60 до 80 грамів на добу. Нехай буде 70, крайні варіанти залишимо для радикалів.


Треба сказати, ми всі трохи переживали: буде Аліса є новий для неї корм? Або буде комизитися? До цього вона теж не найпростішим їжею харчувалася, так що підстави для тривоги були. Ні, можна було, звичайно, дати вступну: мовляв це просто делікатес, там багато всього дивно смачного і надзвичайно корисного - курка (багато, ціле стадо!), Бурий рис (щоб очі красиві були), картопля та інші овочі (гарнір, ваше величність!), лляне насіння (дуже цілющий засіб) - в загальному, даблмяу!

Але потім я уявив, як виглядає з боку монолог психіатра тихо хренеющей від надлишку інформації кішці ...

і просто почекав, поки миска з колишнім, звичним кормом спорожніє. А коли Аліса прийшла і, делікатно Поколупавши господаря кігтем, поцікавилася, що він має честь запропонувати їй на обід, насипав пробну порцію. Йессо! Кішка змахнула все в один присід.

І навіть підібрала самотній шматочок, який спробував дезертирувати з миски.

Тепер у нас з кішкою новий виток відносин. Я намагаюся урізати добову норму до мінімуму, а Аліска всіляко показує, як вона любить це двонога непорозуміння. Особливо в той момент, коли він зайнятий своїм прямим обов'язком і священним обов'язком придворного місконасипателя.

Спостерігаючи за нами з тиждень, молодша дочка, Інга, винесла вердикт: «Це просто кормула любові!»
А ось тут Ви можете отримати корм в подарунок для свого вихованця http://hills.livejournal.com/

Знову ж таки, виникає питання технічного плану: а хто цей блог буде вести?
А скільки на таку котомассу належить корми?
Треба сказати, ми всі трохи переживали: буде Аліса є новий для неї корм?
Або буде комизитися?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация