Євробачення - 2018 результати першого півфіналу: Шанувальники в подиві від програшу на "Євробаченні - 2018" учасники з Вірменії Севака Ханагяна- 09.05.2018

Публіка Інтернету не розуміє, чому чуттєва композиція артиста не завоювала симпатію.

Багато шанувальників Міжнародного вокального конкурсу "Євробачення - 2018" обурив програш учасника з Вірменії Севака Ханагяна, повідомляє "Російський Діалог".

Вчора, 8 травня, відбувся перший півфінал іменитого музичного змагання, в результаті якого лише десять країн з дев'ятнадцяти пройшли в фінал. Представник Вірменії Севак Ханагян з композицією Qami (Вітер), не зміг виграти путівку на продовження участі в конкурсі.

Багато шанувальників " Євробачення "І виконавця дуже сподобався виступ вірменина. На його офіційно сторінці в соціальній мережі" Інстаграм ", громадськість в коментарях писала про те, що вони не розуміють рішення глядачів:

"Виступ відмінне";

"Ну, як так ??? Ми всі сподівалися, що він навіть 1 місце займе, але нічого !! Севак джан, ти для нас завжди Переможець";

"Ми пишаємося вами. Будь ласка, не сумуйте";

"Так нечесно! Ти був краще, ніж ця дівчина з Ізраїлю (Netta). Ну, що там за пісня! Зробили так, що взагалі майже жодна країна не могла голосувати за Вірменію! Все одно ти наша гордість", - відверто висловлювалися користувачі Інтернету.

Нагадуємо, раніше "Російський Діалог" повідомляв про те, що після виступу на "Євробаченні" Еліна Нечаєва втратила перше місце в букмекерському списку.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация