Мандрівники в часі (новини та факти): Відомості мандрівника в часі: в 2085 році Нібіру, ​​немов вогненна куля, спалить поверхню Землі - 24.08.2018

У науковому світі з'явилися таємничі відомості, що надійшли від мандрівника в часі, який повернувся з 2080 року.

Мандрівник у часі повернувся, щоб попередити мешканців земної кулі про небезпеку. Таємничий гість з майбутнього заявив, що в 2085 році планета-вбивця Нібіру сколихне своєю появою Землю. Про це повідомляє видання "Россійскій Діалог".

перш мандрівник в часі повідав про війну людства з прибульцями.

перш   мандрівник   в часі повідав про війну людства з прибульцями

Як зазначив чоловік, планета Х пролетить повз Сонця, що стане причиною нагрівання земної поверхні до позамежних температурних показників. Вищенаведені відомості підтвердив у своїх творах відомий американський письменник Захарій Ситчин.

Мандрівник у часі закликав світову громадськість готуватися до передислокації на інші космічні об'єкти, які будуть придатні для проживання. Більш того, необхідно також задуматися про зведення космічних ковчегів. Крім цього, видозмінити траєкторію польоту планети Х не буде можливості, оскільки вона істотно перевищує в розмірах Юпітер.

Мандрівник у часі акцентував увагу на тому, що до 2085 року на земній кулі буде жити всього лише 2,5 млрд чоловік, а популяція тварин скоротиться на 60%.

раніше мандрівник в часі розповів про перебування в ері динозаврів. Нагадаємо, що раніше мандрівник в часі повідав про буття землян в 2120 році.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация