Ксенія Бородіна - дочка Маруся: "Сьогодні ти стала зовсім доросла", - Ксенія Бородіна проводила доньку Марусю в перший клас - 01.09.2016

Ведуча "Дому-2" виховує трьох дітей: свою дочку від першого шлюбу, Марусю, сина чоловіка, Омара Омарова, і наймолодшу - малятко Тею. Сьогодні Ксенія відправила Марусю в перший клас.

Бородіна змогла налагодити відносини з чоловіком, Курбаном Омарова , І тепер щаслива сімейна пара разом займається вихованням дітей. Сьогодні у ведучої "Дому-2" досить хвилюючий день: вона відправила свою старшу дочку, Марусю, в перший клас, повідомляє "Російський Діалог".

Ксенія опублікувала новий знімок у своєму офіційному акаунті в "Інстаграме". На ньому вона зображена з дочкою. Маруся одягнена в святкове ошатне плаття. Сама Бородіна підібрала для себе білу блузку без рукавів і чорну спідницю-олівець.

"Моя Донечко. Сьогодні ти стала зовсім доросла", - написала в пості під фото Ксенія. Провідна повідомила, що проводжає дівчинку в перший клас. Бородіна впевнена, що у Марусі не виникне ніяких проблем з навчанням, так як вона розумна і інтелігентна дівчинка. Ксенія сподівається, що донька буде її радувати і приносити зі школи тільки хороші оцінки.

Шанувальники пораділи за Марусю і в коментарях під знімках побажали їй удачі в школі. Багато схвалили зовнішній вигляд мами і доньки, повідомивши, що обидві виглядають просто чудово.

Варто відзначити, що провідна, незважаючи на щільний робочий графік, знаходить час на виховання дітей. У неї їх троє, і кожному треба приділяти належну увагу.

Знаходить час Ксенія і на відвідування різних заходів. Нещодавно у її чоловіка був день народження, і вона, природно, була присутня на святі. закоханий Омаров не міг відвести погляду від своєї красуні-дружини.

Знаходиться багато заздрісників, які пишуть злобні коментарі стосовно примирення пари. Бородіна вирішила з цим боротися і тимчасово закривала коментарі в своєму "Інстаграме", щоб захистити себе від негативу.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация