Молитва від грижі

  1. Молитва проти грижі
  2. Як правильно підносити молитвословие

Грижа являє собою досить серйозну і небезпечну хворобу. З'являється недуга в період, коли внутрішні органи починають випирати через розриви в черевній порожнині в шкірні покриви, а також через отвори. У деяких випадках процес позбавлення від захворювання проходить без будь-яких ускладнень, але в основному це тривала процедура з наявністю великої кількості обмежень - заборонено піднімати тяжкості, багато рухатися і т.д. Молитва великомученику Артемію від грижі - це сильне молитовне звернення, вспомогалі позбутися цього тяжкої недуги.

Молитва великомученику Артемію від грижі - це сильне молитовне звернення, вспомогалі позбутися цього тяжкої недуги

Молитва проти грижі

Перш ніж приступити до виголошення молебні потрібно хоч трохи дізнатися про те, хто такий страстотерпец, про людину, яка проявила стійкість духу, безмежне терпіння, чудеса бесстрастности і вірування в Спасителя.

Богоугодний жив в 4 сторіччі, в період, коли антихристиянські гоніння були особливо сильними. Святець був православним віруючим і талановитим воєначальником. Коли зійшов на престол Юліан правитель-богоборец, великомученика, як і інших полководців відправили в Антіохію, де той побачив жорстокі тортури і знущання, які відбувалися над віруючими християнами і не стримавшись відкрито дорікнув правителя в вчинених звірства. Юліан, що не потрапив такого ставлення з боку підлеглого і віддав наказ схопити того і катувати разом з іншими православними.

Але страстотерпец невпинно виголошував молитовні звернення до Спасителя, від чого він зміцнювався, а його рани виліковували. Чимало днів Святець провів у в'язниці без єдиної краплі води і їжі, проте лише зміцнювався в православному віруванні. Імператор розлютився побачивши його рішучість і небажання зрікатися від християнства він наказав посилити тортури і вбити Святого. За ті муки що він зазнав Всевишній нагородив його здатністю чути молитовні прохання і виліковувати такі недуги, як:

  • виразка дванадцятипалої кишки і шлунку;
  • запалення апендикса;
  • хвороби шлунково-кишкового тракту;
  • і особливо грижі пупкові, пахові і хребетні.

Як правильно підносити молитвословие

Молитва від пупкової грижі у новонароджених, а також при наявності їх у дорослої людини звернена до богоугодної несе в собі позитивну цілющу енергетику. Однак сам молитовний обряд повинен виконуватися з урахуванням таких рекомендацій:

  • Перш ніж вимовити молебень Святому слід сходити в Божий храм причаститися і сповідатися в гріхах. Таким чином православний зможе очистити себе від усього накопичився негативу, бо коли в свідомість немає гріхів, то захворювання будуть швидше йти і повне вилікування обов'язково настане.
  • Промовляти молитвословие можна, як в стінах Богомільний, так і в домашніх умовах, але обов'язково читатися молебень повинна перед чудотворним образом праведника.
  • Молитовний обряд бажано проводити в повній самоті, щоб усі думки віруючого були зосереджені на проголошенні молитви.
  • Щоб звернення дійсно було почуто, то читати його слід з глибокою вірою, щиро, з усією душею і від чистого серця. У разі якщо таке вірування відсутня, то тоді навіть не варто намагатися позбутися від хвороби таким способом.

Молитва від пахової грижі:

«Святий мученику Артеміє! Поглянь із небесного храму на вимагають твоєї допомоги і не відкинь прохань наших, але, яко приснився благодійник і посередник наш, моли Христа Бога, так, людинолюбство і дуже милосердний єси, збереже нас від усякого лютаго обставинах: від боягуза, потопу, вогню, меча, навали чужинців і розбрату. Хай не осудить нас грішних по беззаконням нашим, і нехай не на зло звернемо благая, що дарується нам від Всещедраго Бога, але на славу святого імени Його і в прославлення крепкаго твого заступництва. Так молитвами твоїми дасть нам Господь мир помислів, утримання від згубних пристрастей і від усякої скверни і нехай укріпить у всьому світі Свою Едину Святу, Соборну і Апостольську Церкву, яку Ти стежили є чесною Своєю Кров'ю. Молися старанно, святий мученику, нехай благословить Христос Бог державу, нехай виконає у святій Своїй Православної Церкви живий дух правия віри і благочестя, щоб усі члени ея, чисті від суемудрія і забобони, духом і правдою поклоняються Йому і старанно дбають про дотримання Його заповідей, да ми вси в світі та в побожності поживемо в цьому веце і досягнемо блаженної вічної життя на небесах, благодаттю Господа нашого Ісуса Христа, Якому подобає всяка слава, честь і держава з Отцем і Святим Духом, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь ».

Дивіться ще відео з молитвою на зцілення грижі:

Молитва при онкології Всецарице

Коли біда приходить в будинок, люди впадають у відчай і розпач. Господь посилає ті випробування, які під силу людині, а молитва Всецарице при онкології за хворого родича буде в допомогу. Ракова пухлина це своег ... Read more Молитва Миколі Чудотворцю від в'язниці Є такий вислів в народі «Від суми та від тюрми не зарікайся». Життя наше дуже мінлива і може трапиться все, що ми навіть собі не можемо уявити. Не можна бути впевненим в тому, що Вас не підставлять чи ви не бу ... Read more Молитва Миколі Чудотворцю про вагітність Для кожної жінки можливість народити дитину - це неймовірна диво, яке допомагає зміцниться сім'ї і пізнати всю красу материнства. У кого-то завагітніти виходить з першого разу, але у деяких виникають з е ... Read more

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация