Чи прагнете ви наблизитися до Бога?

У біблії сказано: «Не піклуйтеся ні про що, але завжди в молитві й проханням з подякою свої бажання перед Богом, і світ Божий, що вищий від усякого розуму, хай береже серця ваші та ваші думки у Христі Ісусі.» (Послання до Филип'ян, 4: 6-7.)

)

Після цих віршів я хочу розповісти історію, яку кілька днів тому побачив в Інтернеті.

Одна людина, будучи дуже зайнятим, часто не встигав молитися . Врешті-решт він поступив таким чином: написав молитву на аркуші паперу і повісив його на стіну. Потім він звернувся до Господа, сказавши, що сильно зайнятий, і у нього зовсім немає часу молитися. Він попросив, щоб Господь прочитав молитву сам. Я вважаю, що вам (також як і мені, після того, як я прочитав цю історію) важко зрозуміти що тут краще; сміятися чи плакати. А адже саме в такому стані сьогодні перебувають багато братів і сестер в Господі. Часто ми нехтуємо молитвою через зайнятість, а якщо і молимося, то робимо це заради самого процесу, формально. Хіба ми при цьому замислюємося, а чи буде Бог слухати наші молитви? Я наведу приклад з іншої області. Якщо дві людини люблять один одного, то зрозуміло вони не приховують своїх секретів і хочуть спілкуватися один з одним якомога більше. Навпаки, якщо почуттів немає, їх спілкування між собою буде нагадувати вираз «коли немає взаєморозуміння, навіть половина фрази - занадто багато». Насправді, відносини між Богом і нами підкоряються тим же правилам. Якщо немає нормальних молитов і будь-яке спілкування між Богом і нами відсутній, то на які відносини з Ним ми можемо розраховувати? І як, не маючи нормальних відносин, Господь зможе зрозуміти, що ми віримо в Нього?

Для християн молитва є практикою духовної відданості, а також основним вимогою, яке Бог наклав на нас. Тим не менш, не знаючи про важливе значення молитви, ми вважаємо її додатковим тягарем і навіть тягарем.

Слово Боже говорить: «Молитва - один із способів взаємодії людини з Богом. Це засіб, за допомогою якого людина закликає Бога, і це процес, за допомогою якого Дух Божий стосується людини. Можна сказати, що перебувають без молитви - це мерці без духу, і доказ цьому те, що у них не вистачає здібностей до того, щоб Бог доторкнувся до них. Без молитви вони нездатні знайти нормальну духовне життя, не кажучи вже про те, щоб бути в змозі йти за роботою Святого Духа. Без молитви вони розривають свої відносини з Богом, і не здатні отримати схвалення Боже. Будучи віруючою в Бога людиною, чим більше ти молишся, тим більшою мірою торкається до тебе Бог. Такі люди виконані більшої рішучості і більшою мірою здатні отримати найостанніше просвіта від Бога. В результаті лише подібних людей Святий Дух може зробити досконалими в найкоротші терміни ».

З слів Господа ми бачимо, що для нас молитва - це спосіб звернення до Бога, а також спосіб вступити в контакт з Його Духом. Якщо ми не молимося про віру в Бога, у нас не буде способу взаємодіяти з Його Духом, і ми не опинимося серед тих, хто дійсно відчуває на собі Його участь. У кого немає молитов, у того немає духу. Коли ми від усього серця прагнемо до Бога, ми будемо звертатися до Нього і спілкуватися з Ним, а потім Святий Дух буде направляти і просвіщати нас, щоб ми змогли зрозуміти Його волю. І лише потім з Його допомогою ми зможемо досягти досконалості.

Так само робив молитву Ісус Навин, багато років тому очолив народ Ізраїлю в повстанні проти Єрихону; так було з ніневітамі, які покаялися і прийняли Божу милість. У цьому переконався і я на власному практичному досвіді, коли не міг зрозуміти чи розпізнати багато речей. Сам того не усвідомлюючи, я зрозумів, а потім і дізнався, як це зробити за допомогою молитви. Коли я стикався з небезпекою або негараздами, після здійснення молитви я обретёл впевненість в собі, ставав твердим і мужнім. На своєму досвіді я пізнав, що значення молитви занадто глибоко, і що Бог дійсно багато нам дає, коли ми Йому молимося.

Якщо ви готові молитися Богу щиро, відкрийте Йому своє серце і говорите більше про те, що відчуваєте. Ви обов'язково відчуєте силу молитви. А якщо ви зрозумієте справжнє значення молитви, ви не станете використовувати зайнятість як привід для відмови бути ближче до Бога.

Автор: І Мі

Стосовно поширення ⬇⬇⬇

Чому Господь не чує мої молитви?

Хіба ми при цьому замислюємося, а чи буде Бог слухати наші молитви?
Якщо немає нормальних молитов і будь-яке спілкування між Богом і нами відсутній, то на які відносини з Ним ми можемо розраховувати?
І як, не маючи нормальних відносин, Господь зможе зрозуміти, що ми віримо в Нього?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация