Християнські аудіо проповіді - Богоблог

Ігор азан : Ця тема свого часу дуже сильно і дуже здорово допомогла мені.

Коли мені було відкрито ця думка, яку я хочу з вами поділитися, вона в багатьох сферах життя допомогла мені стояти і не програвати там де можна було б програти.

Тому я точно впевнений, що якщо це колись допомогло мені, то воно повинно допомогти кожному з вас. Читати далі Що ти бачиш?

Читати далі Що ти бачиш

Верон Аш : ... ми не хочемо зізнаватися в тому, що ми не ростемо. Ви знаєте, що Ісус прокляв фігове дерево бо вона не принесла плодів? Тому що вона не принесла того, що повинна була принести.

Бог каже Церкви, що ви повинні перейти зі стану, коли ви просто врятовані. Як це я «просто врятований»? Я ж кажу на мовах, кричу трохи, можу навіть трохи посмикати і впасти на підлогу. В Африці вони так і роблять.

Це не обов'язково говорить про те, що це духовне переживання. Справжнє духовне переживання має дуже мало спільного з цим. Читати далі Що значить бути церквою?

Читати далі Що значить бути церквою

Тім Келлер: На перший погляд здається, що Ісус вчить в нагірній проповіді «якщо ви відчуваєте сексуальні бажання, то ви потрапите в пекло». Так що дуже природно, коли люди реагують так: «ось бачите, всі християни ставляться негативно до сексуальності». Але це велике непорозуміння.

У чому полягає християнська етика сексу? Її можна виразити в одній фразі: «ніякого сексу поза обітниці» або «секс тільки по обітниці». Іншими словами, Біблія говорить, що секс повинен бути тільки в шлюбі.

У цій проповіді покажу вам, що християнське розуміння сексу (хоча воно і відрізняється від прийнятого в нашій культурі розуміння) - це одне з найбільш привабливих особливостей християнства ... Читати далі Любов і похіть

Читати далі Любов і похіть

Хто копає яму, той впаде в неї, а хто валить мура, того гадина вкусить. Екл. 10: 8.

Ігор азан : Для кожної людини, що живе на планеті земля, Бог провів огорожу. І я думаю багатьом з нас це зрозуміло і ясно, коли два господаря мають кордон своєї ділянки, вони відокремлюють її Читати далі Чи не порушуй огорожу Божу

Ігор азан : Є різні моменти в нашому житті, коли ми зустрічаємося з різною атмосферою. Я маю на увазі є морський клімат, є гірський клімат, є лісовий клімат. І іноді лікарі використовують такий метод одужання, коли людині кажуть: «Вам треба змінити клімат». Читати далі Думка про тебе

Читати далі Думка про тебе

Артур Симонян : Слава Господу за ці дні!

Тому що ми живемо, насправді, в останні часи, і я вірю, що в останні часи Господь робить особливі чудеса в нашому житті.

Ці чудеса - не просто, коли ми отримуємо зцілення або щось таке, а чудеса, коли наша внутрішність змінюється ... Читати далі Доброта

Читати далі Доброта

Віктор Куриленко : Мої друзі, тема сьогоднішньої розмови «Біжи, християнин, біжи». Відкрийте, будь ласка, ваші Біблії . Книга пророка Єремії, 48 розділ, частина шостого вірша: «Біжіть, рятуйте життя свою».

Ці чотири слова взяті з пророцтва про Моав, стародавній народ. Моав - це нащадки праведного Лота. Вони втечею могли врятувати життя свою. «Біжіть, рятуйте життя свою». Читати далі Біжи, християнин, біжи

Читати далі Що ти бачиш?
Ви знаєте, що Ісус прокляв фігове дерево бо вона не принесла плодів?
Як це я «просто врятований»?
Читати далі Що значить бути церквою?
У чому полягає християнська етика сексу?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация