[News] | Записи в рубриці [News] | :: [Представник ОРФК Tokio Hotel на li.ru] ::: LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

-_Nicky_- ( _Tokio_Hotel_Russia_ ) всі записи автора

Довго фанати ворожили про майбутні проекти Білла і Тома. Очікуванню настав кінець. Німецький режисер Christoph Gampl 2 тижні тому опублікував докладний концепт про фільм "Die Raeuber" / "Розбійники". За драмі "Die Raeuber" Ф. Шиллера повинен бути знятий, як кажуть, анімаційний фільм з елементами реальних сцен з Біллом і Томом в головних ролях.

Анотація фільму:

В охопленій кризою Німеччини 2039го року уряд відповідає на радикалізацію різних політичних партій послідовним розвитком суспільства під наглядом в околицях Орвелла (відомого з фільму "Скотний двір" / "Animal Farm").

Максимильян фон Мур (54 роки), комуніст і урядовець відчуває зростаючий хаос і розпад суспільства навіть на своїй власній сім'ї. У той час як його улюблений син Карл (21 рік) стає ідолом протистояння правлячого класу, інший його син Франц (21 рік) починає бажати влади. Карл, підтримуваний своїм батьком, встановлює авторитарний режим влади в колі опозиції. Його наречена Амалія знаходиться на його стороні, незважаючи на всю пропаганду проти заколотників, і не відповідає на залицяння Франца.

Околоповстанческіе настрою загострюються. Крім того, старий комуніст вмирає при таємничих обставинах. З його сином Францем на їхньому боці, уряд активізує свої сили. Коли Карл з'ясовує, що його батько все ще живий і замкнений Францем в корабельному карцері, він віддає наказ атакувати місто і ставить за мету помститися своєму братові.

Все це призведе в битві без переможців, в якій тільки небесні сили отримають трагічну перемогу.

Білл зіграє у фільмі головну роль "Franz von Moor", а Том зіграє "Karl von Moor". Про співпрацю з Біллом і Томом і виборі акторів Christoph Gampl пише наступне:

"Я довго сперечався і розмовляв з величезною кількістю кастинг-агентів, відбирав різні демо-ролики і знову і знову відкладав їх в сторону. Я хотів молодих акторів, у віці 20 років, як і в цій історії, а не старше, т.к . мова йде про молоду публіці. і я хотів братів. В одній журнальній статті по темі "Близнюки" я випадково прочитав інтерв'ю з Біллом і Томом Кауліц, провів дивовижні паралелі, почав по-новому обмірковувати матеріал - раптово я зрозумів, що саме їх якості виведуть історію на новий рівень. Зі своїм іміджем, граючим невротічес ними гранями, але при цьому разюче сильний фронтмен Білл є сучасним Альтер Его Франца Моора, а Toм навпаки, більш атлетичної статури, здається більш грунтовним, ніж його брат, для нього важливі авторитет і репутація мачо - саме ці брати створені для відображення основного конфлікту в розбійників Шиллера. Звичайно я розумів, що дискусії з приводу їх акторських здібностей будуть, вони повинні бути. Але який 20-річний актор гарантує продюсеру через невеликого досвіду роботи, що він дозрів для великого продакшена? Білл і Том добре усвідомлюють всі вимоги, вони знайдуть час для занять акторською майстерністю, з оволодіння ораторським мистецтвом і умінням ведення діалогів - своєю біографією і багаторічним досвідом вони гарантують, що вони виросли для такого серйозного продакшена з усіма його навантаженнями. "

(С) http://www.chappalingofilms.de

Офіційного підтвердження від Білла і Тома немає, і поки не ясно, коли вийде фільм, тому поки ця інформація з розряду чуток.

Переклад Tata & Elodia @ TokioHotelNews.ru

Але який 20-річний актор гарантує продюсеру через невеликого досвіду роботи, що він дозрів для великого продакшена?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация