Молитви про допомогу в безвихідній ситуації Богу і Богородиці

  1. Молитва про допомогу в безвихідній ситуації Господу Богу
  2. Молитва в скрутну хвилину Богородиці
  3. Молитви святим про допомогу

Яким би надійним не здавалася людині його положення - він матеріально забезпечений, успішний, все йде прекрасно - в один момент може вибухнути біда Яким би надійним не здавалася людині його положення - він матеріально забезпечений, успішний, все йде прекрасно - в один момент може вибухнути біда. Святе Письмо часто попереджає, що земні блага є тимчасовими і не дають захисту від проблем. Кого ж просити про допомогу у важкій ситуації? Молитися Богу, в першу чергу. Які молитви краще, кому ще можна їх читати - дізнаєтеся з цієї статті.

Короткий зміст


Молитва про допомогу в безвихідній ситуації Господу Богу

У Біблії міститься багато прикладів того, що навіть найкращі з людей іноді піддавалися нападам нечистої сили. Чому ж Господь це допускає? А Він просто чекає, щоб людина беззастережно довірився йому. Тоді Він і почне руйнувати ворожі плани один за іншим.

Бог - не автомат з чудесами, але навіть до автомата треба підійти і кинути монетку, а людина повинна висловити своє бажання отримати захист. Зробити це просто - прочитати молитву про допомогу в скрутній ситуації.

«В руки Твого превелікаго милосердя, о Боже мій, вручаю душу і тіло моє, почуття і слова мої, поради та думки моя, діла мої і вся тіла і душі моєї руху. Вхід і вихід мій, віру і проживання моє, перебіг і кінець життя мого, день і годину подиху мого, кончина моя, упокоєння душі і тіла мого. Ти ж, про Премілосерде Боже, всього світу гріхами неподоланне доброти, незлобивий, Господи, мене, більше всіх чоловіків грешнейшаго, прийми в руки защищения Твого і визволи від усякого зла, очисти багато численні провини моїх, подай виправлення злому і окаянному моєму життю і від прийдешніх гріхопадінь лютих завжди захоплювався мене, щоб ні в чемже коли Господь був розгнівався Твоє людинолюбство, імже покривай неміч мою від бісів, пристрастей і злих людей. Ворогом видимим і невидимим заборони, керуючись двома врятованим шляхом, доведи до Тебе, пристанища моєму і бажань моїх краю. Даруй мені кончину християнських, бездоганної, мирної, від повітряних духів злоби збережи, на Страшному Твоєму Суді милостивий рабу Твоєму буди і приєднай ма праворуч благословенним Твоїм вівцям, та з ними Тобі, Творця мого, славлю на віки. Амінь. »

Досить часто відбувається так, що бажання людини не збігається з тим, що приготував для нього Бог Досить часто відбувається так, що бажання людини не збігається з тим, що приготував для нього Бог. Багато хто розглядає молитву як можливість «умовити» Творця зробити щось по-своєму. Тільки навряд чи такий план спрацює - він може лише викликати гнів Бога, Який перестане слухати голосу непокірного. Буває, що люди все одно надходять по-своєму, але це закінчується сумно. Так чи варто наполягати і прагнути до того, що всемогутній повелитель небес вважає непотрібним для вас?

Важливо перед молитвою налаштувати душу на смиренність, прийняття неминучого. Адже бувають ситуації, від яких не можна ухилитися. І просити про те, щоб сталося диво, не варто - цього не буде. Краще попросити мудрості, терпіння і сил. Для цього добре користуватися такою відомою біблійної книгою, як Псалтир. У ній можна знайти молитви для допомоги в будь-якій ситуації, якою б важкою вона не була.

  • Читати псалми можна російською мовою.
  • Читати можна будь-яку кількість псалмів, хоч добу безперервно.
  • Під час читання Псалтиря можна сидіти.

Всі псалми адресовані до Бога, деякі з них є хвалебні, інші пророчими, але можна підібрати будь-який, який відповідає внутрішньому стану душі. Вона обов'язково зцілиться Словом Божим.


Молитва в скрутну хвилину Богородиці

За православним переказами, Божа Матір кожен день ходить по землі, допомагаючи нещасним, хворим, сиротам За православним переказами, Божа Матір кожен день ходить по землі, допомагаючи нещасним, хворим, сиротам. Всякий, хто потребує допомоги в життя, може звернутися до Богородиці. Існує величезна кількість (кілька сотень) ікон, яким приписуються різні властивості.

  • « Володимирській »- моляться про зміцнення віри, про захист від ворогів, про процвітання Росії.
  • « Всецариця »- її просять про позбавлення від ракових захворювань.
  • « грузинська »- моляться за наявності проблем зі слухом і зором.
  • « Державна »- дарує душевну радість, вчить любити ближніх.
  • « Казанська »- благословляє молодят, допомагає у важку хвилину (при будь-яких проблемах).
  • « Неопалима купина »- прийнято вішати в будинку, щоб захистити його від пожежі.

Цариця моя Преблагая, Надія моя, Богородиця, Притулок сиріт і подорожніх Захисниця, скорботних Радість, скривджених Покровителька! Бачиш мою біду, бачиш мою скорботу; допоможи мені, як немічному, направ мене, як мандрівника. Кривду мою знаєш: розв'язати її по Своїй волі. Бо не маю я іншої допомоги, крім Тебе, ні іншої Захисниці, ні благої Утішительки - тільки Тебе, про Богоматір: так збережеш мене і захистиш на віки віків. Амінь.

Земне життя Приснодіви була сповнена звичайних життєвих прикростей. Коли вона ще була зовсім юною дівчинкою, її батьки померли - адже вони були дуже старими, коли Господь подарував їм радість материнства. Діва Марія була рада жити при єрусалимському храмі, але в один прекрасний день її вирішили видати заміж. Шлюб був формальністю і відбувався для того, щоб у молодої невинної дівчини був дах над головою.

І вона покірно прийняла волю Божу, хоча зовсім не хотіла залишати обитель, де вона могла вивчати Писання і молитися. Для неї настала пора звичайних земних турбот. А коли з'явився Немовля, їй судилося пройти поруч з Ним по хресній дорозі і спостерігати, як Син вмирає на хресті, не маючи ніякої провини. Скільки ж терпіння, смирення і любові живе в серці Божої Матері? Ніколи вона не проігнорує прохання знедолених, кожен може розраховувати на її підтримку.


Молитви святим про допомогу

У будь-якій ситуації, навіть якщо вона здається безвихідною, можна поїхати в храм, прикластися до святинь, замовити молебень, на душі стане легше. Можна звернутися і до угодників Божих, які відомі святим життям і чудесами. Кому молитися?

Святий князь Данило Московський. Його мощі спочивають у Даниловому монастирі в центрі Москви. Особливо допомагає в проблемах з житлом, які сьогодні виникають у багатьох. Деякі віруючі знаходили власні квартири після старанних молитов до святого. Допомагає побудувати відносини з начальством, захистить від несправедливих нападок. Надає заступництво і у всього християнського життя.

Сергій Радонезький Сергій Радонезький . Найвідоміший російський святий. Через нього можна отримати допомогу від Бога - позбутися від різних фізичних хвороб, допомагає молитва і тим, хто не може впоратися з навчанням, освоєнням нових для себе спеціальностей. Звичайно, в разі сумнівів, бажання переступити одну із заповідей, слід також звернутися до цього святого.

Він відомий як великий вчитель християнства, хоча і не залишив письмових робіт, але жив, як стародавні біблійні пророки. Проводив всі дні в роботі, молитві, турботах про ближніх.

Святий Спиридон . Стародавній святий, шанованих у всіх християнських церквах. Мощі його збережені нетлінними. Народився в Греції, був звичайним пастухом. Прославився даром чудотворення ще за життя. Вважається, що до сих пір ходить по землі, надаючи допомогу стражденним - щороку на ньому виявляються черевики зі стертими підошвами.

Вважається, що до сих пір ходить по землі, надаючи допомогу стражденним - щороку на ньому виявляються черевики зі стертими підошвами

Святий Святий Спиридон

Допомагає вести підприємницьку діяльність, провести операції з нерухомістю, безробітні моляться йому про набуття гідного трудового терени.

У будь-якій ситуації можна   звернутися до свого Ангелу Хранителю   , Також до того святого, чиє ім'я ви взяли при хрещенні У будь-якій ситуації можна звернутися до свого Ангелу Хранителю , Також до того святого, чиє ім'я ви взяли при хрещенні. Не стільки важливий текст, який буде вимовлятися. Можна звернутися до неба і своїми словами. Як зробити будь-яку молитву сильної? Для цього, звичайно, необхідна віра в те, що Господь може і хоче вам допомогти. Адже він - люблячий Батько для всіх людей.

Також не слід вимагати, висувати ультиматуми. Треба спробувати розібратися в причинах події, попросити вибачення за всі зроблені помилки (у всіх вони є). І тоді вже просити допомоги - сприяння, розради, розуміння того, що необхідно зробити.

Завжди треба пам'ятати - тим, хто любить Бога, все дається на користь, навіть випробування.

Молитви про допомогу в скрутній ситуації - найсильніші, які читати was last modified: by Bogolub

Кого ж просити про допомогу у важкій ситуації?
Чому ж Господь це допускає?
Так чи варто наполягати і прагнути до того, що всемогутній повелитель небес вважає непотрібним для вас?
Скільки ж терпіння, смирення і любові живе в серці Божої Матері?
Кому молитися?
Як зробити будь-яку молитву сильної?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация