Народні рецепти від Ольги Анохін: «Як повернути любов у родину і уникнути розлучення?»

Ольга Анохіна

Напевно, всім нам знайома ситуація, коли, здавалося б, зразково-показова сім'я раптово розпадається, колись люблячі дружини перестають один одного помічати. Як в цій ситуації надходили наші мудрі бабусі, розповідає Ольга Анохіна .

«Жила зі мною по сусідству міцна і любляча сім'я. І незважаючи на те, що люди це були немолоді, а діти у Олени і Колі давно виросли так роз'їхалися, надихатися один на одного вони не могли. Але довго чи коротко, а стали Олена з Колею сваритися. Причиною послужила мама Миколи. У жінки було велике подвір'я в станиці Крівянская, де вона вирощувала помідори на продаж. Свекруха хотіла, щоб Коля і Олена переїхали до неї з власної квартири і жили б у неї, допомагаючи на городі. Масла у вогонь підлила невістка - дружина рідного брата Колі. Ушлая і нетерпима, вона все вуха прожужжала свекрухи, розповідаючи, хто не хоче їй допомагати, і внесла в сім'ю розкол. У народі це називається «навести остуду». Ось і вирішила я провести з Колею і Оленою обряд старовинний, остуду виганяє з сердець.

«Перше, що тобі, Леночка, потрібно зробити, - це заспокоїтися і перестати скандалити з чоловіком. Наберіться терпіння і спокою. До церкви сходи та постав свічки за здоров'я дітей і чоловіка. У церковній лавці купи ікону «Святе сімейство», де зображений маленький Ісус Христос зі святою Дівою Марією і святим Йосифом-древоделей. Будинки постав на покуті ».

Як зробила це Лена, легше стало, та ось біда, випивати Коля почав так руку ні-ні на неї піднімати. Тут сильніше змова потрібен був. Посадила я подружжя на стільці поруч один з одним перед іконою Гурія, Самона і Авіва. Взяла чотири циганських голки і зробила з них два хреста, кожну пару хрестом склала да прядив'яної мотузкою перев'язала. Поклала один хрест на долоню Миколі, а інший - Олені. (Якщо жінка робить змову на самоті, вона повинна тримати по хресту на обох долонях.) Приготувала білизна постільна та натільна, яке подружжя принесли. Три церковні свічки поставила так запалювала їх по черзі. Одна прогорить - іншу запалю. І почала обряд. Спочатку прочитала молитовне звернення:

«Матінка Пресвята Богородиця, Стягнення загиблих, прийди мені, рабі божій Ользі, на допомогу! Допоможи зняти порчу-остуду між чоловіком, рабом божим Миколою, і дружиною, рабою божою Оленою. Святий Миколай (ім'ярек дружина), прийди мені, рабі божій Ользі, в допомогу, допоможи зняти порчу-остуду між чоловіком, рабом божим Миколою, і дружиною, рабою божою Оленою. Свята Єлена (ім'ярек подружжя), прийди мені, рабі божій Ользі, в допомогу, допоможи зняти порчу-остуду між чоловіком, рабом божим Миколою, і дружиною, рабою божою Оленою. Ангел-хранитель, прийди мені, рабі божій Ользі, в допомогу, допоможи зняти порчу-остуду між чоловіком, рабом божим Миколою, і дружиною, рабою божою Оленою ».

Сухі квіти допоможуть повернути чоловіка
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация