НХМ || || Пастор Джон Картер: «Ми не в якійсь релігії - ми в родині!»

23 березня гостем Московської церкви «Блага вість» став автор книги «Як перетворити своє життя», за матеріалами якої побудований курс «Преображення», викладає в церкві з осені 2013 року.

У жовтні 2013 року в церкві розпочалися курси «Преображення». Головна мета курсу - виховати учня Христа, який живе гармонійної християнським життям, що поширює благу звістку про Божу благодать і усвідомлює своє призначення у Христі. В основу курсу лягла книга пастора Джона Картера (США) «Як перетворити своє життя». Близько 600 чоловік записалися на перший потік курсу, в результаті чого були організовані шість груп, які проходили цей курс протягом 8-9 тижнів. Кожному учаснику була подарована вищезгадана книга Джона Картера. Наступний набір на курс «Преображення» відбувся в січні, і лютого 2014 року, коли ще 250 осіб підписували до цих по корисним і практичних занять.

І ось, автор прекрасної книги особисто відвідав Московську церкву «Блага вість». Своє покликання пастор Джон Картер бачить в тому, щоб допомагати людям максимально розкривати свій потенціал за допомогою духовного преображення. Всі недільні богослужіння церкви були пов'язані в одне ціле завдяки невеликому циклу проповідей Джона Картера. Першою частиною стала розповідь про задум Ісуса Христа при створенні Церкви. Проповідник особливо підкреслив, що «Новозавітна Церква - ось це зібрання - це Тіло Ісуса».

Надалі гість торкнувся кількох доктрин християнства. Однією з особливо важливих, на його думку, є вчення про те, що Бог - наш Батько. «В інших релігіях говорять, що Бог - якась сила, велика вселенська енергія або влада. Часом вчать, що Бог безособові, і Його не можна пізнати. А в деяких релігіях Бог - це всемогутній цар, але у Нього немає взаємин з послідовниками », - зокрема сказав Джон Картер, -« В іудаїзмі є розуміння, що Бог - Батько, але тільки як Батько людського роду, всього творіння, тому що він створив людей, але Ісус називав Бога Своїм особистим Отцем - Папою! »на думку проповідника, це дійсно унікальне одкровення, яке є тільки в християнстві:« Коли ти приймаєш Ісуса як свого Спасителя, ти не просто стаєш хорошим - ти народжуєшся заново, понад , від Бога, в Божу се ма, і Бог стає твоїм Отцем ». «Ми не в якійсь релігії - ми в родині!» - особливо підкреслив проповідник.

Також Джон Картер торкнувся доктрини про Святу Трійцю, де особливо загострив увагу на важливості і ролі Духа Святого в житті християн: «Слово« Параклітос », яким Ісус називає Святого Духа, перекладають як« помічник », тобто фактично Святий Дух названий нашим Помічником ».

Говорячи про необхідність особистісного перетворення для християн, священнослужитель зазначив, що хоча дух християн відроджений, але душа і тіло ще не змінені, тому нам потрібно перетворення.

У перервах між богослужіннями відбулося кілька автограф-сесій, коли всі бажаючі отримали автограф автора на книзі, що стала для минулих курс «Преображення» прекрасним практичним посібником.

Джон Картер - старший пастор «Abundant Life Christian Center», церкви в місті Сіракузи (США, штат Нью-Йорк), яка відома своєю культурною відкритістю. Він також є засновником і президентом благодійної організації «Mercy Works», що використовує нестандартний підхід до надання допомоги нужденним жителям міста.

Обговорення статті

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация