Хто покинув МастерШеф 8 в 26-му випуску 21.11.18

У середу, 21 листопада, глядачі телеканалу СТБ побачили 26-й випуск 8 сезону кулінарного шоу "Майстер шеф" . У продовженні 25-го випуску учасники поділилися на дві команди - кожна з них повинна була розробити власне меню, що складається з закуски, основного блюда і десерту, і нагодувати ними фіналістів минулих сезонів шоу «МастерШеф».

Катя Велика, Олександр Білодід, Катя Пєскова і інші, в свою чергу, повинні були визначитися з фаворитами і заплатити за страви кожної команди суму, яку вважатимуть за потрібне. Незважаючи на те, що майже весь конкурс перевага була у команди червоних, все вирішив десерт - в результаті, перемогу в конкурсі здобула синя команда. Оскільки в червоній команді тільки у Анжели Липській був білий фартух, саме їй довелося зняти його і поміняти на чорний.

Цього разу на битві чорних кулінари повинні були проявити не тільки стійкість, але і свій творчий потенціал. Так, конкурс розпочався з віршів Тараса Шевченка: кожен з учасників повинен був вибрати навмання по три рядки з «Кобзаря», які повинен був відтворити на в своєму блюді. Додатковою складністю стало те, що учасникам довелося готувати свої страви буквально однією рукою, будучи прикутими до лабіринту.

На думку суддів, в цей раз все кулінари відмінно впоралися із завданням, проте один з них трохи не дотягнув до рівня інших. Ним став Олексій Бжіцкій, якому і довелося покинути шоу «МастерШеф 8» в 26 випуску.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация