Материнські Молитви за дітей. Обговорення на LiveInternet

  1. Материнська молитва за чадо своє
  2. Молитва до Ісуса Христа за дітей (Моління про покриві)
  3. Молитва до Трійці за дітей
  4. Молитва Богородиці за чад своїх

Молитва матері найсильніша і потужна, яка може врятувати своїх дітей від хвороб, біди і опрометчевих вчинків. «Материнська молитва з дна моря дістане» - це істина, актуальна в усі часи, підтверджена численними прикладами дивовижної сили і дієвості молитов мільйонів матерів. Свята материнська любов здатна долати будь-які перешкоди, домагатися неможливого і творити справжні чудеса.

Свята материнська любов здатна долати будь-які перешкоди, домагатися неможливого і творити справжні чудеса

Особливу силу має слово матері. Немає нічого світліше і безкорисливіше любові матері. З першого дня народження дитини мати живе його диханням, його сльозами і посмішками. Мати потрібна дитині. У цьому сенс її життя. Любов до свого малюка для неї також природна, як цвітіння садів навесні. Як сонце посилає свої промені, зігріваючи все живе, так і любов матері зігріває дитину. Мати долучає дитини до життя. В його уста вона вкладає рідна мова, що увібрав багатство розуму, думки і почуття народу. Вона наповнює його духовною силою, допомагає осягнути вічні цінності.

Багатьом добрим віруючим матерям доводилося переживати про своїх дітей, що гинуть у вирі порочної безпутной життя. Деяким доводилося багато років проводити в скорботах, смиренно чекаючи і сподіваючись. Їх святі сльози і молитви не були марними.

При хворобах дітей можна молитися не тільки Христу та Богородиці, а й численним православним святим. Серед них особливою допомогою славляться Микола Чудотворець, мученик Трифон, великомученик Пантелеймон, блаженна Ксенія Петербурзька, свята Матрона Московська і багато інших.

Якщо молитва не допомагає

Іноді очікувана від Бога допомогу так і не приходить, немов Він не чує молитов. Але впадати у відчай в будь-якому випадку не варто. З точки зору християнського сенсу життя - деяким людям краще вчасно померти і врятуватися для Життя Вічного, ніж вижити, але потім погубити свою душу. Нічого випадкового у Бога не буває, і Він забирає до Себе людину в момент його найкращого духовного стану і найбільшої готовності до порятунку в Вічності. Або тоді, коли духовне падіння стає вже незворотнім.

А буває і так, що Бог, здавалося б, роками ігнорує благання матері, яка просить допомогти її потрапив у біду дитині, але в підсумку історія має добрий фінал. А причиною «глухоти» виявляється бажання Бога виправити людини, передчасні поблажки для якого можуть надати лише ведмежу послугу.

Материнська молитва за чадо своє

Господи Ісусе Христе, Сину Божий, молитвами Пречистої Твоєї Матері вислухай мене, грішну і недостойну рабу Твою (ім'ярек).

Господи, в ласці Своїй владі чадо моє (ім'ярек), помилуй і спаси його імені Твого ради.

Господи, прости йому всі провини, вільні і невільні, скоєні ним перед Тобою.

Господи, навчи його на істинний шлях заповідей Твоїх і подай його і просвіти світлом Твоїм Христовим, на спасіння душі і зцілення тіла.

Господи, благослови його в будинку, біля будинку, в поле, роботі і в дорозі і на кожному місці Твого володіння.

Господи, збережи його під покровом Твоїм Святим від кулі, що летить, стріли, ножа, меча, отрути, вогню, потопу, від смертоносної виразки і від наглої смерті.

Господи, захисти його від видимих і невидимих ворогів, від усяких бід, зол і нещасть.

Господи, зціли його від будь-яких хвороб, очисти від усякої скверни (вина, тютюну, наркотиків) і полегшу його душевні страждання і скорботи.

Господи, даруй йому благодать Святого Духа на многії літа життя і здоров'я, здорового розуму.

Господи, дай йому Своє благословення на благочестиве сімейне життя і благочестиве дітонародження.

Господи, даруй і мені, негідній і грішній рабі Твоїй, батьківське благословення на чадо моє в наступаючі ранку, дні, вечори й ночі, імені Твого ради, бо Царство Твоє, всесильне і всемогутнє. Амінь.

Господи помилуй. (12 разів.)

* * * *

Про Пресвята Владичице Діво Богородице, спаси і сохрани під покровом Твоїм моїх чад (імена), Усіх юнаків, отроковиць і немовлят, хрещених і безіменних, і в утробі матері носяться. Украй їх ризою Твого материнства, збережи їх в страху Божому і послуху батькам, умоли Господа мого і Сина Твого, нехай дасть їм корисне для спасіння їх. Вручаю їх материнському смотрению Твоєму, бо Ти єси Божественний покров рабам Твоїм.

* * * *

Господи Ісусе Христе, буди милість Твоя на дітях моїх (імена), збережи їх під покровом Твоїм, покрий від усякого лукавого похоті, віджени від них усякого ворога і супостата, відкрий їм вуха і очі сердечні, даруй розчулення і смиренність серцям їх.

* * * *

Господи, всі ми творіння Твоє, пожалій дітей моїх (імена) і зверни їх на покаяння.

Спаси, Господи, і помилуй дітей моїх (імена) і просвіти їм розум світлом розуму Євангелія Твого і настави їх на стезю Заповідей Твоїх і навчи їх. Спасе, творити волю Твою, бо Ти єси Бог наш.

* * * *

Щоденна молитва про дитину:

Господи Ісусе Христе, буди милість Твоя на чадо моєму (ім'я), збережи його під покровом Твоїм, покрий від усякого лукавого похоті, віджени від них усякого ворога і супостата, відкрий йому вуха і очі сердечні, даруй розчулення і смиренність серцям їх. Господи, всі ми творіння Твоє, пожалій чадо моє (ім'я) і зверни його на покаяння. Спаси, Господи, і помилуй чадо моє (ім'я), і просвіти його розум світлом розуму Євангелія Твого, і настави його на стежку заповідей Твоїх, і навчи його, Спасе, творити волю Твою, бо Ти єси Бог наш.

* * * *

* * * *

Не забувайте звертатися і до Ангела-охоронця свою дитину. Молитва Ангелу-хранителю про дітей.

Святий Ангеле хранителю мого чада (ім'я), покрий її твоїм покровом від стріл демона, від очей спокусника і збережи її серце в ангельської чистоти. Амінь.

* * * *

Існує і батьківська молитва «На благословення дітей».

Господи Ісусе Христе, Сину Божий, благослови, освяти, збережи чадо моє силою Животворчого Хреста Твого. Амінь.

* * * *

Є також спеціальна материнська молитва до Пресвятої Богородиці.

Про Пресвята Владичице Діво Богородице, спаси і сохрани під покровом Твоїм моїх чад (імена), Усіх юнаків, отроковиць і немовлят, хрещених і безіменних і в утробі матері носяться. Украй їх ризою Твого материнства, збережи їх в страху Божому і в слухняності батькам, умоли Господа мого і Сина Твого, нехай дасть їм корисне для спасіння їх. Вручаю їх Материнському смотрению Твоєму, бо Ти єси Божественний Покров рабам Твоїм. Матір Божа, введи мене у образ Твого небесного Материнства. Вилікуй душевні і тілесні рани дітей моїх (імена), моїми гріхами нанесені. Вручаю дитино цілком Господеві моєму, Ісусу Христу і Твоєму, Пречиста, небесному заступництву. Амінь.

* * * *

Молитва до Ісуса Христа за дітей (Моління про покриві)

Господи Ісусе Христе, нехай буде милість Твоя на дітях моїх (імена), збережи їх під покровом Твоїм, крій від всякого зла, відведи від них будь-якого ворога, відкрий їм вуха і очі, даруй розчулення і смиренність серцям їх.

Господи, всі ми створення Твої, пожалій дітей моїх (імена) і зверни їх на покаяння. Спаси, Господи, і помилуй дітей моїх (імена), і просвіти їм розум світлом розуму Євангелія Твого, і настав їх на шлях заповідей Твоїх, і навчи їх, Отче, творити волю Твою, бо Ти є Бог наш.

* * * *

Молитва до Трійці за дітей

Про премилосердна Боже, Отче, Сину і Святий Душе, в Нероздільній Трійці поклоняємося і славимий, зглянься милостиво на раба (е) Твого (їй) (ім'я дитини) болезнию одержимого (ой); відпусти йому (їй) усі гріхи його (її);

подай йому (їй) зцілення від хвороби; поверни йому (їй) здоров'я і сили тілесні; подай йому (їй) долгоденственное і благого житіє, мірнае Твоя і премірнае блага, щоб він (вона) разом з нами приносив (а) вдячні благання Тобі, Всещедрому Богу і Творцеві своєму. Пресвята Богородиця, всесильним заступництвом Твоїм допоможи мені ублагати Сина Твого, Бога мого, про зцілення раба (и) Божого (ім'я). Всі святі і ангели Господні, моліть Бога про хворого (хворий) рабі Його (ім'я). амінь

* * * *

Молитва Богородиці за чад своїх

О, Матір Милосердна!

Ти бачиш жорстоку скорботу, терзає моє серце! Заради тієї скорботи, якою пробив його Ти, коли страшний меч пройшов в душу Твою при гіркому стражданні і смерті Божественного Сина Твого, молю Тебе: помилуй бідне дитя моє, хто б спіткнувся і увядающее, і якщо не противно то Божа воля і його порятунку, ісходатайствуй йому здоров'я тілесне у Всемогутнього Твого Сина, Лікаря душ і тілес.

О, Велелюбна Матір! Поглянь, як зблідло обличчя моєї дитини, як горить від недуги все тіло його, і змилосердься над ним. Так врятований він буде Божою допомогою і послужить з радістю серця Твоєму Єдинородного Сина, Господа і Бога свого. Амінь.

Материнські молитви за дітей

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация