Людям потрібна Добра Новина!

  1. ... якби відповіддю на все були розважальні програми і високотехнологічні уявлення, то Америка вже...
  2. «Коли це станеться в Америці?» ... Тепер саме час!

Один відомий проповідник, який називає себе «євангелістом» в одній зі своїх книг недавно опублікував наступну цитату: «Ми весь день можемо проповідувати Добру Новину, але це не призведе душі до покаяння ...» Все частіше я став чути подібні коментарі в колі певних християн. Спостерігається певне нехтування по відношенню до проповіді Євангелія, яке супроводжується думкою, ніби однією Доброї Новини для порятунку недостатньо.

Спостерігається певне нехтування по відношенню до проповіді Євангелія, яке супроводжується думкою, ніби однією Доброї Новини для порятунку недостатньо

Здається, що багато проповідники зневажають просту проповідь про спасіння, немов вона нижче їх академічного рівня і ображає їх глибокий інтелект. Я помічав, як деякі «євангелісти» жодного разу не згадували ключових елементів євангелія, віддавши пріоритет обговоренню соціальних проблем і порад про те, як краще жити. Я не чув Доброї Новини від більшості найпопулярніших проповідників, що з'являються на екранах ТБ або серед відомих церковних проповідників.

З подібними думками в свою епоху також стикався і апостол Павло. Для іудеїв Добра Новина була «каменем спотикання». Для греків хрест був занадто примітивний і позбавлений філософської складності, до чого вони звикли. Вони списали Добру Новину з рахунків, назвавши її «дурістю». Ми бачимо, як на початку свого служіння язичникам, він намагався адаптувати свою проповідь для досягнення афінян, використовуючи дипломатичний підхід. Перед Ареопагом він проповідував «культурно адаптовану проповідь», яка здавалася одночасно складною і підходящої для того оточення. Замість слова про хрест, він проповідував про одне з вівтарів, присвячених «невідомому Богу». Потім він запозичив рядки з поеми відомого автора. І хоча кілька людей увірували, загальним думкою все ж залишилося взаємне байдужість. Люди погодилися обговорити цю тему знову, кажучи: «ми б послухали тебе ще раз». Але де ж в даному випадку була проявлена ​​перетворювати, революційна сила євангелія? Здавалося, що її і не було зовсім.

Підхід Павла змінився з розвитком його служіння. В кінцевому підсумку ми бачимо, як він з упевненістю проголошує: «я не соромлюсь Євангелії, бо ВОНО Є СИЛА БОЖА КО ПОРЯТУНКУ кожному, хто вірує ...» (Римлян 1:16) Читаючи цей вірш, зверніть особливу увагу слову «воно». ЦЕ сила Божа до спасіння.

... якби відповіддю на все були розважальні програми і високотехнологічні уявлення, то Америка вже давно була б врятована ... Америці потрібна Добра Новина.

Місія «Христос для всіх народів» спостерігала за тим, як більше 74-х мільйонів людей прийшли до Христа (в Африці з 1974 року).

Сила не в розумних промовах, динамічних заходах або винахідливих методах. Сила в Благовіст ... ЩО Є СИЛА БОЖА КО ПОРЯТУНКУ. Саме це відкрив Павло. Це велика таємниця - коли проповідується Євангеліє, розверзаються все надприродні ресурси Небес. Євангеліє легко може зробити те, чого не можуть зробити самі переконливі слова людської мудрості. ВОНО є сила Божа на спасіння.

Моє серце знаходиться під тягарем, тому що я відчуваю, ніби моє покоління зовсім забуло Добру Новину і втратило здатність майстерно його проповідувати. Звичайно, час від часу я чую «поклик вівтаря», який в якості доповнення виникає в кінці проповіді на сторонню тему. Але де ж безпосереднє заяву вести порятунку: Гріх і Порятунок - Небеса і Пекло - Покаяння і Віра? Модні тренди в проповіді приходять і йдуть, але в кінці кінців, як Павло, ми виявимо, що результат залежить тільки від Доброї Новини.

Євангеліст Рейнхард Боннке розповів історію про першу людину, якого він привів до Господа. «Одного разу», - почав він, «я взяв свою гітару і відправився на кут вулиці в центрі міста. В молодості у мене був непогано поставлений голос завдяки заняттям з моєю мамою. Я співав до тих пір, поки навколо мене не зібралася невелика юрба людей. Потім я відклав свою гітару, взяв Біблію і почав проповідувати в простоті, запрошуючи людей прийняти Христа. На мій подив, одна людина стала на коліна і помолився молитвою покаяння разом зі мною прямо на вулиці! Я помчав додому з усіх ніг і захекавшись увірвався в вітальню. Мої мати і батько напевно подумали, що місто було в вогні. Я плакав: «Батько, Батько!», «Це працює, працює! Людина прийшов послухати мене сьогодні і він прийняв Ісуса! »
На сьогоднішній день Євангеліст Боннке привів до Христа мільйони людей по всьому світу. Місія «Христос для всіх народів», яку він заснував, спостерігала за тим, як більше 74-х мільйонів людей прийшли до Христа на Африканському континенті з 1987 року.

«Коли це станеться в Америці?» ... Тепер саме час!

Це означає, що до часу написання цієї статті, ми в середньому спостерігали, як приблизно 8000 людей приходили до Христа щодня протягом останніх 25 років! Чому натовпу людей збираються на наших зустрічах по всьому світу? Чи не через чудових світлових шоу або популярних співаків; вони приходять почути просту Добру Новину про Ісуса Христа, яка проповідується в силі Духа! Ми всі зрозуміли одну річ - ту ж, що одного разу на розі вулиці відкрив для себе і євангеліст Боннке, будучи ще юнаком - Євангеліє дійсно, дійсно, дійсно працює!
Коли б я не повертався до Сполучених Штатів Америки після чергової євангелізаційні Кампанії, мої американські друзі запитують мене: «Коли це станеться в Америці?» Зараз ми з упевненістю можемо сказати, що ТЕПЕР САМЕ ЧАС! Ніколи ще Сполучені Штати так не потребували очищувальну силу порятунку, ніж зараз, і Божа милостива рука зараз знову простягається на нашу націю. Я вірю - то, що Бог зробив в Африці, Він може і бажає вчинити також і в Америці, в ім'я Ісуса!

Як тільки стало відомо те, що Рейнхард Боннке збирається об'їхати всю Америку з масовою євангелізаційної кампанією, мої американські друзі почали питати мене: «Яка твоя стратегія?» Спочатку я не знав, що вони мали на увазі, але, мені здається, що багато хто відчуває , що Америці потрібно щось більше майстерне, відшліфоване і вдосконалене, ніж просте Євангеліє. Але насправді, якби відповіддю на все були розважальні програми і високотехнологічні уявлення, то Америка вже давно була б врятована.

Ми приходимо до одного переконання - до впевненості, яка відбувається з багатого досвіду - що Добра Новина все ще сила Божа на спасіння і однієї її досить! Америці потрібна Добра Новина. Ні чиясь точка зору. Ні чергова конференція. Ні ще одна трендова доктрина, але старомодна, чиста, сильна, справжня Добра Новина Ісуса Христа.

Ми б'ємося об заклад, що ця Звістка, яка на наших очах потрясла одну націю за одною, вразить і Америку. Наші молитви не про те тільки, щоб багато душі прийшли до спасіння через наші євангелізаційні Кампанії в Америці, але також і про те, щоб Америка знову полюбила Євангеліє, і щоб багато людей заново відкрили для себе чудову силу в його проголошення. Тепер час порятунку!

«Коли це станеться в Америці?
Але де ж в даному випадку була проявлена ​​перетворювати, революційна сила євангелія?
Але де ж безпосереднє заяву вести порятунку: Гріх і Порятунок - Небеса і Пекло - Покаяння і Віра?
«Коли це станеться в Америці?
Чому натовпу людей збираються на наших зустрічах по всьому світу?
Як тільки стало відомо те, що Рейнхард Боннке збирається об'їхати всю Америку з масовою євангелізаційної кампанією, мої американські друзі почали питати мене: «Яка твоя стратегія?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация