Молитви про збереження вагітності. Обговорення на LiveInternet

Молитва про збереження вагітності.


Вагітність - воістину ні з чим незрівняне стан, особливо, якщо вона довгоочікувана і бажана
Вагітність - воістину ні з чим незрівняне стан, особливо, якщо вона довгоочікувана і бажана. Маленький чоловічок під серцем здатний зробити будь-яку жінку найщасливішою в світі. З нетерпінням чекають його появи на світло, готуючись до майбутніх пологів і психологічно, і матеріально, і духовно ... Однак так часто вагітність супроводжується серйозними загрозами. Часом зберегти життя ненародженому дитині практично неможливо. Лікарі розводять руками, а віруючі християнки сподіваються до Господа в молитві про збереження бажаної вагітності.
На все воля Божа, у всьому Його промисел. Однак щира молитва творить чудеса. Навряд чи я помилюся, сказавши, що практично кожна жінка, почувши неприємну новину про загрозу її вагітності, підсвідомо подумки звертається до Всевишнього. Молитва в першу чергу заспокоює. А адже спокій майбутньої матері - головна умова нормального перебігу вагітності. Навіть лікарі, запідозривши щось недобре, намагаються не налякати вагітну жінку і весь «вагітний» період рекомендують провести в спокої.
Якщо мова йде про збереження вагітності, то кожен досвідчений гінеколог призначить вам найбільш безпечне та ефективне лікування. А кожен духівник порадить суворо дотримуватися призначень лікаря і не забувати про молитву.
Будь вагітній жінці потрібна кваліфікована допомога фахівців, і не менш важливо зміцнювати свій душевний стан. Молитва в дні вагітності повинна стати старанніше. Уже в утробі ми плекаємо душу свого малюка вірою, молитвою. Майбутній мамі бажано часто сповідатися і причащатися Христових Таїн, особливо у важкі періоди виношування. Особливу силу має Ісусового молитва, молитви до Пресвятої Богородиці, до святих Божих угодників. Моляться про збереження вагітності перед чудотворними іконами Божої Матері: «У пологах помічниця», «Взиграніе немовляти», «Феодоровская», «Цілителька», «Скоропослушниця» ...: Прийнято також молитися батькам Пресвятої Богородиці (Йоакима і Анни), батькам Іоанна Предтечі ( Захарія і Єлисаветі). Ці угодники Божі в старості років по милості Всевишнього випробували щастя батьківства.
У чому ж справжня суть молитви про збереження вагітності? Святі отці вчать, що неважливо, перед якою саме іконою ви приклоніться в молитві, який акафіст або канон будете читати, якому святому вклоніться і попросіть допомоги і заступництва, головне - щиро вірити в милість Божу і постійно перебувати в молитві. Багато жінок діляться своїм досвідом, розповідаючи, які саме молитви вони читали і підтверджують, що вони їм допомагали. Важкі вагітності закінчувалися благополучними пологами. Знову ж святі отці кажуть, що молитва має особливу невидиму силу. Читаючи Святе Письмо, кожна людина заспокоюється. Молитва дає розраду, віру в благополучний результат, саме тому вона так важлива при важкій вагітності.
Духовні отці вчать молитися подумки, своїми словами, просячи допомоги і заступництва. Однак існує чимало спеціально складених молитов саме для вагітних жінок. Читаючи їх, майбутні матері зміцнюють свою віру, знаходять силу, яка їм допомагає перенести всі випробування і труднощі.
Ось кілька варіантів молитов про збереження вагітності, якими діляться відбулися матері.



Молитва вагітної жінки



Всемогутній, Милостивий Боже, Творець і сохранітель неба і землі, і всіх тварин. Сам який промовив на всіх християнських подружжя благословення: ось спадщина Господня - діти, плід лона, нагорода від Нього. Дякую Тобі, що Ти вчинив мене причетність цього благословення й дару Твого в подружньому стані моєму, і молю Тебе, благоволи благословити дарований мені Тобою плід лона, обдарував його Святим Духом, восприять в число коханих чад Твоїх і поставити сьогодні причетним святих таїнств Церкви улюбленого Сина твого, Господа мого Ісуса Христа, щоб він через те освятився і очистився від ядоносной зарази спадкового гріха, в якому він зачатий. Господи Боже!
Я і плід лона мого суть чада гніву за природою, але Ти, коханий Отче, над нами, і покропи плід лона мого иссопом, нехай буде чистий, обмий його, і стану біліший від снігу біліший. Зміцни і збережи його в утробі до того години, коли слід йому народитися на світ. Від Тебе не схований був цей плід лона мого, коли він утворився в утробі. Твої руки влаштували його. Ти дарував йому життя і дихання, і надзирание Твоє нехай збереже їх. Збережи мене від страху і переляку, і від злих духів, які бажали б пошкодити і знищити справу рук Твоїх. Даруй йому розумну душу, і вчини, щоб зросла тіло його тверезо і нескверненно, з цілими здоровими членами, і коли настане час і годину, дозволь мене за Своїм милосердям. Даруй мені міць і силу до народження, сьогодні успіху йому Твоєю всемогутньою поміччю і полегши страждання мої, бо це є Твоя справа, чудотворна сила Твого всемогутності, справа милості і милосердя Твого. Пам'ятай про те слово, що його наказав Тобою; Ти витягнув мене з утроби; до Тебе прихильна я від народження; від утроби матері моєї Ти Бог мій; Ти упокоїв мене у груди матері моєї. Ти єси Бог, що відає і зрящий нужду всіх людей; Ти сказав: дружина, коли народжує терпить скорботу, бо настала година ея. Господи! Заради цього сердечнаго співчуття Твого і заради ісполненнаго жалості серця Твого молю Тебе, благоволи полегшити скорботу мою, яку Ти передбачав, і виведи на світ плід лона мого, в здоровим живим тілом і неушкодженими, благообразованнимі членами. Тобі доручаю я його, у Твої всемогутні, батьківські руки, в Твою милість і милосердя вважаю його, Господи Ісусе Христе, у святі Твої обійми, так поблагословили і цей плід лона мого, як благословляв Ти дітей, принесених до Тебе, коли говорив: « Пустіть дітей і не бороніть їм приходити до Мене, бо таких є Царство Небесне ». Спаситель! Так приношу я до Тебе і цей плід лона мого; поклади на нього благодатну руку Твою. Благослови його перстом Духа Твого Святого і освяти його, коли він прийде в світ цей, святим, блаженним хрещенням; вчини його новою творінням, обмий і очисти Кров'ю Твоєю, і зробиш, щоб був і він членом святого Тіла Твого і святий Твоїй християнської Церкви, щоб і з його вуст звучала хвала Тобі, і він би назавжди перебував чадом і спадкоємцем вічного життя, через святе, гірке страждання Твоє і смерть Твою і святе ім'я Твоє, Ісусе Христе. Амінь.
Боже, Спасе мій, подай мені твердість і в поміч народити це чадо моє, нині вже улюблене, і виховати його в добрих християнських засадах, і присвятити його на служіння Тобі і Церкви Твоєї Святої. Амінь.



Молитва про збереження вагітності до Господа Ісуса Христа



Всемогутній Боже, Творець всього видимого і невидимого! До Тебе, коханому Отця, вдаємося ми, обдаровані розумом створення, тому що Ти по особливому раді створив рід наш, з невимовною мудрістю створивши наше тіло із землі і вдихнувши в нього душу від Свого Духа, щоб ми були Твоїм подобою. І хоча в Твоїй волі було створити нас відразу, як і ангелів, тільки б Ти схотів, але Твоєї премудрости завгодно було, щоб через чоловіка і дружину, в Тобою установленому порядку шлюбу, множився рід людський; Ти захотів благословити людей, щоб вони росли і множилися і наповнювали не лише землю, а й ангельські сонми. О Боже і Отче! Хай буде навіки славімо і прославляйте Господнє ім'я Твоє за все, що Ти для нас зробив!
Дякую Тобі також за Твоє милосердя, що не тільки я, з волі Твоєї, від Твого дивовижного творіння сталася і поповнюю число вибраних, але що Ти удостоїв мене благословити в шлюбі і послав мені плід черева. Це Твій дар, Твоя Божественна милість, о Господи і Отче духу і тіла! Тому звертаюся до Тебе одного і молю Тебе зі смиренним серцем про милість і допомоги, щоб те, що Ти твориш в мені Своєю силою, було збережено і приведено до благополучного народження. Бо я знаю, о Боже, що не в силах і не у владі людської обирати свій шлях; ми занадто слабкі і схильні до падіння, щоб оминути всіх тих мереж, які розставляє нам по Твоєму бажанню злий дух, і уникнути тих злополучіі, в які вкидає нас наша легковажність. Твоя ж мудрість безмежна. Кого Ти побажаєш. Ти непошкоджене через ангела Твого збережеш від усякої напасті.
Тому і я, милосердний Отче, передаю себе в жалобі своїй в Твої руки і молю, щоб Ти подивився на мене оком милосердя і зберіг від усякого страждання. Пішли мені і милому моєму чоловікові ані відраду, о Боже, Владико всякої радості! Щоб ми, побачивши Твого благословення, від усього серця поклонялися Тобі і служили радісним духом. Я не хочу бути вилученою з того, що наклав Ти на весь рід наш, звелівши у хворобах народити чада. Але смиренно прошу Тебе, щоб Ти допоміг мені перенести страждання і послав благополучний результат. І якщо Ти почуєш цю молитву нашу і пошлеш нам здорове і гарне дитя, то клянемося привести його знову до Тебе і присвятити Тобі, щоб Ти перебув для нас і насіння нашого милосердним Богом і Отцем, як ми клянемося завжди бути Тобі вірними слугами разом з нашим дитиною. Почуй, милосердний Боже, молитву раби Твоєї, виконай благання серця нашого, заради Ісуса Христа, нашого Спасителя, Який заради нас втілився, нині ж перебуває з Тобою і Святим Духом і править в вічності. Амінь.
Молитва про збереження вагітності до Пресвятої Богородиці
О, Преславна Мати Божа, помилуй мене, рабу Твою, прийди до мене на допомогу під час моїх хвороб і небезпек, з якими народжують чад всі бідні дочки Єви. Згадай, про Благословенна між жонами, з якою радістю і любов'ю Ти йшла поспішно в горнюю країну відвідати сродніцу Твою Єлисавету під час ея вагітності, і яке чудове дію справило благодатне відвідування Твоє в матері і в дитинку. І по невичерпного благосердя Твоєму даруй і мені, приниженням Своїй невільниці, звільнитися від тягаря благополучно; даруй мені цю благодать, щоб дитя, покоїться тепер під моїм серцем, прийшовши до тями, з радісним Взиграніе, подібно святому немовляті Іоанну, поклонялось Божественному Господу Спасителю, Який з любові до нас, грішних, що не зогидив і Сам стати немовлям. Невимовна радість, що сповнилося незаймане Твоє серце при погляді на новонародженого Твого Сина і Господа, та потішить скорботу, майбутню мені серед хвороб народження. Життя світу, мій Спаситель, народжений Тобою, нехай спасе мене від смерти, що присікає життя багатьох матерів на годину дозволу і так прічтет плід лона мого до числа вибраних Божих. Почуй, Пресвята Цариця Небесна, смиренну молитву мою і зглянься на мене, бідну грішницю, оком Твоєї благодаті; через мене не матимуть мого уповання на Твоє велике милосердя й осіни мене, Помічниця християн, Ісцелітельніца хвороб, так сподоблюся і я випробувати на собі, що Ти - Матір милосердя, і щоб я прославив завжди Твою благодать, що не відкидає ніколи молитви бідних і рятує всіх, хто кличе Тебе під час скорботи і хвороби. Амінь.




Молитва вагітної жінки перед іконою Божої Матері «Казанська»

Молитва вагітної жінки перед іконою Божої Матері «Казанська»

Царице моя преблагая, Надіє моя Богородице пріятіліще сірих і дивних предстательніце, скорботних радосте, ображених покровительці! Зришь мою біду, зраші мою скорботу, допоможи мені яко немічних, отруїли ма яко дивна. Кривду мою знаєш, разреш ту, яко воліші, яко не маю іншої допомоги, крім Тебе, ні іния предстательніци, ні благо утішітельніци, тільки Тобі, про Богомати, яко да сохраніші ма і покриеші на віки віків. амінь
Пресвята Богородице, Не відверни лиця Твого від мене, грішного раби Божої (ім'я), і благодаті твоєї від цього Чудотворної ікони Казанської НЕ відніми від мене, і прийми молитву цю, до Тебе від усього серця принесене збережи плід лона мого і благополучно народити у час благо належний благоволи Своєю великою невимовною милістю. Амінь.



Спеціально для beremennost.net - Таня Ківеждій

Взято звідси - http://beremennost.net/molitva-o-sokhranenii-beremennosti

У чому ж справжня суть молитви про збереження вагітності?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация