Чому рада «вірити в себе»

  1. підписуйтесь:
  2. Поділитися в соціальних мережах:

Д Доктор Шейн Прюит (Shane Pruitt), публіцист, директор Місії південних баптистів техаської конвенції в своїй статті на   The Christian Post   пояснив, чому християнам не варто радити людям «повірити в себе», повідомляє Християнський Мегапортал   invictory

Д Доктор Шейн Прюит (Shane Pruitt), публіцист, директор Місії південних баптистів техаської конвенції в своїй статті на The Christian Post пояснив, чому християнам не варто радити людям «повірити в себе», повідомляє Християнський Мегапортал invictory .com .

«» Тобі просто потрібно повірити в себе »- як багато раз нам говорили цю фразу? Культура нам диктує, що це корисна і гарна здатність - брати справу в свої руки, визначати власну долю і бути капітаном свого корабля. Ви можете все, варто тільки зважитися. Вірте і досягнете! - зазначив автор. - У книжкових магазинах є цілі відділи, присвячені цій ідеї, вони допомагають виробити впевненість в собі, покладатися на себе і тільки на себе ».

За його словами, таку настанову знаходить відгук в людській природі, тому що всім подобається брати кермо влади в свої руки.

«Ми радше будемо вірити в себе, тому що це дозволяє відчувати, що все« під контролем ». Проте, на жаль, глибоко всередині самих себе, в нашій душі і дусі, ми розуміємо, що це брехня, - підкреслив Шейн Прюит. - Ніхто не помиляється більше, ніж ми самі. Ніхто не брехав вам більше, ніж ви самі. Ніхто не шкодив, не відволікав і не заважав вам більше, ніж ви самі. Насправді, чим більше «ви вірите в себе», тим глибше яму ви копаєте самі собі ».

Служитель назвав ряд біблійних причин, чому людям не варто вірити в самих себе:

«Віра в себе» призводить до падіння людської раси.

Прюит зазначив, що в основі спокуси змія (Люцифера) був той же принцип, через який він був вигнаний з Небес. Він сказав їм, що вони можуть бути як Бог, тому немає причин далі вірити Богу, адже вони самі можуть бути як він.

«Це було найбільше спокусу в Едемському саду. Все набагато серйозніше, ніж просто зняття проби з плоду. Це був момент, коли людство захотіло стати Богом, коли слова змія стали важливіше слів Бога, коли вони стали вірити в себе більше, ніж довіряти Божим вказівкам. «Але знає Бог, що в день, в який ви їсти, ваші очі розкриються, і станете ви, немов Боги, знаючи добро і зло» (Бут.3: 5) », - написав служитель.

3: 5) », - написав служитель

«Віра в себе» стала причиною проблем ізраїльтян за часів Старого Завіту.

За словами автора, одним з найсильніших звинувачень Божих в сторону ізраїльтян було те, що «кожен робив те, що було в його очах», замість того, щоб довіряти Богу.

«Люди не мали потреби в Господі, бо вони вірили в тугіше ідею, в яку ми віримо сьогодні:« Для кожного своє ». Ізраїльтяни робили те, що вважали правильним, вони «вірили в себе» і думали, що їм не потрібно довіряти Богу в керівництві. «Того часу не було царя в Ізраїлі, кожен робив те, що було в його очах »(Суд.17: 6)», - підкреслив він.

«Віра в себе» - поняття протилежне тому, чого навчав Ісус.

підписуйтесь:

«Фундаментальне умова проходження за Ісусом, яке Він же і дав, полягала не в тому, щоб« ми вірили в себе », але, скоріше, в зворотному, щоб ми« відкинули себе ». Це зречення має на увазі щось більше, ніж просто відмовитися від мрії чи бажання, - зазначив Шейн Прюит. - Заклик в тому, щоб відректися від усього себе, своїх природних мотивів і імпульсів, які суперечать твердженням Христа. Фактично, Він йде ще далі, і каже нам «взяти на себе наш хрест», що є знаряддям смерті. Отже, ми повинні вірити в себе? Ні, насправді ми повинні померти для себе! «Тоді Ісус сказав до своїх учнів: якщо хто хоче йти за Мною, відкинь себе, і хай візьме свого хреста, та й іде вслід за Мною» (Мф.16: 24) ».

Служитель підкреслив, що віра в своїй найчистішої формі - це віра в Бога, а не в себе. За його словами, коли людина намагається «вірити в себе» і все контролювати, це змушує його страждати від стресу, хвилювання і занепокоєння, тому що він намагається зробити роботу, яка набагато вище його рівня.

«Контролювати - це робота, підвладна лише Богу! Тому моя єдина задача - вірити Богу в тому, що Він виконає її. При тому, що я знаю, що Він дуже, дуже хороший у всьому, що Він робить! Насправді важлива думка, яку несе Євангеліє, полягає в тому, що один з моїх самих небезпечних ворогів буде страчений, і цей ворог - я! - додав Прюит. - Ісус помер, щоб старий я помер. Його поховали, і мене старого теж поховали з Ним. Він тепер живе, щоб я міг жити оновленим. І цей новий я тепер повинен щодня «вірити в Ісуса»! «І вже не я живу, але живе в мені Христос. А що я живу в тілі, то живу вірою в Сина Божого, що полюбив мене і видав себе за мене »(Гал.2: 20)».

Останнє пожертвування: 25.06 (Україна)


Поділитися в соціальних мережах:



994


Ми будемо вдячні вам за пожертвування на розвиток нашого служіння!

«» Тобі просто потрібно повірити в себе »- як багато раз нам говорили цю фразу?
Отже, ми повинні вірити в себе?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация