Blog Posts - freedompaktl

Спільнота взаємодопомоги в пошуку музики з фільмів! Всі саундтреки фільму Каліфорнійський дорожній патруль: слухати пісні і скачати музику. Патруль (2012). Відео: трейлери, фрагменти фільму, зйомки, інтерв'ю, тв ролики. Завантажити інший браузер. End of Watch ,. Саундтрек до фільму 'Патруль'. Слухайте онлайн всю музику з кіно на КиноПоиск.

Закрити код Показати результат Приховати результат Дорожній патруль в прокаті c: Для боротьби зі злочинами на дорогах в ГУВС Санкт - Петербургу створений спеціальний відділ. Одну з бригад очолює капітан Марина Вороніна. У напарники до неї визначений старший лейтенант Одинцов. Їх першим розслідуванням стала загибель в автокатастрофі голови правління банку «Потерпілі» Завантажити ».

Share

Програма містить: збірник готових програм тренувань, вправ з анімацією і описом, журнал тренувань, атлас тіла, різні статті на тему фітнесу, калькулятор ІМТ і т.д. Є PRO версія в якій 290+ вправ!

20 Jan 2015 - 44 sec - Uploaded by Happy Fitness MoldovaВ чому полягає користь від використання Kangoo Jumps? - захист суглобів (до 80% знижується навантаження на суглоби при бігу.

Share

За що я люблю російську мову? За що я люблю російську мову?

Чи не замислювалася ніколи. Напевно, приводу не було. У школі, на уроках російської мови і літератури, під час проведення тижнів російської мови, слухала і читала про нього гарні слова відомих людей, що він «великий, могутній, правдивий і вільний», що «все можна передати російським словом». Вірила, що так воно і є. А тепер задумалася і зрозуміла, що люблю свою мову. Що, якщо не любов до мови, змушує мене вважати, що російська мова - мій улюблений предмет.

У школі багато предметів, які школяр повинен вивчати, російську мову виходить на перший план, так як він потрібен все життя, і лише цей предмет може відкрити почуття прекрасного і душевного, саме цей предмет може наповнити людину знанням, красою і гордістю за свій. Мій улюблений предмет - твір 5 клас. Я часто думаю, що було б, якби ми до сих пір не вміли писати і рахувати. Напевно, життя було б дуже нудним і одноманітним. Наприклад, я дуже люблю головоломки, різні математичні завдання. Вони допомагають мені розвиватися, і я завжди.

Саме йому і літературі я приділяю більше часу при підготовці до уроків. За приготування до цих предметів я сідаю охоче, та й на уроках мені цікаво, час проходить дуже швидко. Причому серйозно займатися іншими предметами я теж намагалася.

Не вийшло з мене математика, не лежить душа ні до формул, ні до рівнянь. Вже зараз я знаю, що після школи продовжу навчання на філологічному факультеті. Правда, малювати я теж люблю, але думаю, якщо стану дизайнером, добре знання мови не завадить. Не знаю, чи є сказане доказом моєї любові до російської мови. Буду думати далі.

А ось ще, завжди звертаю увагу на вимову слів, звучать в пам'яті слова вчителя: «З двох варіантів вимови слова правильним, зазвичай, на жаль, виявляється незвичний варіант, а неправильним - той, який використовує більшість». Стала прислухатися. Вимовляються неправильно багато слова: буряк, договір, средсво, жалюзі, подзвониш. А адже це шкільна програма! Взяв, зрозуміти! Навіть слух ріже! А якщо скажеш правильно, можуть виправити або подивитися на тебе з насмішкою.

Часом думаєш, а чи варто дотримуватися норм вимови? Все-таки варто. Я ж знаю, що права і люблю свою мову. Гаразд, якщо помилки робить проста людина, спілкуючись будинку або на вулиці, а якщо з екрану телевізора або державний службовець. Приїжджав до нас в школу такий інспектор, говорив про пожежну безпеку, неправильно вживав порядкові числівники. Ми якраз їх вивчали і отримали завдання стежити за промовою оточуючих. Ось я і помітила помилки.

«Яка різниця, як говорити?» - думають багато. А для мене є різниця, тому що я люблю свою рідну мову. А може, просто березі його? Буду думати далі. Може, я люблю російську мову, тому що мені подобається читати, знаходити в художніх творах красиві слова, з'ясовувати значення незрозумілих виразів, гортати тлумачний словник. А як не захоплюватись російськими народними казками, знайомим з дитинства, зачаровує «жили-були» або «в деякому царстві, у деякій державі»! Або ці почуття теж не можна назвати любов'ю?

Це, скоріше, захоплення російською літературою і фольклором. Я люблю російську мову за те, що на ньому я сказала перші слова, почула колискову пісню мами, похвалу першої вчительки. Багато з його допомогою можна тепла і радості подарувати людям, знайти друзів, допомогти тим, кому погано. Хіба можна не любити мову, що дозволяє нам зрозуміти і полюбити один одного, сказати слова підтримки або подяки, попросити вибачення! Так, я люблю свою рідну мову, тому що я хочу його вивчати, знати і берегти, хочу читати книги наших великих письменників, хочу говорити добрі слова людям.

Share

Точно такий же товариш по нещастю: WinXP + Office2010.: ((Проблема ускладнена тим, що у мене на роботі цілий парк ліцензованих ПК з включеним автоматичним оновленням. Поламку взявся вирішувати іншим шляхом - методом підбору комбінації видалення оновлень Office. Чи не стверджую, що знайшлася панацея, але українська орфографія заробила! Тому ділюся. Порядок видалення: 1. Security Update for Microsoft Word 2010 року (KB3115243) 2. Update for Microsoft Office 2010 року (KB3114989) 3.

Виділяєш весь текст і внизу на панелі word міняєш мову на російську .. Це лікування симптомів. У мене така ж біда з англійським, від розкладки клавіатури не залежить. Як видалити всі мови, крім російської, в перевірці орфографії. Де мені завантажити словник для перевірки орфографії української мови в Wod 2003 .. У 2007 і 2010 версії це можна зробити так: 1. Зайдіть в Word. Натисніть кнопку зі знаком питання в правому верхньому куті (поруч з кнопками.

Update for Microsoft Office 2010 року (KB3085605) (на жаль, спрацювало не на всіх ПК) PS Жоден з рад на сайті Microsoft і на його форумах не допоміг. Як варіант, перевстановлення Office 2010 до SP2 і відмова від оновлень для Office: 1. KB3114989 (мною теж було перевірено).

Сьогоднішній пост допоможе вам впоратися з некоректним визначенням мови при перевірці орфографії. Допомогти прибрати різнокольорові підкреслення вирішив Володимир Проворов, який і поділився з нами цим постом і фінальною версією скрипта. Для історичної справедливості необхідно принести подяку невідомому автору скрипта, і Олексію Мурзову, який адаптував скрипт для нових версій Word.

? Однією з наболілих проблем офісу є розбіжність мови тексту з фактичним. З'являються такі помилки при копіюванні фрагментів тексту з різних джерел. При некоректно виставленому мовою модуль перевірки орфографії виділяє подібні слова. У разі окремого слова, досить просто поміняти мову на потрібний.

Якщо весь документ написаний на одній мові, то теж не складає труднощів виділити весь текст і призначити потрібну мову. Але що робити, якщо у великому російськомовному документі зустрічається багато англомовних термінів? Вихід один - писати скрипт. Перш за все, додамо панель розробника в Word. Вибираємо кнопку Налаштування стрічку.

Відзначаємо вкладку Розробник. Створимо новий макрос в шаблоні Normal.dotm. Вставляємо процедуру і задаємо модулю осмислене ім'я.

Сам скрипт має довгу історію і кочує з рук в руки, потроху доопрацьовуючись. Спочатку він був опублікований в одному з випусків журналу Світ ПК, ще в минулому тисячолітті. Пізніше був перероблений Олексієм Мурзовим для коректної роботи в нових версіях Word. Ідея скрипта максимально проста. Якщо слово складається з латинських букв, то ми вважаємо його англійським.

Якщо з російських - російським. Сам код скрипта буде нижче.

Тепер створимо кнопку для швидкого запуску макросу. Додаємо створений нами макрос і натискаємо кнопку «Змінити», щоб вибрати іконку і підпис для нової кнопки. В результаті в панелі швидкого запуску з'явилася кнопка, яка запускає макрос для виправлення мови. Перевіряємо роботу нової кнопки. Наш а тестова фраза тепер повністю російською мовою і проходить перевірку орфографії.

У доданому файлі ви знайдете текст скрипта.

Share

У Вікіпедії є статті про інших людей з лакаб і ім'ям. Бадіуззаман Саїд Нурсі (Bediüzzaman Said Nursî; (1878) -) - і вчений походження, тлумач (). Період молодості Нурси збігся з ,. Володіючи дуже хорошою пам'яттю, вже в ранньому віці Саїд Нурсі отримав приставку до імені ( «диво свого часу»).

Фраз і пропозицій Корану. Другий же вид тафсир - це виклад, доказ і пояснення за допомогою потужних доводів коранічних істин віри. Цей вид має дуже велику важливість. Перші, відомі тлумачення часом коротко містять цей вид. "Рісале-і Нур" бере за основу.

Прізвисько «Бадіуззаман» отримували лише кращі з кращих ісламські вчені. Саїд Нурсі справив значний вплив на розвиток ісламу в сучасній, а також по всьому світу. Все життя Нурси супроводжувалася незвичайними і небезпечними подіями. Він воював на фронті, побував в російській полоні, багато подорожував. Постійно перебував у центрі уваги великих політичних діячів, Туреччини та інших держав. Протягом 28 років неодноразово піддавався арештам, гонінням, замахів і до решти політичному тиску, проте кожен суд його виправдовував. Є одним з найбільш вивчених і шанованих ісламських діячів в Туреччині і в, а також в ряді арабських країн і країнах, проте мало відомий.

Вважаючи, що сучасна наука і логіка ведуть в майбутнє, він виступав за викладання релігійних наук в світських школах і сучасних наук в релігійних школах. Нурси присвятив значну частину своєї діяльності тлумачення Корану, проблемам мусульманського суспільства, проте також приділяв увагу проблемам політичної та світського життя. Все це допомогло йому написати головна праця його життя «Рісале-і Нур» - коментар до Корану, значно відрізняється від класичних ісламських праць. Написаний ним зветься «Рісале-і Нур», переведений на 50 мов, друкується у багатьох країнах світу.

Ці книги відкидають всі форми ворожнечі і насильства, закликаючи людей Писання об'єднатися з мусульманами в боротьбі проти безбожництва і розпусти сучасного світу. Нурси завдав візит в Константинопольську православну патріархію з пропозицією співпраці проти безбожництва, в той час, коли міжрелігійний діалог був нечуваним явищем. Нурси збіглися з ідеологією II Ватиканського собору, визнанням Ватиканом традиційного ісламу авраамической релігією, що стало важливим етапом у розвитку мусульмансько-християнського діалогу. В основному ведучи спосіб життя, Нурси зібрав навколо себе велику кількість учнів, які переписали безліч копій «Рісале-і Нур». Незважаючи на те, що з дня смерті Нурси пройшло вже кілька десятиліть, його ідеї актуальні і в сучасному ісламському світі, а його учні продовжують поширювати «Рісале-і Нур». Життя Нурси присвячено безліч книг - в основному на арабській мові.

На прохання учнів Нурси ще за життя написав автобіографію, розділивши своє життя «Колишнього Саїда» і «Нового Саїда». Інформація повинна бути, інакше вона може бути поставлена ​​під сумнів і вилучена. Ви можете цю статтю, додавши посилання. Ця відмітка встановлена ​​10 липня 2014 року. Саїд Нурсі народився в гірському селищі, в Східній Туреччині. Його батька звали Мірза, а мати - Нуріє (Нура). Батька сімейства також називали суфий Мірза за його приналежність.

Саїд був четвертим з семи дітей. Двоє старших дітей в сім'ї були дівчатками, Дюрр і Ханим. Ханим стала знавцем в області релігії. Після інциденту в Бітліс в 1913 році обидва вирушили в добровільне вигнання. Ханим померла в 1945 році, коли обходила. Наступним дитиною був Абдуллах, який теж став Ходжею і був першим учителем молодого Саїда. Він помер в НУРС в 1914 році.

Слідом за Саїдом народився Мехмед, який викладав в в селі Арвас, розташованої недалеко від НУРС. Далі з'явився Абдулмеджіда, який навчався довгі роки у свого старшого брата Саїда. Він став відомим завдяки своїм перекладам на турецьку мову двох робіт Нурси, написаних на арабській мові. Абдулмеджіда помер в 1967 році.

Немає відомостей про молодшого дитину, дівчинку на ім'я Мерджан. Старша сестра Дюрр була матір'ю Убейда, теж учня Саїда. Вона потонула в сільській річці, коли її син був в малолітньому віці. Батько сімейства Мірза помер в 1920-х роках і похований на кладовищі НУРС. Покинувши рідний дім для продовження освіти, Саїд ніколи більше не бачився з матір'ю. Вона померла під час Першої світової війни і була також похована в НУРС. Пізніше Саїд скаже.

У своїй матері я навчився співчуття, а у батька - акуратності і порядку. Саїда пройшло в НУРС разом з сім'єю. Він ріс надзвичайно тямущим, любив постійно досліджувати, питати і знаходити відповіді на питання, що цікавлять його питання. Через багато років, пояснюючи, як наукові метафори можуть виродитися і перетворитися в, «якщо потраплять в руки невігласа», він навів як приклад випадок, який ілюструє цей факт. Одного разу вночі, почувши гуркіт металевих бідонів і постріл гвинтівки, всі вибігли з будинку і побачили місячне затемнення. Саїд запитав у матері. Інформація повинна бути, інакше вона може бути поставлена ​​під сумнів і вилучена.

Share

Відповідь майстра: Будь-який номер на телефоні можна набрати в одному з двох режимів: імпульсному або тональному. Імпульсний набір характерний для стаціонарних телефонних апаратів з дисковим циферблатом, тональний же використовується в сучасних моделях телефонів. В налаштуваннях стаціонарного телефону за замовчуванням використовується імпульсний режим. Його можна визначити по характерному тріску в трубці під час набору по клавішах. При цьому набираючи цифру 1 в трубці можна почути одне потріскування, при наборі цифри 2 - два і т.д. При тональному наборі під час натискання пролунає відповідний сигнал.

При зверненні в службу, де в процесі розмови потрібно натискати певні клавіші на телефонному апараті для потрапляння в відповідний пункт меню, апарат з імпульсним набором не підійде. Для включення тонального режиму разово, необхідно натиснути "*" і до потрібного номера. Тональний режим при подальшому дзвінку автоінформатора буде перебувати в відключеному стані. Будь-апарат з імпульсного режиму можна перевести в тональний (ознайомтеся з інструкцією до вашої моделі телефону). Наприклад, телефонні апарати Siemens Gigaset можна перевести в тональний режим за допомогою наступної комбінації: натискають на кнопку виклику, після чого викликають функцію, набравши «10». У меню слід натиснути кнопку «1». Якщо у вас, наприклад, стаціонарний телефон Voxtel, в тоновий режим його можна перекласти наступним способом: вибравши кнопку «програмування», натискають комбінацію «* -2-2».

7 Перехід до наступного повідомлення. Зверніть увагу: ♢ Якщо здійснюється управління автовідповідачем. З переносного телефону, або якщо на автовідповідач записується повідомлення ,. Управління автовідповідачем з базового блоку. ♢ Миготіння клавіші включення / вимикання при. Детальні характеристики радіотелефону Siemens Gigaset A160, відгуки. Цей телефон можна брати, тільки аж якщо зовсім немає вибору. Детальні характеристики радіотелефону Siemens Gigaset A160 Duo ,. Пластик в позначках від зубів, але телефон продовжує ефективно працювати! :).

Коли сигнал прозвучить, слід натиснути «*», після - кнопку «програмування». В апаратах DEXT на базі існує клавіша перемикання режимів набору.

У сучасних моделях телефонів Panasonic на базі передбачений перемикач (він розташований збоку). Щоб переключити апарат у тоновий режим набору, необхідно посунути в положення «тон».

Якщо модель застаріла, необхідно зайти в меню телефону, вибрати пункт «програмування викликів» і вибрати зі списку «Тональний режим набору клавіш». Однак слід зауважити, що подібного пункту в меню може не виявитися. У такому випадку за роз'ясненнями слід звернутися до інструкції до даного телефонного апарату.

Share

America: Red. «Капітан Америка» Еда Брюбейкера належить до числа рідкісних серій, які не раз виходили російською мовою. Вперше вона видавалася «комікс» в рамках.

Foma.ru Володимир ГУРБОЛІКОВ: ЧОМУ Я НІКОЛИ НЕ вступлю в «ПАРТІЮ. 350 × 263 - 30k - jpg cmlt.ru Журнал 'Америка'. Листопад 1977 / No 252 - Воронеж - Дошка. 500 × 342 - 32k gplauti.blogspot.com Блог бувалого далекобійника. КОМБАТ Made in USSR: Журнал.

Share

Вставити карту в лічильник; Натиснути і утримувати 3 секунди круглу синю кнопку; Лічильник видає три звукові сигнали; На дисплеї протягом 6 секунд з'являються індикатор і величина резервного кредиту. При наступному поповненні рахунку необхідно сплатити суму, яка.

Лічильник газу Itron Actaris Gallus 2002 G4 побутової діафрагмовий 2017-10-30 / Шановні Клієнти! З 16 жовтня 2017р. Підвищуються ціни на шафи ДРП 2017-10-16 / Шановні Клієнти! З 16 жовтня 2017р.

Підвіщуються ціни на фільтра ФГ заводу виробника ТОВ ВКФ 'Газстрой'. Лічильник газу Itron Actaris Gallus 2002 G4 побутової діафрагмовій лічильник газу Gallus 2002 системи з попередня оплата TaleXus Vendor має метрологічній модуль, запозичення у лічильника Gallus 2000 - найбільш Поширення приладнати обліку газу виробництва Actaris і встановлення більш чем у 20 миллионов абонентів. У конструкції побутового лічильника газу Itron Actaris Gallus 2002 передбачений запірний клапан і мікропроцесор, який забезпечує функціонування лічильника в автоматческом режимі від вбудованої батарейки (акумулятора) і дозволяє постачальнику газу отримувати передоплату за газ, що поставляється. Кредитування лічильника здійснюється за допомогою спеціалізованої передплаченого (пре-паід) мікропроцесорної карти - смарт-карти. Переваги: ​​- Компактний легкий корпус - Надійність і сталість метрологічних характеристик протягом всього терміну служби - Функції резервного кредитування і повернення невикористаного кредиту на смарт-карту абонента - Виявлення перевищення максимально допустимого витрати - Захист від несанкціонованого доступу Відмінні риси: - Циклічний об'єм 1,2 л - Відповідність стандартам МОЗМ і EN1359 - Висока пожежостійкість Лічильник газу Gallus 2002 G4 зареєстрований в Державному реєстрі засобів вимірювальної техніки під № 13750-01. Міжповірочний інтервал - 10 років.

Технічні характеристики лічильника газу Gallus 2002 G4 Параметри G4 Номінальна витрата 4 Максимальна витрата 6 Мінімальний витрата 0,04 Відносна похибка при витраті Від Q хв. До 0,1 Q ном.% Не більше +/- 3 Понад 0,1 Q ном. До Q макс.% Не більше +/- 1,5 Максимальний робочий тиск, кПа 50 Температура окружаещего середовища -10. + 55 Маса, кг 1,45 Міжповірочний інтервал 10 років Міжосьова відстань, мм. 110 Габаритні розміри, см 214 * 190 * 156 Ду, дюйм 1 Оптові та роздрібні ціни в прайс-листі на лічильник газу Itron Actaris Gallus 2002 G4: Найменування вироби Виробник Меж.расст. Расх., М 3 / год хв / ном / макс Межпов.

Інт., Років Інтер. T 0С Ціна / Кількість Роздріб 11-50 51-100> 101 Gallus 2002 G4 (G 4 RF1) з картою передоплати Франція 110 0.04 / 4,0 / 6.0 10 -10 + 55 0 0 Ціна 12650 руб. Ціна 16640 руб.

Ціна 2940 руб. Ціна 1840 руб. Ціна 2355 руб. Стандарт Ціна 1550 руб. Ціна 1440 руб.

Ціна 555 руб. Ціна 8070 руб. ||||||| VDGU.Ru: продаж газових і водяних лічильників, а також супутнього обладнання, з доставкою по Москві і регіонах: Chimera CMS.

Каппа сказав (а): У мене стоїть. Оплатити що б, треба спочатку сплатити суму по квитанції, а потім, відстоявши в черзі в обл. Газі, вам, на цю суму Намагнітити карту. Я 2 дні тому стояв 50 хвилин в черзі. І у мене лічильник на кухні, чути шум роботи коліс (клацає) при роботі коліс, які вважають витрата. Треба було всет таки, будується з Мособлгаз і ставити лічильник на уліце.Добрий день! Експлуатую даний апарат вже 4 роки.

Share

Обгортка на шоколад 'Зі святом весни! -4 ". Обгортка на шоколад 'Зі святом весни! -4 ". Всі верстви включені. Обгортка для шоколадки фірми 'Millennium'. Замість сірої області потрібно вставити бажане фото.названіе можна змінити. PSD / 2551x2953 / 300dpi / 34.96 Mb Автор: miklenka.

Online-ramka.ru Обгортки шоколаду Онлайн колажі для фото Онлайн генератор рамок. 248 × 200 - 96k - png prazdnikida.ru Обгортка для шоколаду на 8 березня своїми руками 499 × 353 - 37k - jpg nv-p.ru Обгортки на шоколад 800 × 566 - 55k - jpg pixelbrush.ru Етикетка на шоколад З 8 березня ( 2) »Портал про дизайн - PixelBrush 500 × 377 - 62k - jpg nv-p.ru Обгортки на шоколад 3 800 × 566 - 53k - jpg nv-p.ru Обгортки на шоколад 4 800 × 566 - 66k - jpg photoshablon.ru шаблон обгортки на шоколад - Святковий шоколад - Шаблони етикеток. 510 × 414 - 58k - jpg sima-land.ru Обгортка для шоколаду '8 Марта' (1279987) - Купити за ціною від 5.90. 700 × 700 - 105k - jpg prazdnikida.ru Шаблон обгортки Шоколаду 'Вітаю Матусю' 599 × 545 - 80k - jpg prazdnikblog.info Подарунковий шоколадний набір своїми руками. Шаблони 960 × 843 - 203k - jpg photobomond.ucoz.ru Валентінка- Обгортка для шоколаду - I love you - Різні шаблони.

500 × 563 - 43k - jpeg photoshablon.ru Плакати на 8 березня - улюбленим жінкам - Плакати, постери, листівки. 454 × 464 - 49k - jpg fotovramku.ru Обгортка на шоколад з фото »Фото в рамку - Вставити фото в рамку. 190 × 190 - 20k - jpg prazdnikblog.info Подарунковий шоколадний набір своїми руками.

Шаблони 600 × 600 - 89k - jpg 0lik.ru Всі публікації користувача miklenka, "Сторінка 2 396 × 450 - 40k - jpg fotodetyam.do.am Обгортка на шоколад 'Зі святом весни! -4" - шаблони для дівчаток. +1295 × 1500 - 242k - jpg prazdnikblog.info Подарунковий шоколадний набір своїми руками. Шаблони 1166 × 1024 - 159k - jpg pixelbrush.ru Обгортка на шоколад - Тюльпани на 8 березня »Портал про дизайн. 396 × 450 - 49k - jpg ok.ru Шаблони етикеток на шоколад 640 × 453 - 78k prazdnikblog.info Шокобокси до 8 Березня. Шаблони для милих дам! 2560 × 1810 - 377k - jpg.

Ми підготували кілька варіантів шаблонів для упаковки шоколаду їх можна скачати у нас на сайті www.prazdnikida.ru Шоколадна плитка в оригінальній упаковці «шоколад Чарівність» Шоколад люблять усі дівчата, жінки, дівчата. Такий сюрприз сподобатися.

Завантажити шаблон обгортки для шоколаду Чарівність можна тут Шоколадна плитка в оригінальній упаковці «шоколад Красотулька» цей варіант підійде навіть маленьким дівчаткам, дочкам, молодим дівчатам Завантажити шаблон обгортки для шоколаду 'Красотулька' можна тут Робіть подарунки своїми руками своїм коханим і близьким людям. Робіть подарунки своїми руками разом. Як зробити подарунок на день народження дівчинці, дівчині або жінці? Подарунковий шоколадний набір 'Я сама, сама' складається з 5 шоколадок в оригінальній обгортці з фотографією іменинниці, упаковані в спеціальну маленьку коробочку (бонбоньєрку) з цікавим дизайном у вигляді дамської сумочки. Завантажити шаблони для виготовлення набору можна тут набір шоколадний 'я самая самая' Заявку на виготовлення набору відправляйте на електронну адресу: [email protected] Для виготовлення набору Вам знадобитися: 1 Шоколадки «Оленка» по 15 грам - 5 шт. 2 Шаблон обгортки на шоколад 'Оленка'. Робимо подарунок своїми руками.

Якщо це подарунок татові то разом з дітьми. Шоколадна плитка в оригінальній упаковці «Трофейний шоколад» Такий сюрприз буде приємний і маленьким чоловікам і дорослим. Завантажити шаблон обгортки для шоколаду можна тут Зверніть увагу на склад шоколаду: Після того, як скачаєте шаблон і повинні надрукувати на кольоровому принтері (я роздруковую в копі-центрі 1 лист А4 коштує приблизно 50 рублів) дивіться відео інструкцію, як зібрати упаковку і довести подарунок до потрібного стану Успіху і творчих успіхів! Що ще цікаве. Дівчата, мої улюблені ББ-ки, мої помощніци.спасайте. :))) 18 листопада біля синочка День Народження - Годовасіе. А я ще нічого не зробила Тіні підготувала. Просто колись було цим зайнятися.

Я якось давно бачила тут, що є сайти з готовими шаблонами на Годовасіе. Можна роздрукувати і все самим наклеїти і в фотошопі там вдіяти. Чи не підкажете ці сайти або взагалі де можна скачати готові шаблони на все. Етикетки на соки та шоколад та інша атрибутика ??? !!! А ще хочу спробувати зробити '1'.

Дівчата, мої улюблені ББ-ки, мої помощніци.спасайте. :))) 18 листопада біля синочка День Народження - Годовасіе. А я ще нічого не зробила Тіні підготувала. Просто колись було цим зайнятися. Я якось давно бачила тут, що є сайти з готовими шаблонами на Годовасіе.

Share

Програмні продукти SDL Trados можна купити в офісах компанії Т-Сервіс або заповнивши заявку на сайті.

Англійська форум - Мультитран |||| 9:13 Тема повідомлення: ОФФ: Де скачати SDL Trados 7 Freelance Здравсвуйте, передбачаючи можливий рада, кажу: я вже погуглити. Скрізь потрібно вислати код на номер такий-то для отримання коду актівацяіі. Ну добре, один раз я все ж спробувала і вислала (гроші на телефоні все одно не мої, корпоративні)))))), а мені слідом смс: надішліть ще смс на номер такий-то, для підтвердження, що вам 18.

Думаю: да пошлі ви. Чому саме Trados 7? Просто у мене до нього є вичерпна і зрозуміла інструкція, відхилятися від курсу боюся, тому що

Вчитися доведеться самій. Я тут теж подивилася схожі теми, перейшла по посиланнях, але там або сервер не відповідає, або заблокувати, або знову смс, або ще що-небудь. Дуже сподіваюся на вашу допомогу (ну, втім, як і завжди))) | 9:17 7 - мотлох шукайте на торрентах хоча б 7.5 а краще шукайте MemoQ 9:28 Enote, спасибі за пораду. А MemoQ щось на зразок Традос теж? 9:46 Витрачаючи сили на освоєння давно залишилися в минулому продуктів, ви інвестуєте свої зусилля в нікуди. Ще небагато часу, і Традос навіть 7.5 можливо, просто не буде працювати на сучасних системах, все одно доведеться вчитися заново. Ставте SDL Trados Studio 2009 або, дійсно, MemoQ, як радить Enote, тоді зусилля, витрачені на освоєння, не пройдуть даром.

9:59 Чому б не SDL Trados Studio 2011 і Deja Vu? І ще майте на увазі, що МемоQ (як, втім, і Deja Vu) нікому з замовників (за дуууже рідкісним винятком) не потрібна. 10:06 Митрич, що не 2011, тому що аскер хоче безкоштовно. Ну а що стосується замовників, залежить від особистих обставин. У мене наприклад, нікого із замовників не цікавить CAT.

Так, буває і так. А якщо буде конкретна вимога, то так, із задоволенням освою що завгодно. А на MemoQ думаю, що перейду для себе самого, для своєї зручності.

10:21 Євген Тамарченко, 2011 теж можна безкоштовно. :) Звичайно, не всіх замовників цікавлять кішки. Просто я хотів звернути увагу аскера, що якщо вивчення кішки планується в розрахунку на тих замовників, яким потрібні САТ, то від MemoQ буде мало толку. Особисто мені з двох дуже схожих кішок - MemoQ і Deja Vu - більше подобається друга.

Втім, готовий визнати, що це вже питання смаку. 10:29>> риторичне питання: а што, попередні версії (до 2011) безкоштовно?

Share

Jan 2015 - 44 sec - Uploaded by Happy Fitness MoldovaВ чому полягає користь від використання Kangoo Jumps?
За що я люблю російську мову?
Часом думаєш, а чи варто дотримуватися норм вимови?
«Яка різниця, як говорити?
А може, просто березі його?
Або ці почуття теж не можна назвати любов'ю?
Але що робити, якщо у великому російськомовному документі зустрічається багато англомовних термінів?
Як зробити подарунок на день народження дівчинці, дівчині або жінці?
Етикетки на соки та шоколад та інша атрибутика ?
Чому саме Trados 7?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация