Дарина Пинзарь сьогодні: Щаслива мама Дарина Пинзарь святкує 5 день народження старшого сина Артема - 24.07.2016

Зірка реаліті-шоу "Дом-2" Дарина Пинзарь влаштувала свято для маленького сина і його друзів.

Зокрема, Дарина запросила в гості друзів маленького сина. Для дітей було влаштовано веселе свято з аніматорами, одягненими в костюми улюблених персонажів мультфільмів. Судячи за святковим столом, на якому були виставлені дрібні подарунки, дітей чекає і конкурсна програма, яка не дасть їм занудьгувати.

Мама іменинника вирішила підкорити присутніх ефектним білим довгим платтям, шлейф якого був розмальований синіми кольорами. За допомогою облягає наряду Пинзарь вдалося продемонструвати постройневшей після пологів фігуру. Однак не всім користувачам сподобався наряд: багато передплатники визнали декольте занадто вульгарним і зухвалим, що робило його абсолютно невідповідним для дитячого свята.

Однак не всім користувачам сподобався наряд: багато передплатники визнали декольте занадто вульгарним і зухвалим, що робило його абсолютно невідповідним для дитячого свята

"Це груди так випирає чи невдале фото?", "Даша, ти стара жінка, а все вважаєш, ніби тобі 18 років і одягаєшся огидно", "Ого, там грудь 6 розміру чи що?", - так несхвально висловлювалися деякі фанати . Однак більшість шанувальників початок захищати Дарину від нападок недоброзичливців і побажали щастя її дитині.

Як повідомляв раніше "Російський діалог", Дарина Пинзарь підтримала Ксенію Бородіну , Яка оголосила про розлучення з чоловіком Курбаном Омарова.

Це груди так випирає чи невдале фото?
Даша, ти стара жінка, а все вважаєш, ніби тобі 18 років і одягаєшся огидно", "Ого, там грудь 6 розміру чи що?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация