«Давай погодимося ...»: Що таке молитва згоди і наскільки вона ефективна

  1. Фредерік К.С. Прайс , Засновник Християнського Центру Креншоу в Лос-Анджелесі, автор понад 50 книг:
  2. Щоб використовувати молитву згоди, ви повинні точно знати, що людина, з яким ви погоджуєтеся, на одній...
  3. Денис Таргонський , Випускник Київської Духовної Семінарії, автор журналу «Отрок.ua»:
  4. Де люди разом в ім'я Його, там дивляться на одну і ту ж річ по-різному, але в одному напрямку, і просять...
  5. Мері Еліс Іслейб, мотиваційний спікер, гуманіст, лідер, автор, в книзі «Ефективна молитовне життя»...
  6. Знайдіть того, хто думає і вірить як ви, і тоді коли Ви будете молитися не тільки ваші слова, а й серця...
  7. Джойс Майер , Всесвітньо відома проповідник і автор книг-бестселерів:
  8. Коли двоє або троє доходять згоди, Сам Ісус обіцяє бути серед них, а Його присутність вивільняє величезну...
  9. В єдності та злагоді - сила.
  10. Петро Гур'янов , Керівник інформаційно-видавничого відділу Мелекесской єпархії, випускник Санкт-Петербурзької...
  11. Одне з найпоширеніших спокус - необов'язковість.
  12. Відомий проповідник, автор книг, вчитель Біблії Кеннет Хейгін зазначив в книзі «Основи духовного...
  13. Ми можемо бути могутніми в молитві в поодинці, але ми можемо бути ще сильніше, коли хтось приєднається...

У звичайному житті, коли у нас щось не виходить, ми звертаємося за допомогою. Чи працює це в молитовному житті? Наскільки ефективна молитва згоди? Що це таке і, головне, на що вона здатна? Читайте думки.

Фредерік К.С. Прайс , Засновник Християнського Центру Креншоу в Лос-Анджелесі, автор понад 50 книг:

В Мф. 18:19 Ісус знайомить нас з молитвою згоди, коли говорить: «Ще поправді кажу вам, що коли б двоє з вас на землі погодились про всяку річ, то коли вони будуть попросили, буде їм від Отця Мого Небесного».

З перших слів помітно, що для того, щоб молитва згоди працювала, які беруть участь в ній люди повинні погодитися! Ви не можете знати, що хоче інша людина, у що він вірить, але Бог не відповість на вашу молитву, якщо те, про що ви молитесь за цю людину, суперечить його або її доброї волі.

Щоб використовувати молитву згоди, ви повинні точно знати, що людина, з яким ви погоджуєтеся, на одній хвилі з вами.

Щоб використовувати молитву згоди, ви повинні точно знати, що людина, з яким ви погоджуєтеся, на одній хвилі з вами

Денис Таргонський , Випускник Київської Духовної Семінарії, автор журналу «Отрок.ua»:

Коли уважно прислухаєшся до внутрішньої гармонії змісту «Молитви за угодою», то сам собою напрошується висновок, що це молитва про гармонію між Богом і людиною. Про погодження нашої волі, нашої життя з Божою волею і життям.

А Його воля в тому, щоб ми любили один одного, адже Його життя в нас - це любов.

Де люди разом в ім'я Його, там дивляться на одну і ту ж річ по-різному, але в одному напрямку, і просять допомоги жити в злагоді на цьому шляху.

У кожної людини є свій маленький шматочок переживання гріха і благодаті: сьогодні я занепалий, а мій ближній варто, завтра ж все може бути зовсім навпаки. Але тільки в спілкуванні любові, навіть з тими, хто за довіру платить зрадою, можливо таїнство повноти цього досвіду, повноти Церкви.

Мері Еліс Іслейб, мотиваційний спікер, гуманіст, лідер, автор, в книзі «Ефективна молитовне життя» написала :

Коли Ісус ходив по землі, Він багато навчав про молитву. Він Сам був людиною молитви і багато говорило молитовного життя, проповідуючи Своїм учням про Царство Боже.

«Ще поправді кажу вам, що коли б двоє з вас на землі погодились про всяку річ, то коли вони будуть попросили, буде їм від Отця Мого Небесного. Бо, де двоє або троє зібрані в моє ім'я, там Я серед них »(Матвія 18: 19,20).

Ці вірші Письма називаються Молитвою Згоди. Така молитва відноситься до двох людей, що моляться разом. Це можуть бути члени церкви, двоє друзів або - ще сильніше - чоловік і дружина, які перебувають у шлюбі, які погодяться разом з волею Божою щодо того, про що моляться. Цією молитвою також можуть молитися три і більше осіб, об'єднаних духом згоди, але мені б хотілося зосередитися на молитві двох людей.

Перше, що потрібно брати до уваги, коли ви молитеся Молитвою Згоди, це людина, з якою ви молитесь. Це повинен бути не просто будь-яка людина, згідний з вами в словах. Важливо, щоб це була людина, згідний з вами в дусі.

Знайдіть того, хто думає і вірить як ви, і тоді коли Ви будете молитися не тільки ваші слова, а й серця будуть в злагоді.

Ісус сказав: "Якщо двоє з вас погодяться просити на землі ...". Зауважте, все, що ми повинні зробити, це бути просто людьми на землі і в злагоді разом в молитві попросите, - і в Небесному Царстві вивільнитися сила, щоб принести результат. Батько тільки чекає, щоб ми помолилися в злагоді.

Джойс Майер , Всесвітньо відома проповідник і автор книг-бестселерів:

Якщо ви моліться про щось протягом довгого періоду часу, але не бачите відчутних результатів, можливо, потрібно звернутися за допомогою до інших людей, щоб вони помолилися разом з вами молитвою згоди. Подібна єдність - це потужна і ефективна духовна сила.

Коли двоє або троє доходять згоди, Сам Ісус обіцяє бути серед них, а Його присутність вивільняє величезну силу, здатну змінити життя людини і його ситуацію.

Бог благословляєте єдність, а Його присутність - з тими, хто погоджується в ім'я Його, тому диявол намагається з усіх сил роз'єднати людей, внести розбіжності в їх відносини, провокувати гнів і заздрість, розпалювати конфлікти.

В єдності та злагоді - сила.

Ми повинні приділяти час особистого спілкування з Богом, але не повинні забувати про силу молитви згоди.

Петро Гур'янов , Керівник інформаційно-видавничого відділу Мелекесской єпархії, випускник Санкт-Петербурзької Духовної Академії:

Молитва за згодою приносить велику користь, так як йде особливо посилена молитва один за одного, але тут є також і свої спокуси.

Одне з найпоширеніших спокус - необов'язковість.

Тобто людина, начебто, домовився, що буде читати кожен день по кафізми , А в результаті виходить, що часто пропускає свої дні і буває навіть так, що пропущене НЕ надолужує, а залишається так, як є. Це велика відповідальність, і елемент самодисципліни. Якщо тобі доручили читати певну кафізму, а ти не зробив цього, то через тебе Псалтир була прочитана. Якщо таке трапляється, треба обов'язково покаятися і сповідатися.

Чи не кожна людина готова до такого молитовного праці. Тому не варто чинити свавілля, а краще підійти до духівника або священика, який вас знає, і попросити благословення.

Тому не варто чинити свавілля, а краще підійти до духівника або священика, який вас знає, і попросити благословення

Відомий проповідник, автор книг, вчитель Біблії Кеннет Хейгін зазначив в книзі «Основи духовного зростання»:

Узгоджена молитва двох або більше осіб щодо якої б то не було потреби, має колосальну силу.

З усіх молитовних обітницю в Біблії, напевно, немає більш важливого, ніж від Матвія 18: 19. Проте, багато відданих Християни йдуть по життю, не знаючи Слово - прочитавши і навіть вивчивши від Матвія 18: 19 -так і не застосовуючи це в своєму власному житті.

Бог не для того помістив в Біблії всі обіцянки по молитві, щоб просто заповнити порожній простір. Вони там перебувають для нашої користі. Вони там для того, щоб ми по ним надходили.

«Як може один гнати тисячу, а два проганяти темряву, коли то їх не зрадив їх, і Господь видав їх?» (Повторення Закону 32:30).

Ми можемо бути могутніми в молитві в поодинці, але ми можемо бути ще сильніше, коли хтось приєднається до нас.

У наведеному вище вірші сказано, що один може переслідувати тисячу, але двоє можуть спонукати до втечі тьму (десять тисяч). Коли хтось погодиться з нами в молитві, ми можемо зробити в десять разів більше, ніж самі по собі. Не потрібно залучати багато людей; вистачить просто чоловіка і дружини - тільки двох.

Чи працює це в молитовному житті?
Наскільки ефективна молитва згоди?
Що це таке і, головне, на що вона здатна?
«Як може один гнати тисячу, а два проганяти темряву, коли то їх не зрадив їх, і Господь видав їх?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация