ДТП в Харкові - помер Андрій Безсонов: Смертельна ДТП в Харкові: збили молодого спортсмена Андрія Безсонова, відлетіло на кілька метрів - 07.07.2018

Сьогодні, 7 липня, в українському місті Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого помер 19-річний мотогонщик Андрій Безсонов.

Водій іномарки Toyota, яка перебувала за кермом авто, не змогла вчасно зупинитися і скоїла наїзд на молодого спортсмена, повідомляє "Діалог.UA" , Передає "Російський Діалог".

Мотогонщика відкинула на кілька метрів.

Андрія Безсонова в дуже важкому стані госпіталізували в Харківську міську клінічну лікарню. Однак травми, отримані в результаті аварії, виявилися несумісними з життям. Хлопець помер.

В даний час з'ясовуються всі причини і подробиці трагедії. Встановлюється особистість 58-річної жінки, наїхав на Андрія Безсонова. За попередніми даними, її звуть Ольга Котова.

За попередніми даними, її звуть Ольга Котова

Як раніше повідомляв "Російський Діалог", в Сочі Chevrolet Lanos збив кількох пішоходів на тротуарі. В результаті один чоловік загинув, ще дві жінки були госпіталізовані з важкими травмами.

Нагадаємо, в Харкові брат сумнозвісної Олени Зайцевої, що задавила в жовтні 2017 року на смерть 5 осіб, будучи за кермом Lexus затриманий поліцейськими за водіння в стані алкогольного сп'яніння.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация