Молитва Богородиці про повернення чоловіка в сім'ю, як молиться, текст

  1. Що відбувається після розлучення з чоловіком з сім'ї
  2. Молитви про повернення чоловіка

Весілля - саме світле, радісне, щасливе захід у життя людей. Приємно дивитися на закоханих молодят, які один в одному душі не сподіваються. Дивишся на сім'ю і радієш тому, як чудово і гармонійно виглядають подружжя. Але ось буває таке, як грім серед ясного неба, це догляд кого-небудь з сім'ї. Найважче таку ситуацію переживає жінка. Вона готова йти на все, тільки щоб повернути чоловіка в сім'ю. В даному випадку допоможе молитва Пресвятої Богородиці про повернення коханого. Весілля - саме світле, радісне, щасливе захід у життя людей

Що відбувається після розлучення з чоловіком з сім'ї

Відхід з сім'ї - це спочатку стрес для партнера. Одна справа, коли таке відбувається за взаємної згоди, але зовсім інше, коли це відбувається спонтанно. Жінка відразу впадає в паніку, може розвиватися депресія, шок і безвихідність. Найстрашніше для неї - це якщо в сім'ї є діти. Адже кожна мати хоче, щоб у них був батько і годувальник. А їй необхідно то сильне плече, на яке вона могла б спертися у важку хвилину.

У даній ситуації все жінки діляться на 3 групи:

  1. Одні намагаються побути на самоті.
  2. Другі починають впадати в паніку і змітати все на своєму шляху.
  3. Треті беруть себе в руки і намагаються знайти вихід з ситуації, що склалася.

Для того, щоб повернути чоловіка в сім'ю спочатку варто:

  • З'ясувати причину, яка привела до відходу.
  • Чи не поспішати з прийняттям рішення. Більшість чоловіків, які покинули сім'ю, не знаходять задоволення в новій і повертаються назад.
  • Якщо сім'я була нормальна і просто в якийсь момент щось пішло не так, то варто звернутися за допомогою до Господа, а також Богородиці та іншим святим.

Молитви про повернення чоловіка

Саме такі прохання несуть в собі чудодійну силу. Вони наділені позитивною енергетикою. Для того, щоб вони подіяли необхідно дотримуватися певних вимог:

  • пробачити чоловіка,
  • залишити образу і гнів,
  • щиро просити про допомогу Господа і інших святих.

Є велика кількість різних молитов, які спрямовані на повернення в сім'ю чоловіка. Найбільш часто використовують молитву Пресвятої Богородиці про повернення чоловіка. Це дуже сильна молитва. Її необхідно читати толь після того, як дружина дотримувалася посту протягом 3 днів, після чого сповідалася і причастилася. Вона повинна прийти додому і стати поруч з подружнім ложем сказати тричі такі слова:

«Господи Боже, Ти захист моя, і на тебе лише я надіюсь на Нього! Матір Божа Пресвята Богородиця і ви, Святі Угодники, почуйте молитву мою, виголошену мною, рабою Божою (ваше ім'я) в тяжку годину, допоможіть мені, поверніть раба Божого (ім'я чоловіка), не покиньте мене в біді, прохання мою, гірку, без уваги не покиньте, Господи Боже, Пресвята Богородиця, Святі Угодники, прошу повернути вас мого коханого! Нехай буде так! Амінь ».

Через кілька днів після цього друга половина захоче повернутися. В даному випадку все буде залежати від дружини. Якщо її бажання щиро і вона не тримає зла, а пробачила його, то у Вас все вийде. Молитва Богородиці про повернення чоловіка допоможе Вам в задуманому, тільки перед тим як почати діяти, варто все добре обдумати. Буває просто так, що з часом жінки розуміють те, що розрив шлюбу був насправді правильним рішенням. Так що приступите до цієї справи дуже серйозно і не керуйтеся тільки емоціями. Ваш розум повинен добре обміркувати ситуацію, що склалася.

Сильна молитва про допомогу Діві Марії

Життя кожної людини не застрахована від непередбачених ситуацій, які часто бувають не надто приємними. Іноді настає чорна смуга, і все просто валиться з рук. Тоді людина може просто втратити самообла ... Read more Молитва "Взбранной Воєводі переможна" Молитва «Взбранной Воєводі переможна» в народі може бути більш відомої як кондак Богородиці. З даної молитвою пов'язана велика кількість різноманітних історій. Але основною метою її використання служить захис ... Read more Акафіст «Взбранной Воєводі переможна» Є велика кількість священних текстів в православ'ї. Найбільш складно перекладається серед них - це акафіст Пресвятій Богородиці «Взбранной Воєводі». Він написаний церковнослов'янською мовою, але в його основі лежить гр ... Read more Молитва Миколі Чудотворцю про батьків Для кожної людини батьки це найдорожчі в світі люди. Їм ми завжди желем здоров'я і счастья.Ведь батьки - це ті люди, які дали нам життя. Є звичайно такі, що і залишають своїх дітей, але є і хороші до ... Read more Молитва Миколі Чудотворцю про бізнес Сьогодні кожна людина намагається працювати не на роботодавця, а сам на себе. З кожним днем ​​все більше людей намагається відкрити «свою власну справу». Але при це велика половина змушена закрити свій бізнес так і не пів ... Read more

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация