Молитва Матрони Московської про хлопця, про любов, щоб повернути хлопця

  1. До яких святим можна звертатися
  2. Як правильно молитися Матронушки

Якщо дівчину мучить нерозділене кохання до хлопця, то допоможе молитва Матрони Московської про хлопця. Але якщо дівчина намагається залучити молоду людину заради розваг, то нічого доброго не вийде. Тільки світла і щира любов буде почута Господом і його Святими. Якщо дівчину мучить нерозділене кохання до хлопця, то допоможе молитва Матрони Московської про хлопця

До яких святим можна звертатися

Яка людина не мріє про взаємну любов. Світле почуття робить людей душевно багатими. Багато дівчат вдаються до обряду ворожіння, намагаються приворожити хлопця. Цього не слід робити, це великий гріх. Приворот нічого доброго не принесе, а повернеться тільки бідою. Молода людина не буде відчувати почуття любові, а тільки незрозумілу прихильність. Це буде викликати в ньому злість і досаду.

У православній вірі можна звертатися про любов до Миколаю Чудотворцю, покровителю жінок і дітей, Матрони Московської.

Матрона Московська була простою жінкою і не мала очей, але вона відчувала людей душею. Саме таким даром обдарував її Господь за фізичну ваду від народження. Все життя вона була самотньою. Але відгукувалася ще за життя на благання дівчат знайти справжню любов усього життя. Жінки і дівчата продовжують вірити в її підтримку в пошуках гідного супутника. Буває, що погіршилися стосунки, можна просити в молитвах Матрони, що б повернути хлопця.

Як правильно молитися Матронушки

Щоб бути почутим Небесами слід:

  • перш за все - вірити,
  • покаятися в гріхах вчинених,
  • відвідати храм,
  • подати записку в церковну лавку за здоров'я коханої людини.

Матрона любить людей, які просять про здоров'я і благополуччя інших людей. Вона обов'язково відгукнеться. Треба поставити по 3 свічки Блаженної матрони і Ісусу Христу. У ікони Святої Матрони вимовити коротенькі слова:

«Блаженна Стариця, благослови мене на взаимною любов до рабу Божому (називаєте ім'я хлопця). Хай буде воля твоя. Амінь ».

Додому слід купити 12 свічок і ікони святих. У домашній обстановці запалити всі свічки і уявити чисту і світлу любов до молодої людини. Не варто причаровує хлопця. Текст благання читати кілька разів. Слова необхідно вимовляти від чистого серця і з хорошими намірами. Можна візуалізувати його образ, уявити життя разом. Написати ім'я на листочку паперу і носити до тих пір, поки бажання не збудеться.

Любов необхідно вимолити. Для бога все люди діти і для кожного відведена своя роль. Навіть якщо бажання не збулося, не слід злитися і ображатися. Господь знає, що є найкращим для кожної людини. Всі життєві події треба приймати зі смиренням. Будь-яка людина має жити в мирі з самим собою.

Текст молитви Матрони Московської про любов до хлопця:

«Блаженна Стариця, Матрона Московська. Чи не прогневайся на прохання моє, а й не відмов в милості своєї. Захисти мою любов від безмовного холоду і допоможи знайти щастя в ранимою душі. Нехай раб Божий на ім'я (називаєте ім'я хлопця) всім серцем полюбить мене і з'єднає свою долю зі мною воєдино. Попроси у Господа Бога святого благословення і не карай мене скупим самотністю. Хай буде воля твоя. Амінь ».

Сильна молитва про допомогу Діві Марії

Життя кожної людини не застрахована від непередбачених ситуацій, які часто бувають не надто приємними. Іноді настає чорна смуга, і все просто валиться з рук. Тоді людина може просто втратити самообла ... Read more Молитва "Взбранной Воєводі переможна" Молитва «Взбранной Воєводі переможна» в народі може бути більш відомої як кондак Богородиці. З даної молитвою пов'язана велика кількість різноманітних історій. Але основною метою її використання служить захис ... Read more Акафіст «Взбранной Воєводі переможна» Є велика кількість священних текстів в православ'ї. Найбільш складно перекладається серед них - це акафіст Пресвятій Богородиці «Взбранной Воєводі». Він написаний церковнослов'янською мовою, але в його основі лежить гр ... Read more Молитва Миколі Чудотворцю про батьків Для кожної людини батьки це найдорожчі в світі люди. Їм ми завжди желем здоров'я і счастья.Ведь батьки - це ті люди, які дали нам життя. Є звичайно такі, що і залишають своїх дітей, але є і хороші до ... Read more Молитва Миколі Чудотворцю про бізнес Сьогодні кожна людина намагається працювати не на роботодавця, а сам на себе. З кожним днем ​​все більше людей намагається відкрити «свою власну справу». Але при це велика половина змушена закрити свій бізнес так і не пів ... Read more

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация