Горлівка (ДНР) - наступ ВСУ: Мер Горлівки Приходько розповів, чи дійсно ВСУ пішли в наступ на місто - 21.05.2018

В.о. мера Горлівки Іван Приходько остаточно спростував чутки про танковому настанні на місто у виконанні українських військових. За його словами, такі чутки розпускає українська сторона для дестабілізації ситуації.

"Зважаючи на збільшення артобстрілів Горлівки з боку ВСУ серед населення міста поширюються чутки про евакуацію громадян і про настання ВСУ на Горлівку. Дані чутки є дезінформацією, поширюваної київським режимом", - написав Приходько на своїй сторінці в Facebook.

Він також логічно припустив, що українська сторона, якщо і піде в наступ, то не буде попереджати про це заздалегідь. Крім того, в.о. мера закликав жителів міста зберігати пильність у зв'язку із загостренням на лінії фронту.

мера закликав жителів міста зберігати пильність у зв'язку із загостренням на лінії фронту

Нагадаємо, в першій половині денний 21 травня з'явилася інформація , Що ВСУ пішли в танкове наступ на селище Чигарев. При цьому повідомлялося, що самі ВСУ і зазнали втрат при атаці. Пізніше джерело в оперативному командуванні ДНР спростував ці чутки.

Тим часом в соцмережах навіть після того спростування продовжувала оновлюватися інформація про наступ. Так, стало відомо, що за станом на 11:55 "все атаки ВСУ відображені ", Про що повідомив командир з позивним" Залізний ". Однак жителі Горлівки були настільки спокійні і повідомляли про страшному гуркоті в окрузі і носяться по вулицях танках.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация